Millie Bobby Browns nettoverdi og leksjoner fra hennes astronomiske vekst til suksess

InnholdsfortegnelseHvem er Millie Bobby Brown?

Millie Bobby Brown er en engelsk skuespillerinne og filmprodusent som er best kjent for sin rolle som Eleven on the Netflix TV-serien Stranger Things. Brown begynte å spille i science fiction-serien i 2016. Hun var bare 12 år den gangen. Serien har siden blitt fornyet i fire sesonger, med Millie Brown som vises i alle de fire sesongene.

Foruten Stranger Things, har Millie Bobby Brown også spilt og spilt i flere andre filmer, inkludert monsterfilmen Godzilla: King of the Monsters i 2019 og mysteriefilmen Enola Holmes i 2020.

skygger i mørket

Kjappe fakta

Fullt navn: Millie Bobby Brown
Populært navn: Millie Bobby Brown
Kjønn: Hunn
Bursdag: 19. februar 2004
Alder: 17 år
Foreldre: Robert Brown og Kelly Brown
Søsken: Paige Brown, Ava Brown og Charlie Brown
Fødested: Marbella, Spania
Nasjonalitet: Engelsk
Etnisitet: Britisk
Utdanning: Hjemmeskolert
Sivilstatus: Singel, men har tidligere datert YouTube-vloggeren og musikeren Jacob Sartorius, David og Victoria Beckhams sønn Romeo Beckham, og Wigan Warriors-spilleren Joseph Robinson
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Ikke relevant
Barn: Ingen
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: USD 10 millioner (per 1. mars 2021)
Rikdomskilde: Skuespiller, filmproduksjon, sang, godkjennelsestilbud og andre satsinger
Høyde: 5 ′ 4 ″ (1,63 m)
Vekt: 47 kg; I pund: 104 kg.

Tidlig liv og karriereinformasjon

Millie Bobby Brown ble født 19. februar 2004 i Marbella, Spania, av engelske foreldre Robert Brown og Kelly Brown. Browns foreldre flyttet til Bournemouth, Dorset, da Millie var rundt fire år gammel. I en alder av åtte flyttet familien hennes til USA og til slutt bosatte seg i Windermere, Florida.

Millie Bobby Brown startet skuespillerkarrieren ved å spille en gjestestjerne som Young Alice i dramaserien Once Upon a Time in Wonderland, sendt på American Broadcasting Company (ABC). Året etter fikk Brown en hovedrolle som Madison O'Donnell i BBC America's paranormale drama-thriller-serie Intruder. Hun fortsatte med mange gjesteopptredener, blant annet i politidramaserien NCIS, sitcom Modern Family og den medisinske dramaserien Grey's Anatomy.

I 2016 fikk Millie Bobby Brown sitt karrierebestemmende øyeblikk da hun ble kastet til å spille som Eleven in the Netflix sci-fi skrekkserie, Stranger Things. Hun har beholdt sin rolle i serien til dags dato.

I januar 2019 gjorde Brown sin filmdebut med Madison Russell i monsterfilmen Godzilla: King of the Monsters. Året etter spilte hun samt produserte mysteriefilmen The Enola Holmes Mysteries.

Millie Bobby Browns bestrebelser innen filmindustrien inkluderer også stemmeskuespill. I 2018 fortalt Brown Darren Aronofsky's virtual reality (VR) -opplevelse med tittelen Spheres: Songs of Spacetime.

Browns skuespillertalenter har heller ikke gått ubemerket hen. Den unge skuespilleren har mottatt en rekke priser og anerkjennelser for sin fremragende prestasjon i underholdningsindustrien.

Følgende er noen av de bemerkelsesverdige prisene som Millie Bobby Brown har tjent så langt:

• Screen Actors Guild Award i kategorien Outstanding Performance av et ensemble i en dramaserie for sin rolle i Stranger Things (2017)
• Fangoria Chainsaw Award i kategorien Beste TV-skuespillerinne for sin rolle i Stranger Things (2017)
• Saturn Award i kategorien Beste yngre skuespiller i en TV-serie for sin rolle i Stranger Things (2017)
• MTV Movie & TV Awards i kategoriene Beste skuespiller i et show for sin rolle i Stranger Things (2017) og Best Performance in a Show for sin rolle i Stranger Things (2018)
• Gold Derby TV Award i kategorien Breakthrough Performer of the Year for sin rolle i Stranger Things (2017)
• IGN People's Choice Award i kategorien Best Dramatic TV Performance for hennes rolle i Stranger Things (2017)
• Kids ’Choice Awards i kategoriene Favoritt TV-skuespillerinne for sin rolle i Stranger Things (2018) og Favorite Female TV Star for sin rolle i Stranger Things (2020)
• Teen Choice Awards i kategoriene Choice Sci-Fi / Fantasy TV Actress for sin rolle i Stranger Things (2018) og Choice Summer TV Actress hennes rolle i Stranger Things (2019)

Innen musikk er Millie Bobby Brown mest kjent for å vises i musikkvideoer av andre artister. Noen av videoene hun har prydet inkluderer:

• ‘Find Me’ av Sigma med Birdy (2016)
• ‘I Dare You’ av The xx (2017)
• ‘Girls Like You’ av Maroon 5 med Cardi B (2018)
• ‘In My Feelings’ av Drake (2018)
• ‘Happy Anniversary, All I Want for Christmas Is You!’ Av Mariah Carey (2019)

Millie Bobby Browns nettoverdi

Millie Bobby Browns nettoverdi er kjevefallende 10 millioner dollar per 1. mars 2021. Det er ganske imponerende, med tanke på hennes unge alder og relativt korte karriere som profesjonell skuespillerinne.

Mye av Browns nettoverdi på 10 millioner dollar kommer fra hennes skuespillerkarriere, hvorav hoveddelen tilskrives lønnen hennes fra Stranger Things.

Millie tjente angivelig $ 10 000 per episode for sin rolle i Stranger Things. Det oversatte til rundt $ 80 000 for hele sesongen.

For andre sesong av Stranger Things økte lønnen til Millie Brown til $ 30 000 per episode, eller omtrent $ 270 000 for sesongen. Og for tredje sesong tok skuespilleren hjem hele 300 000 dollar per episode, som oversatt til rundt 2,7 millioner dollar for sesongen.

Foruten Stranger Things er Enola Holmes Millie Bobby Browns andre store inntektstaker.

I november 2019 ble det rapportert at Millie Brown ville tjene 6,1 millioner dollar for å spille i filmen. Det beløpet var eksklusiv produksjonskreditt. Som produsent ville Brown tjene $ 500 000 per dag, samt ytterligere $ 800 000 i bonus hvis filmens fortjeneste krysset visse tall. Så, Brown kan ha lett tjent minst 7 millioner dollar fra Enola Holmes (før skatter og avgifter).

Men det er ikke alt. Skuespilleren ble også garantert $ 7,5 millioner som grunnlønn hvis Enola Holmes noen gang gyter en oppfølger.

I tillegg til å opptre, tjener Millie Bobby Brown også penger fra påtegninger.

I november 2016 dukket Brown opp i en annonse for Citigroup. Andre bemerkelsesverdige merker som Millie har godkjent, inkluderer Calvin Klein og Moncler.

Leksjoner fra Millie Bobby Brown

1. Fortiden din definerer deg ikke

Til tross for at han var en av de mest dyktige tenåringsskuespillerne, kom Millie Bobby Brown fra en ganske dårlig bakgrunn. Browns familie måtte selge nesten alt for å flytte til Hollywood i et forsøk på å støtte hennes skuespillerkarriere.

2. alltid streve for høyere suksess

I en alder av 12 ville det vært praktisk for Brown å fokusere skuespillerkarrieren sin bare på Stranger Things. Hun har imidlertid klart å dele tiden sin mellom Stranger Things og andre filmer, som Godzilla: King of the Monsters og Enola Holmes.

3. Legg merke til ditt

Millie Bobby Brown har oppnådd monumental suksess både i og utenfor underholdningsindustrien. 20. november 2018 ble det kunngjort at Brown hadde blitt utnevnt til en UNICEF Goodwill-ambassadør, og ble den yngste personen noensinne som hadde den prestisjetunge stillingen.

Berømte sitater av Millie Bobby Brown

“På slutten av dagen gjør jeg bare jobben min. Jeg elsker kunsten min. Men jeg vil virkelig forandre verden. Jeg er veldig sjenerøs, og jeg vil virkelig at folk skal se at jeg er - det er virkelig det. '

“Jeg bryr meg ikke hvordan jeg ser ut; det er hvordan folk tenker på meg. Og jeg bryr meg hvordan folk tenker på meg. Jeg vil at folk skal si: 'Å, hun er fin,' snarere enn, 'Å, hun er så pen.'

'Jeg har to hender: en for meg, en for andre mennesker.'

«Jeg begynte å synge før jeg begynte å tvitre, faktisk. Det var alltid en lidenskap ... Jeg begynte å synge, og så begynte jeg å spille. Å synge er noe jeg elsker å gjøre. Jeg føler meg veldig trygg på å gjøre det. ”

11 august dyrekretsen

'Med plattformen min, uansett, vil jeg prøve å gjøre gode ting og vil hjelpe folk.'

Endelig ord

Millie Bobby Brown har allerede oppnådd så mye for sin alder, men det ser ut til at hun bare er i gang. Med mange kommende prosjekter er det bare et spørsmål om tid før sensasjonen Stranger Things blir enda rikere og mer kjent.

Del Med Vennene Dine: