Trenger du gratis høykvalitetsvektorer? Her er 18 nettsteder å laste dem ned

Trenger du gratis vektorer? Det er mange nettsteder der ute, hvor du kan laste dem ned uten kostnad. Her er noen alternativer for nettsteder som lar deg laste ned vektorer gratis:1255 engel nummer betydning

Gratisvektorer

Freepik - Dette er en gratis søkemotor som hjelper designere med å finne vektorer av høy kvalitet for prosjektets behov. Den lokaliserer innholdet og viser alle resultatene på en måte som gir rask og enkel tilgang.

Snap2objects - Dette er et veldig profesjonelt nettsted, men tidkrevende å se seg om. Du vil finne mange flotte vektorer her, inkludert gode former for noen av de største byene over hele kloden.

Fudgegrafikk - Dette kan beskrives som en blogg, og en flott kilde til gratisvektorer. Franz Jeitz har som mål å tilby vektorer av høy kvalitet uten kostnad for designmiljøet.

Qvectors - QVectors ble lansert i 2009 og ble raskt populær blant kunstnere og designere som stedet å gå for gratis vektorgrafikk. Hver vektorinnlevering blir håndplukket og nøye sjekket for å unngå misbruk av copyright.

Verdensmerker - Dette er et veldig bra nettsted for å få gratis vektorlogoer. Det er lett å navigere, og det er så stort utvalg at det vil være svært vanskelig å ikke finne det du leter etter her.

Spoongrafikk - Det er en rekke vektorer tilgjengelig via dette nettstedet, du vil registrere deg for å bli medlem før du får tilgang til alle områdene. På ingen måte er de bortkastet tid, da disse er veldig godt laget.

158 betydning

Vecteezy - Vecteezy fungerer som et sted for vektorkunstnere å lage og utveksle en rekke gratis vektorgrafikk som ikoner, mønstre og andre kule ting for å forbedre designene dine.

Gratis vektorarkiv - Som navnet antyder, er deres hovedmål å lage det største gratis vektorarkivet på Internett. Dette nettstedet har mange nyttige ressurser og er lett å navigere. Du kan søke etter mange forskjellige kategorier, noe som gjør det enkelt og sømløst å finne den perfekte høykvalitetsvektoren.

Alle silhuetter - Alt på dette nettstedet er tydelig merket, relativt enkelt å navigere, og du kan finne vektorene som er tilgjengelige i pakker, ikke bare enkeltbilder. Ulempen med dette nettstedet er det tunge annonseinnholdet.

VectorShock - Her kan du finne en rekke gratisvektorer så vel som rimelige. Det er enkelt nok å opprette en konto her og begynne å laste ned.

FreeVector - Med godt over 16 000 sett vil du bli hardt presset for ikke å finne den perfekte passformen din her. Det er enkelt å navigere med en rekke kategorier å velge mellom.

FreeVectorsDaily - De har en begrenset mengde vektorer her, men de har høy kvalitet, og du har forskjellige alternativer å laste ned daglig. Det er et veldig profesjonelt nettsted og er lett å navigere.

GreatVectors - Med over tusen vektorer på dette nettstedet er det en rekke høykvalitetsvalg å velge mellom. De lager også mye av sine egne.

VectorOpenStock - Det er et enormt utvalg å velge mellom, med tallet rundt fire tusen forskjellige grafikker. Det er enkelt å navigere og godt satt ut.

FreeVectors - Det er en veldig fargerik og gjennomtenkt side, som er lett å navigere. Det er et stort antall å velge mellom, så du vil aldri mangle noen vektorer av god kvalitet på dette nettstedet.

VectorPortal - er veldig lyst og fargerikt, det fanger øyet i det øyeblikket du åpner det. De lager gratis lagervektorer som designere kan bruke i kommersielle prosjekter. De distribuerer også gratisvektorer fra andre kunstnere som ønsker å presentere arbeidet sitt for våre besøkende.

Vector4Free - Vector4free er dedikert til å tilby gratis vektorgrafikk av høy kvalitet: Adobe Illustrator AI, EPS, PDF, SVG og Corel Draw CDR-filer.

EasyVectors - Easy Vectors samler gratis vektorer fra hele internett og organiserer dem for enkel nedlasting. Du kan enkelt finne den rette gratis vektorkunst for dine prosjekter!

Del Med Vennene Dine:

13. januar tegn