Motiverende grunner til å velge tannpleie som profesjonell karriere

Tannlegeområdet kan være givende for både tannleger og tannpleiere. Ikke bare er det et stabilt yrkesvalg, men det kan også være en lukrativ karriere. Men hva inspirerer tannleger til å velge den veien spesifikt?dikt fra barn til foreldre

Siden det er mange andre stillingsvalg som kan gi samme sikkerhet, er det andre motivasjoner som hjelper tannleger å velge den spesifikke veien. Vi spurte noen tannleger, inkludert tannlege Dr. Butany , hvilke motivasjoner de hadde for å komme inn i tannlegeyrket.

Innholdsfortegnelse

Selvstendighet

Å bli tannlege betyr å bli din egen sjef. Du får stille timeplanen din og bestemme hvilke timer du jobber. Du får også velge hvem som jobber med deg, slik at du kan velge ansatte med samme prioriteringer og arbeidsmoral.

Felles beste

En tannlege arbeider for å forbedre og opprettholde oral helse hos mange mennesker. Dette kan være en estetisk prosess fordi du kan forbedre pasientens tillit ved å forbedre et smil. Oral helse påvirker også pasientenes fysiske helse.

Å eliminere tannproblemer kan bety å eliminere vondt, infeksjon og aktivt forfall. Tannlege er virkelig en tjeneste som kommer pasienten til gode.

Personlig oppfyllelse

Tannpleie er en personlig oppfyllende karrierevalg. Å betjene pasientenes behov kan bety stor glede for tannleger. Noen tannleger liker å utdanne pasienter og kontinuerlig lære om den skiftende teknologien innen tannbehandling. Det krever å holde seg oppdatert på nye fremskritt og et skarpt sinn, som engasjerer mange mennesker.

Lønn

spill hjemme for barn

Selv om det kan være mer overfladisk enn noen av de andre motivasjonene som mennesker har, er det en helt rimelig motivasjon. Det er mye penger å få i tannlegen. Alle har eller trenger tenner å tygge med, så det er en karriere som aldri vil forsvinne.

Egentlig har mengden eldre mennesker som jobber med å holde tennene kontinuerlig økt, så industrien vil bare vokse.

Å være et respektert medlem av samfunnet

Å ha et sted i samfunnet som andre vil respektere og erkjenne, kan også være en god motivator for å komme inn i tannlegenes verden. Foreldre er vanligvis glade for at barna deres har gått i en så stabil karriere. Pasientene du ser vil snakke om deres positive opplevelser til andre, og øke ditt omdømme og din plass i samfunnet ytterligere.

Tilbyr muligheter for minoriteter

Tannlegeområdet trenger virkelig flere minoriteter og kvinnelige utøvere. Mindretall vil føle seg tryggere og mer forstått når de ser tilbydere som har lignende kulturell bakgrunn eller erfaring. Kvinner er også underrepresentert innen tannbehandling.

Du vil være i stand til å få opp samfunnet ditt ved å bli et integrert medlem, som representerer rase eller kjønn.

Spesialiteter

Tannfeltet er ikke bare en ting. Mens generelle tannleger er de mest kjente, er det også mange spesialistkarrierer der ute. Spesialiteter inkluderer periodonti (studium av tannkjøtt), oral kirurgi og til og med pediatrisk tannbehandling.

Alle disse spesialitetene fokuserer på en del av tannlegen og kan være et godt valg for de som liker å finpusse på en ferdighet.

Kravene

Nå som vi har gått over noen av motivasjonene bak å velge en karriere innen tannbehandling, skal vi se på hva som skal til for å være tannlege. Utdannelsesmessig har tannleger normalt en lavere grad i biologi, fysikk, organisk kjemi eller biokjemi, men hva du trenger, avhenger av det spesifikke programmet du prøver å komme inn på.

Det er viktig å få gode karakterer på skolen hvis du noen gang har håp om å komme på hovedfag. Etter å ha mottatt en Bachelor of Science, går tannleger normalt gjennom en doktor i tannkirurgi eller en doktorgrad i tannlegemedisin for å få sertifiseringer til å bli tannleger.

Det tar vanligvis 4 år for en lavere grad og 4 ekstra år på forskerskolen, hvis du deltar på heltid, for å oppnå doktorgrad.

Et av de største kravene har imidlertid ingenting med skolen å gjøre. Du vil også trenge riktig type arbeidsmoral, dyktighet og personlighet for å kunne lykkes med tannbehandling.

Du må ha medfølelse naturlig, et raskt sinn og den rette energien for å kunne jobbe i timevis.

gode spill å spille på papiret

Del Med Vennene Dine: