Mini Sensory Bin Play

Mini sensorisk bin-lek for barnMini sensorisk bøtte for barn

Sansebinger er alle raseri! Hvis du Googler 'sansebinger for barn', vil du få et enormt utvalg av ideer: sansebinger for valentine, rotete sansebinger, sansebinger for bursdager, listen fortsetter. Det er nok til å overbelaste ... um... sanser . (Å, kom igjen! Jeg måtte si det!)

nummer 5555

Like kreative som alle de sansebinge-ideene er, er det enkle noen ganger best. Eller rettere sagt, lat er best. For lat var det jeg var da jeg kom over denne lille bøtta med ris blandet med bokstaver og tall i skapet. Den hadde sittet der inne siden Kiddo pleide å spille Sift-n-Spell-spillet.

New Kid elsker å kjøre hånden gjennom risen, lete etter bokstaver, fortelle meg hva han finner og søle litt på gulvet (bare å være ærlig). Jeg elsker sansebinger fordi de holder New Kid opptatt, og jeg setter pris på en minibing fordi det betyr mindre ris å støvsuge opp.

Hvis du ikke er sikker på hvorfor du bør gi barna dine en sansebeholder, les innlegget til A Purpose Driven Home: Sensoriske binger: Hva er poenget?

8. september stjernetegn

Og hvis du elsker sansebinger og trenger 85 flere ideer, er du ikke bare mye mer motivert enn jeg er, men du bør raskt klikke deg over til dette Sensory Bin Pinterest Board !

Gir du barna dine sansebinger?

Del Med Vennene Dine: