Finn Ut Antall Engel

Flerkulturell jordfargeside

Denne månedens jord fargeleggingsside av Melanie Hope Greenberg er perfekt for jordens dag. Den har en klode omgitt av en gruppe flerkulturelle barn som holder hender.Gratis Jorddag fargeleggingsside for å skrive ut

Dette fargeleggingsarket kommer fra en illustrasjon i It's My Earth Too av Kathy Krull.

Last ned og skriv ut -> Jordens fargeleggingsside (ved å klikke på denne lenken godtar du vilkårene for bruk *)

It's My Earth Too ble opprinnelig utgitt i 1992 av Doubleday Books for Young Readers. Du kan bli overrasket over å høre at bokutgivelsesbransjen faktisk er en stor forurenser, men denne boka ble laget på en miljøvennlig måte, trykt på resirkulert papir med soyabønneolje. Det var ingen støvomslag av papir, og vannløselig lim ble brukt i bindingen. Den gode nyheten er at den nettopp er gitt ut på nytt som en eBok! (Tilknyttede lenker nedenfor.)


It's My Earth, TooBarn som er interessert i illustrasjonsprosessen kan lese om utviklingen av dette bildet på Melanias blogg og les en ny intervju med Melanie som diskuterer hvordan hun lager en illustrasjon .

Se alle Melanys fargeleggingssider:

Gratis fargesider for barnMøt illustratøren:

Melanie Hope Greenberg er en prisvinnende forfatter og illustratør av mer enn 15 barnebøker. Hennes blide, livlige illustrasjoner finnes i bøker som God morgen, digger, nede i undergrunnen og En by er. Hennes veldig populære Havfruer på parade ble valgt som Bank Street Best Book, og for Texas Reading Club og PBS Kids Summer Reading Lists.

Melanie besøker også skoler til snakk om prosessen med å lage en bok . Lær mer om henne internasjonalt anerkjent kunstverk på hennes offisielle nettside .Melanie signerer alle eksemplarer av bøkene hennes som er kjøpt gjennom henne Link til Amazon-leverandør . En by er ville være en fin lesning for National Poetry Month!

{ Du kan også c slikke på et omslag nedenfor og bla gjennom tredjepartsleverandørene for å finne Melanys leverandørlink . Merk: b også omslags lenker er tilknyttede lenker. )

* Vilkår for bruk: Du er velkommen til å laste ned og skrive ut denne fargeleggingssiden så mange ganger du vil for personlig bruk. Du kan ikke laste opp denne filen til et annet nettsted eller en annen database. All kommersiell bruk er forbudt. Du er velkommen til å dele denne fargeleggingssiden ved å dele lenken til denne bloggsiden. Det er uttrykkelig forbudt å dele lenken til selve dokumentet direkte, og dermed omgå dette blogginnlegget. Opphavsretten til denne fargesiden tilhører utelukkende Melanie Hope Greenberg (brukt med hennes tillatelse) .

Del Med Vennene Dine:

7777 angel nummer betydning