NBA Youngboys nettoverdi og hvordan han ble kjent

InnholdsfortegnelseHvem er NBA Youngboy?

Kentrell DeSean Gaulden, bedre kjent med scenenavnet Youngboy Never Broke Again eller NBA Youngboy, er en amerikansk rapper, sanger og låtskriver.

NBA Youngboy har vært i musikkbransjen siden 2014. Han fikk bred anerkjennelse mellom 2015 og 2017 etter å ha gitt ut ti uavhengige mikstape.

Kjappe fakta

Fullt navn: Kentrell DeSean Gaulden
Populært navn: NBA Youngboy
Kjønn: Mann
Bursdag: 20. oktober 1999
Alder: 20 år
Foreldre: Sherhonda Gaulden (far ukjent)
Søsken: Ken Gaulden og Telee Gaulden
Fødested: Baton Rouge, Louisiana
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Afroamerikansk
Utdanning: Scotlandville Magnet High School
Sivilstatus: Ugift
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Ikke relevant
Barn: 5 med 4 forskjellige mødre (Kayden, Kamron, Taylin, Kamiri og Armani)
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: USD 6 millioner (per 1. august 2020)
Rikdomskilde: Rapping, sang og sangskriving
Høyde: 5 ′ 8 ″ (1,73 m)
Vekt: 75 kg; I pund: 165 kg.

Tidlig liv og karriereinformasjon

NBA Youngboy ble født 20. oktober 1999 i Baton Rouge, Louisiana. Youngboys barndom var ikke akkurat ideell. Han ble for det meste oppvokst av bestemor fra moren etter at faren ble dømt til 55 års fengsel. Som småbarn fikk han en nakkeskade som krevde hodestøtte i løpet av restitusjonsperioden. Selv om ryggen hans til slutt helbredet, etterlot staget ham med permanente arr på pannen.

Youngboys lidenskap for rapping begynte å vise seg i en øm alder. Han dro ut av skolen i niende klasse for å forfølge en karriere innen musikk. Ting ordnet seg imidlertid ikke umiddelbart for ham. Han engasjerte seg i en rekke ran som førte til hans arrestasjon og forvaring i Tallulah, Louisiana.

Men fast bestemt på å ikke gi opp sine musikalske drømmer, begynte NBA Youngboy å skrive tekster mens han fortsatt var i interneringssenteret. Hans bestemor døde tragisk av hjertesvikt etter at han ble løslatt fra forvaring, og tvang ham til å flytte sammen med sin venn og rapper, NBA 3Three.

NBA Youngboy startet sin profesjonelle rapperkarriere i slutten av 2014. Han lanserte ti blandinger mellom 2015 og 2017. Blandebåndene spilte en viktig rolle i å presse ham til rampelyset.

De inkluderer:

• Life Before Fame (2015),
• Mind of a Menace (2015),
• Mind of a Menace 2 (2016),
• 38 Baby (2016),
• Mind of a Menace 3 (2016),
• Before I Go Reloaded (2016),
• Mind of a Menace 3 Reloaded (2017),
• Al YoungBoy (2017),
• Ain’t Too Long, og
• Fed’s Baby (med Moneybagg Yo) (2017)

I januar 2018 ga NBA Youngboy ut en av hans hittil mest suksessfulle solo-singler, med tittelen Outside Today. Sangen nådde topplasseringen # 31 på Billboard Hot 100-listen. Rapperen utnyttet den utrolige suksessen og populariteten han fikk fra Outside Today, og ga videre ut sitt debutalbum med tittelen Before Death Call My Name i april, samme år.

Følgende er NBA Youngboys hittil mest suksessfulle sanger:

• Outside Today (2018) - toppet på # 31
• Overdose (2018) - toppet på # 42
• Diamond Teeth Samurai (2018) - toppet på # 59
• No Smoke (2018) - toppet på # 61
• NBA Young boat (2018) - toppet på # 63

6. mars dyrekretsen

NBA Youngboy’s Net Worth

NBA Youngboy har samlet betydelig rikdom i løpet av de omtrent fem årene han har vært i bransjen. Fra 1. august 2020 hadde rapperen en nettoverdi på 6 millioner dollar. Han rangerer kanskje ikke blant de rikeste rapperne i verden, men nettoverdien er et bevis på at han sikkert aldri vil være blakk igjen.

Og bare 20 år er den unge musikeren langt rikere enn de fleste rappere var i hans alder. Mye av NBA Youngbloods rikdom kommer fra salg av album og streaming av musikk. I 2019 ble han rangert som den mest populære musikeren på YouTube, og overgikk noen av de beste artistene i bransjen Drake , Taylor Swift , og Billie Eilish .

Følgende er et høydepunkt av nettoverdien hans gjennom årene:

• 2017 - 2,5 millioner dollar
• 2019 - 3,5 millioner dollar
• 2019 - 4,5 millioner dollar

NBA Youngboy tjener ikke bare store penger, han er også kjent for å være en stor spender. I tillegg til å ta på seg dyre klær og smykker, har rapperen også holdt eksotiske kjæledyr, som inkluderer en tiger.

Livsleksjoner fra NBA Youngboy

1. Følg drømmene dine

Det er en lang liste over vellykkede artister som droppet ut av skolen for å forfølge sine musikalske drømmer. NBA Youngboy er en slik artist.

2. Blomstre der du er plantet

Et interneringssenter er ikke akkurat stedet hvor noen kan tenke seg å skrive tekster. Men når du er NBA Youngboy, er enhver situasjon en mulighet til å utmerke deg selv. I stedet for å velte seg i smerte, utnyttet rapperen sin varetektstid til å komponere tekster som inspirerte flere av hans tidligere miksinger.

3. Konsistens er nøkkelen

NBA Youngboy har konsekvent gitt ut musikk i løpet av de få årene han har vært i rapbransjen. Han forstår at som en artist kan en enkelt hit trekke deg til rampelyset. Det krever imidlertid konsistens å bo der.

Berømte sitater av NBA Youngboy

«Jeg snakker egentlig ikke så mye. Jeg bare ser og observerer. ”

191 engelnummer

'Jeg stoler egentlig ikke på noen.'

'Det eneste som skremmer meg er å dø.'

lite blått og lite gult

'Uten lojalitet , vil du ikke oppnå noe. '

'Kjærligheten din er gift, så jeg kan ikke mer ta den.'

Pakk opp

NBA Youngboy kan bare være 20 år gammel. Men han har allerede oppnådd utrolig suksess. Hvis han opprettholder sin form og konsistens, vil det bare være et spørsmål om tid før han går inn i verdens store serie med rappere.

Del Med Vennene Dine: