Nas ’nettoverdi (hvor rik er han?)

InnholdsfortegnelseHvem er Nas?

Nasir bin Olu Dara Jones, populært kjent under hans artikkelnavn Nas, er en amerikansk sanger-låtskriver, rapper, plateprodusent, skuespiller, manusforfatter, filmprodusent, dikter og gründer.

Nas regnes som en av tidenes største rappere, ofte rangert sammen med slike som Tupac Shakur , Dr Dre og beryktet STOR.

engel nummer 112

Kjappe fakta

Fullt navn: Nasir bin Olu Dara Jones
Populært navn: I
Kjønn: Mann
Bursdag: 14. september 1973
Alder: 47 år
Foreldre: Olu Dara (født Charles Jones III) og Fannie Ann Little
Søsken: Jabari Fret aka Jungle
Fødested: Brooklyn, New York City
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Afroamerikansk
Utdanning: Selvutdannet
Sivilstatus: Skilt. Tidligere gift med Kelis Rogers (fra 2005 til skilsmisse i 2010)
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Ikke relevant
Barn: Destiny Jones (fra et tidligere forhold til tidligere forlovede, Carmen Bryan) og Knight Jones (fra ekteskap med Kelis)
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: USD 70 millioner (per 1. november 2020)
Rikdomskilde: Sang, sangskriving, rapping, plateproduksjon, skuespill, filmproduksjon, manusforfattere og andre satsninger
Høyde: 5 ′ 8 ″ (1,73 m)
Vekt: 80 kg; I pund: 176 pund.

Tidlig liv og karriereinformasjon

Nas ble født 14. september 1973 i Brooklyn, New York City, til Olu Dara (født Charles Jones III) og Fannie Ann Little. Hans far er jazz- og bluesmusiker, mens moren var en amerikansk posttjenestearbeider før hun døde i 2002.

Nas utviklet en interesse for musikk i barndomsårene. Han begynte å spille trompet mens han også skrev sine egne rim.

I 1991 startet Nas sin profesjonelle musikkarriere ved å vises på Live at the Barbaque av Main Source. Året etter signerte han platekontrakt med Columbia Records.

I 1994 ga Nas ut debutalbumet, med tittelen Illmatic.

Han har siden fulgt opp med 11 studioalbum til, nemlig:

• Det ble skrevet (1996)
• Jeg er ... (1999)
• Nastradamus (1999)
• Stillmatic (2001)
• Guds sønn (2002)
• Street’s Disciple (2004)
• Hip Hop Is Dead (2006)
• Uten tittel (2008)
• Livet er bra (2012)
• Nasir (2018)
• King’s Disease (2020)

I tillegg til studioalbumene, har Nas også gitt ut to samarbeidsalbum - The Album (med firmaet i 1997) og Distant Relatives (med Damian Marley i 2010).

Nas har også fulgt en vellykket skuespillerkarriere. Han debuterte med å spille Sincere i 1998's Belly. Siden har han dukket opp i mange andre filmer og TV-serier, inkludert:

• Ticker (film, 2001),
• Hawaii Five-O (TV-serie, 2010),
• Black Nativity (film, 2013), og
• Gully Boy (som filmens utøvende produsent, 2019)

Nas 'nettoverdi

Nas ble utrolig kjent som hiphop-artist, og i løpet av karrieren var han en av de mest tjente rapperne i verden. Mer nylig er han mest kjent for å investere i forskjellige lønnsomme merkevarer.

Per 1. november 2020 hadde Nas en nettoverdi på 70 millioner dollar. I et typisk år kan rapperen tjene hele 30 millioner dollar. For eksempel tjente han $ 35 millioner mellom september 2017 og september 2018, og $ 19 millioner mellom september 2018 og september 2019.

1. Bemerkelsesverdige forretningsforetak av Nas

I tillegg til å rappe og spille, har Nas involvert seg i flere forretningsforetak, hvorav de fleste gjennomførte de siste ti årene. I oppveksten var Nas alltid en teknisk buff som interesserte seg for nyere teknologi. Hans fascinasjon med teknologi førte til slutt til grunnleggelsen av sitt eget venturekapitalselskap som han kalte QueensBridge Ventures.

Gjennom årene har QueensBridge gjort flere investeringer, som vanligvis spenner fra $ 100 - $ 500.000. I en gitt måned kan selskapet enkelt motta mer enn 100 plasser fra startups som søker finansiering. Noen av de bemerkelsesverdige merkene som QueensBridge har finansiert, inkluderer Dropbox, SeatGeek, Lyft, General Assembly, Pluto TV, Genius, Pill Pack, Casper og Robinhood.

Men allerede før han grunnla QueensBridge, hadde Nas allerede etablert seg som en vellykket investor. I april 2013 investerte rapperen et ukjent 6-sifret beløp i Mass Appeal Magazine. Han fortsatte med å fungere som Mass Appeals assisterende forlegger. I juni samme år lanserte han sin egen sneakerbutikk i Las Vegans, kjent som 12 AM RUN eller Midnight Run. Og bare tre måneder senere investerte han i en produsent av jobbsøking, kjent som Proven.

I tillegg til QueensBridge blir Nas også husket for å investere i Ring Inc., før Amazon kjøpte dørklokkeselskapet i 2018 til en kostnad på 1,1 milliarder dollar. Han hadde angivelig en minoritetsandel i selskapet og fikk utbetalt 40 millioner dollar for sine andeler i både Ring Inc. og Pill Pack.

Nas er også en partner i Sweet Chick. Den første Sweet Chick-lokasjonen ble åpnet av John Seymour i 2013. Til dags dato har kylling- og vaffelrestauranten siden utvidet seg til flere andre steder i New York, inkludert Brooklyn, Queens og Manhattan. Sweet Chick har også lokasjoner i Los Angeles, California og London, Storbritannia.

Unødvendig å nevne, har Nas også sin egen kleslinje kjent som HSTRY.

2. Nas ’Eiendomsportefølje

Nas har også diversifisert sine investeringer i eiendomsbransjen. Tidlig i 2002 kjøpte han et hjem på 3.592 kvadratmeter i McDonough-forstad Atlanta, Georgia, til en pris av $ 659.000. Hjemmet, som har 2 soverom, 3 fulle og 1 halve soverom, samt et svømmebasseng, ble bygget i 1999.

I 2007 kjøpte Nas og hans tidligere kone Kelis et hjem på 3 207 kvadratmeter i Los Angeles, California, for 1,6 millioner dollar. Huset fra 1947 har 4 soverom og 3 bad.

3. Nas Money Utfordringer

Selv om Nas er en dyktig investor i dag, har rapperen hatt en god andel av pengeproblemer. I september 2009 arkiverte Internal Revenue Service (IRS) en føderal skattepanterett mot Nas med 2,5 millioner dollar. Tilsynelatende søkte skattemyndighetene ubetalte skatter som dateres tilbake til 2006.

Fra og med 2011 hadde Nas 'skattegjeld ballongert til over 6,4 millioner dollar. Året etter kom det rapporter om at skattemyndighetene vurderte å innrede en del av rapperens inntjening til han hadde fjernet alle sine utestående skatterestanser.

Leksjoner fra Nas

1. Diversifiser inntekten din

Dette er den mest fremragende leksjonen vi kan lære av Nas. I tillegg til å forfølge en vellykket karriere innen hiphop, er Nas også en talentfull skuespiller og kløktig investor.

2. Kanalisere all reklame for å utvide merkevaren din

Nas har hele tiden holdt søkelyset på seg selv og involvert seg i langvarige feider med rappere som Jay Z , Young Jeezy, og den sene Tupac Shakur . Han forstår at i showbransjen er enhver reklame god omtale.

3. Glem aldri røttene dine

Selv om Nas ikke fikk formell skolegang, tok han et personlig initiativ for å utdanne seg selv. Interessant, fokuserte han på afrikansk kultur i det som ser ut som et ønske om å spore hans opprinnelse.

Berømte sitater av Nas

'Hvis du er redd for å ta sjanser, har du aldri svarene jeg kan fortelle en fyrs fremtid ved hvordan hans holdning er.'

“Ingen ide er original, det er ikke noe nytt under solen. Det er aldri det du gjør, men hvordan det gjøres. '

“Folk frykter det de ikke forstår, hater det de ikke kan erobre. Gjett at det bare er menneskets teori. '

“Å gjøre noe til noe, er Guds arbeid. Og du får ingenting uten kamp og hardt arbeid. ”

'Du må holde visjonen klar, for bare en feig lever i frykt.'

grafiske romaner for 3. klassinger

Pakk opp

At Nas er en av de beste rapperne i verden er hevet over tvil. Foruten sin dekorerte karriere i underholdningsindustrien, er rapperen også en klar investor og har en imponerende nettoverdi på 70 millioner dollar.

Del Med Vennene Dine: