Tips for pengestyring for studenter i 2021

Hvis du sender barnet ditt på college i år, vil august måned være full av ærend som å kjøpe lærebøker og klær, fylle store bokser med forskjellige ting og lete etter sovesaler. Selvfølgelig er disse aktivitetene viktige, men foreldre bør ikke glemme en viktig oppgave: å snakke med det college-bundne barnet ditt om riktig økonomisk styring.Alle foreldre har ansvaret for å diskutere pengeforvaltning med barna sine. Du bør lære barnet ditt om pengebesparende og smarte bruksvaner før han eller hun reiser på college.

Høyskolelivet er uten tvil dyrt ettersom studentene trenger deres daglige tillatelser, midler til bøker og prosjekter og sovesalbetalinger på toppen av studieavgiften. Hjelp barnet ditt med å nyte videregående opplæring ved å gi dem tips om riktig utgiftspraksis. Ellers vil de finne andre midler for å finansiere deres behov og kan ende opp søker personlige lån ingen kredittsjekk for å få mer penger.

nummer 901

Her er noen praktiske råd du kan gi dem.

Innholdsfortegnelse

Lag et budsjett og hold deg til det

Overgangen til college fra videregående skole er drastisk. Når det gjelder pengestyring, bruker videregående skole de pengene de har, ettersom de fremdeles bor i foreldrenes hjem og ikke trenger å bruke på vedlikeholdet. Disse endrer seg når de kommer på college.

Sett deg ned med barnet ditt for å veilede ham eller henne videre hvordan lage et budsjett . Oppgi alle hans eller hennes kilder til penger som godtgjørelsen du vil gi, inntekt fra deltidsjobber og økonomisk støtte. Lag deretter en egen liste over alle utgifter som matgodtgjørelse, boligutbetaling, daglig skolekostnad og penger til skolerelaterte prosjekter eller aktiviteter.

Dette vil vise barnet ditt hvor mye penger han eller hun har hver måned og hvor mye som skal brukes på det grunnleggende som mat og bolig og midlene som er igjen til personlig bruk. Praksisen vil også tillate barnet ditt å innse verdien av å måtte holde seg til budsjettet.

Bruk studentrabatter

Det er fordeler ved å være student som en person som er registrert i skolen får rabatter. Be barnet ditt benytte deg av studentrabattene som tilbys av restauranter, leverandører, tjenester og lokale arenaer i nærheten. Besparelsene ved å jakte på rabatterte avtaler vil komme til nytte.

Hold studentgjeld til et minimum

skjønnlitterære sportsbøker for barn

Du og barnet ditt skal ikke bli tungt belastet av gjeld når barnet går på college. Her er noen måter å minimere studentgjeld på.

  1. Bruk penger klokt - Studenter bør ikke bruke mye på fester eller alkohol bare for å gå tom for penger og låne penger til det viktigste. Studenten skal innse at det å ta et lån ikke er gratis penger, ettersom lånet beløpet skal betales tilbake til slutt. Derfor bør lånte penger bare brukes til nødvendige utgifter som bøker, bolig og studieavgift.
  2. Lån bare det som trengs - De fleste studenter går på college uten et fullfinansiert fond. Hvis barnet ditt trenger å benytte seg av studielån, er det din jobb å minne ham eller henne om at de lånte pengene skal brukes til å dekke det grunnleggende om videregående utdanning og ikke for å finansiere en dyr livsstil på campus. Lånebeløpet og vilkårene må også stå i forhold til den sannsynlige lønnen ved mottak av høyskoleeksamen.
  3. Fund ekstra utgifter med en jobb - hvis barnet ditt vil ha mer penger til andre ting som sosialt liv eller hobbyer, må han eller hun lete etter en deltidsjobb i stedet for å bruke lånte midler. Det er mange muligheter for arbeidsstudier, og universitetsbarn kan bruke disse for å hindre dem i å låne mer penger.
  4. Bruk ekstra penger til å betale gjeld - Høgskolestudenten din kan bli raskere gjeld hvis han eller hun begynner å betale lån mens han fortsatt studerer ved hjelp av mottatte pengegaver eller inntekt fra deltidsarbeid. Studielån forfaller vanligvis ikke etter endt utdanning, men å betale dem mens du fortsatt er på skolen vil bidra til å spare betydelige beløp på grunn av langsiktige rentebetalinger.

Vær forsiktig med kredittkortutgifter

Mange enkeltpersoner er fristet til å bruke kredittkort til å betale for en rekke kjøp, inkludert din innkommende førsteårsstudent. Det er opp til deg å minne om at kredittkort kan gjøre shopping dyrere på grunn av høye rentebetalinger og sene avgifter.

Hvis barnet ditt vil ha et kredittkort, vil det være ideelt å ha en utvidelse siden du kan overvåke utgiftene og til og med sette en grense. Be din innkommende førsteårsstudent om å aldri registrere seg for en studentkredittkort når han eller hun allerede har en du har gitt.

Endelig ord

Å sende barnet ditt på college er en viktig milepæl for familien din, ikke bare fordi han eller hun skal forlate huset, men også fordi førsteårsstudenten vil være alene. Det er en fase som vil avgjøre om år med opplæring i finansiell kompetanse har gitt resultater.

Sett deg ned med barnet ditt for å minne ham eller henne om riktig økonomisk styring og konsekvensene av å bruke mer enn det han eller hun har råd til mens han er på college. Dette vil langt på vei sikre at barnet ikke går inn i en stor gjeld før det får det høyskoleeksamen.

poesi for barn å skrive

Del Med Vennene Dine: