Finn Ut Antall Engel

Motoriske ferdighetsaktiviteter: Giant Dot-to-Dot

Kjempepunkt-til-punkt-aktivitet for store og små motoriske ferdighetsaktiviteterStor + liten motorisk ferdighetsaktivitet: Giant Dot-to-Dot!

En morsom fin- og grovmotorisk aktivitet er en gigantisk prikk-til-prikk. Du husker kanskje at New Kid jobbet med hans småbarn prikk-til-prikk for noen år tilbake, og nå liker han å komme seg ned med markøren sin på gulvet. Jeg elsker måten en gigantisk gulvkoblingsaktivitet får ham til å trene både små og store motoriske muskler sammen.Du trenger ikke å ordne prikkene slik at de viser et bilde når de er koblet til. Jeg tegnet ganske enkelt store prikker og tall i et tilfeldig mønster på et stort stykke slakterpapir. Til dette puslespillet brukte jeg flere farger, så det var lettere for ham å finne sekvensielle tall: 1-5 var blå, 6-10 var grønne og så videre. Han likte denne aktiviteten så mye at han ønsket å gjøre det igjen, men jeg trengte ikke engang å lage en ny, han valgte ganske enkelt en annen farget penn.

En gigantisk prikk-til-prikk får barna til å utøve fin og grov motorikk

65 betydning

Se hvordan han trenger å strekke, nå og bevege seg! New Kid's ergoterapeut informerte meg om at det å jobbe med store grupper av muskler er viktig for å utvikle små motoriske ferdigheter, og at jeg ikke bør begrense terapiøvelsene våre til bare å praktisere motorikk. I tillegg elsker jeg at den gigantiske prikk-til-prikken smyger seg inn litt telleøvelse også!dikt for småbarn å resitere

Matematikk + finmotor + grovmotor = en gigantisk prikk-til-prikk!For mer morsomme innendørsaktiviteter, sjekk ut Giant List on Indoor Activities, eller følg min Pinterest-brett :
Følg Erica • Hva gjør vi hele dagen? S bord Innendørsaktiviteter for barn på Pinterest.

Del Med Vennene Dine: