Finn Ut Antall Engel

Mammas bokhylle, vol. 6, J FIC-utgaven

Jeg liker veldig godt å lese J FIC-delen av biblioteket for mine egne formål. Så mange gode bøker som visstnok er det bare for barn ? Sånt tull. Det er mange fordeler med å lese såkalte «barnebøker», ikke minst kan du gjøre dem ferdig ganske raskt. Jeg synes det er veldig tilfredsstillende og er sannsynligvis hovedårsaken til at mitt totale antall bøker for året allerede er på 45 ( eller kanskje jeg trenger å få flere venner ). Det er også grunnen til at jeg ennå ikke har åpnet De lange skipene , en bok jeg ikke har åpnet, men fortsetter med evig bibliotekfornyelse. Det er en slik tome, jeg er redd for hvor lang tid det vil ta meg å lese den ferdig.

(Merk: Bokomslag og titler er tilknyttede lenker)Den store gode tingen . Innrøm det, du har minst én gang forestilt deg hvordan det ville være å leve i en bok. Vel, her er hvordan det ville vært. Bokstavelig. Gåsejenta . Etter å ha lest dette kunne jeg ikke sjekke ut resten av Hales magiske historier raskt nok.

Lola og nabogutten (Teknisk YA, ikke J FIC). Denne boken er så utrolig søt at jeg bare vil kose med den. Tirsdager på Slottet . For moro ville det vært å bo i et slott i stadig endring! Dette ville også gjort en fantastisk kapittelbok opplest.

Brødsmuler . Huff. Overbelastning av litterær referanse.

Isfall . Å, de vikingene! Jeg bare elsker dem i hjel.

Sol og måne, is og snø . Du har kanskje lagt merke til at jeg har en forkjærlighet for nordiske fortellinger. Dette er en av tre øst for solen, vest for månen gjenfortellinger jeg har lest. Det var de andre Øst og Is , men denne var min favoritt.

Når du når meg . Hvor ofte refererer en Newbery-vinner til en annen Newbery-vinner? Jeg tipper, ikke ofte. Også: Kjære 1970-tallet, jeg elsker deg.

The Incorrigible Children of Ashton Place . Gå over Jane Eyre, det er en ny guvernante i byen.

Og du? Liker du en god J FIC-tittel fra tid til annen?

Mer mammas bokhylle:Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker.

728 betydning

Del Med Vennene Dine: