Min favorittgave til barn (det er ikke en bok)

Selv om den aller beste gaven er lesegave , og nær toppen er lek av gave , er en familie favorittgave den pågående gleden ved abonnementsbokser. Abonnementsbokser har blitt ganske trendy de siste årene, og med god grunn! Det er et kjent faktum at barna blir lei av lekene sine ganske raskt, så det er det perfekte middelet å utløse fantasien med et kreativt læringsprosjekt en gang i måneden. Universal yums global matboks( Merk: dette innlegget erikkesponset; vi kjøpte boksene selv! lenker og bilder er tilknyttede lenker. )

Noe av det beste med abonnementsbokser er at de inkluderer alt du trenger !!! Ikke mer på jakt etter materialer og prøver å finne ut hvilket prosjekt du skal gjøre med barna.

De er helt perfekte for foreldre som ønsker å tilbringe tid med barna sine på tinker-y-prosjekter, men er bare litt lat. ( Ingen skam det! ) Hvis det høres ut som deg, kan en av disse boksene bare bli din favorittgave til barn også. Det er noe som passer barn i alle aldre og interesser! Klikk på lenkene og bildene nedenfor for å lære mer om hver abonnementskassetjeneste.

Sammen Unplugged

Sammen Unplugged er en unik familie-tema boks designet for å få alle til å tilbringe tid sammen, lage minner, le og uttrykke takknemlighet, alt uten hjelp av skjermer. Hver boks inneholder spill, aktiviteter, prosjekter, trivia og mer. Det er en av de BESTE boksene jeg noensinne har kommet over. Jeg anbefalte det på det sterkeste.

Jeg gjorde til og med en liten unboxing-video for deg å sjekke ut.

bokserier som ligner på percy jackson

Finn det på CrateJoy: Sammen Unplugged

KiwiCo.

Familien vår har abonnert på KiwiCo. bokser i årevis! Jeg har skrevet om hvor mye jeg elsker den ene gangen de ga meg med hver av barna mine. Den beste delen av kassene er at de inneholder aktive prosjekter , ikke bare 'lage det og legge det på en hylle' -prosjekter.

KiwiCo. Familie merker:

Koalakasse , som er perfekt for førskolebarn og inneholder et kunst- og håndverksprosjekt.

Kiwi Crate er anbefales i alderen 5-8 år. Vi har satt sammen prosjekter som marmorløp, minigolf, armaturer og mer. Kassene inneholder kunst, håndverk og vitenskapsprosjekter.

Tinker Crate , en vitenskap og ingeniørkasse som er rettet mot barn i alderen 9 år og oppover. Dette er kassen jeg kjøpte for min tween. Han satte sammen en rakett, en seilfly, en katapult, en hydraulisk arm, et vanningsanlegg og mer. Jeg tror barn i alderen 7 år og oppover vil glede seg over denne kassen, men vil kreve mer foreldrenes engasjement for yngre barn.

Doodle Crate , en kunst- og håndverksbasert boks for barn fra 9 år og oppover. Kan jeg slippe deg inn på en hemmelighet? Jeg tenker seriøst på å bestille dette for meg selv!

14 jan stjernetegn

Panda kasse , for barn i alderen 0-2. Dette er forskningsbaserte produkter designet for å stimulere hjernens utvikling.

Atlas kasse , for barn som ønsker å lære om verden, det er historie, kultur og geografi.

Maker Crate . Dette er en håndverksboks for tenåringer i alderen 14 år og oppover. Prosjektypene inkluderer makrame, leire, tekstilkunst og mer.

Eureka kasser. Dette er en STEM-basert boks for tenåringer i alderen 14 år og oppover. Kits inkluderer prosjekter som å bygge en elektrisk blyantspisser, lage og automatisk såpedispensersett, og andre elektroniske og tekniske prosjekter.

Universal Yums

Hver måned får familien vår en boks med globale godbiter fra Universal Yums . Jeg overdriver ikke når jeg sier at barna mine hopper opp og ned når det kommer på dørstokken vår hver måned. Hver måned inneholder godbiter fra et annet land, samt et aktivitetshefte som lærer litt om landet de kom fra. Denne boksen er definitivt en stor favoritt av oss!

Lunar Launch og STEMists

Groovy Lab

STEM gaver til barn med bøker til. Flott pedagogisk gaveide. Academics in a Box Inc. lager et vitenskapssett, 'Groovy Lab in a Box'. Jeg bestilte boksen 'Moon Dance', og vi laget vårt eget teleskop - ikke noe jeg engang skjønte at vi kunne gjøre! Det jeg elsket, var at settet kom med en laboratoriebok, mye informasjon og andre ideer for videre vitenskapelig utforskning. En veldig fin ting med denne abonnementsboksen, er at du kan bestille enkeltbokser. Så hvis du studerer for eksempel strøm, kan du bestille 'It's Electric!' eske.

flotte bøker for 13 år gammel gutt

Flere gaveguider !

Del Med Vennene Dine: