Nicki Minaj Net Worth

InnholdsfortegnelseHvem er Nicki Minaj?

Onika Tanya Maraj-Petty, populært kjent som Nicki Minaj, er en amerikansk rapper, sanger-låtskriver, modell og skuespillerinne som er kjent for sin raskt flytende rappestil. Nicki Minajs rap-sanger kjennetegnes også av deres unike britiske cockney-aksenter.

Kjappe fakta

Fullt navn: Onika Tanya Maraj-Petty
Populært navn: Nicki Minaj
Kjønn: Hunn
Bursdag: 8. desember 1982
Alder: 37 år
Foreldre: Robert Maraj og Carol Maraj
Søsken: Jelani Maraj, Maya Maraj, Micaiah Maraj og Ming Maraj
Fødested: Saint James, Trinidad og Tobago
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Indo-Trinidadian og Afro-Trinidadian
Utdanning: Fiorello H. LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts
Sivilstatus: Gift
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Kenneth
Barn: Ingen
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: 100 millioner (per 1. juni 2020)
Rikdomskilde: Rapping, sang, sangskriving, skuespill, godkjennelsestilbud og andre satsinger
Høyde: 5′ 2 ″ (1,57 m)
Vekt: 62 kg; I pund: 137 kg.

Tidlig liv og karriereinformasjon

Nicki Minaj ble født Onika Tanya Maraj 8. desember 1982 i Saint James, Trinidad, av Robert Maraj og Carol Maraj. Hennes far er finansdirektør som også fungerer som en deltidsgospelsanger, mens moren jobbet i lønns- og regnskapsavdelinger før hun også ble gospelsanger.

Da Nicki Minaj var fem år gammel, tok moren familien med seg til The Bronx, New York City, hvor hun gikk på Monroe College. Nicki Minaj deltok på Fiorello H. LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts, etter å ha vunnet en audition.

Etter endt utdannelse fra institusjonen ønsket Nicki å bli skuespillerinne. Ettersom skuespillerkarrieren hennes ikke tok fart, trodde hun imidlertid at hun burde prøve musikk i stedet.

Hun begynte å våge seg inn i musikkbransjen i 2004 etter å ha signert med Full Force-musikkgruppen i en periode på seks måneder. I 2007 ga hun ut en oppsiktsvekkende mikstape som satte henne på radaren til kjente musikkprodusenter da.

Nicki Minaj ga ut sin andre mikstape i 2008, og i 2009 ble hun oppdaget av rapperen Lil Wayne som signerte henne med selskapet Young Money Entertainment.

Minaj ga ut debutalbumet Pink Friday i 2010. Albumet ble en kommersiell suksess og solgte mer enn 375 000 eksemplarer i løpet av den første uken. Siden den gang har Nicki aldri sett seg tilbake. Hun ga videre ut sitt andre album med tittelen Pink Friday: Roman Reloaded i 2012. Hennes tredje og fjerde album er The Pinkprint og Queen, utgitt i henholdsvis 2014 og 2018.

Gjennom sin musikkarriere har Nicki Minaj vunnet en rekke prestisjetunge priser og anerkjennelser, inkludert;

8. mai dyrekretsen

• 2 Billboard Women in Music Awards
• 4 Billboard Music Awards
• 4 MTV Video Music Awards
• 6 American Music Awards, og
• 11 BET-priser

I 2012 bestemte Nicki Minaj seg for å prøve lykken på storskjermen etter å ha satt hennes skuespill- og tv-ambisjoner på vent i et par år. Hun debuterte med å spille i den animerte filmen Ice Age: Continental Drift. Et år senere ble Minaj dommer på den 12. sesongen av American Idol.

Nicki Minaj Net Worth

Fra 1. juni 2020 hadde Nicki Minaj en estimert nettoverdi på 100 millioner dollar, noe som gjorde henne offisielt til den rikeste kvinnelige rapperen på planeten. Hun er også den første kvinnelige rapperen i historien som tjener $ 100 på rapping.

Andre kvinnelige rappere hvis nettoverdi er sammenlignbar med hennes inkluderer Queen Latifah med en nettoverdi på $ 60 millioner, Missy Elliot med $ 50 millioner og Lil Kim ($ 18 millioner). Nicki Minaj har tjent mye av sin formue på salg av album og vellykkede turneer. I 2015 tjente Pinkprint Tour 13 millioner dollar, og ble den mest innbringende musikkturnéen det året.

Nicki tjener også store penger på opptredener, selv om hun ikke nødvendigvis er sentrum for oppmerksomhet. I følge rapporter fra TMZ tjente rapperen $ 50 000 bare for å dukke opp på fjortenårsdagen til Floyd Mayweather ’Datter. Newsweek rapporterer også at hun sanket mellom $ 300 000 og $ 500 000 i 2015 for å opptre på en Bar Mitzvah.

1. Påtegningskontrakter

nummer 922

Som mange kjendiser har Nicki Minaj inngått forskjellige godkjenningskontrakter som sikkert har lagt til mer penger på bankkontiene hennes. Noen av merkene hun har samarbeidet med inkluderer MAC Cosmetics, Nokia og Pepsi.

2. Big Screen Gigs

Nicki Minajs store skjermbestrebelser inkluderer skuespill, TV-opptredener og voiceover. I 2014 var hun med i filmen The Other Woman. Filmen tjente anslagsvis 196 millioner dollar over hele verden. I 2016 spilte Minaj i enda en oppsiktsvekkende film, Barbershop: The Next Cut, som tjente rundt 55 millioner dollar over hele verden.

Nicki har også lånt sin stemme til filmene Spiderman: Into the Spider-Verse og Ice Age: Continental Drift. Hennes bemerkelsesverdige fjernsynsopptreden inkluderer å jobbe som dommer på 12. sesong av American Idol, hvor Reuters rapporterer at rapperen tok hjem rundt 12 millioner dollar.

Nickis andre satsninger inkluderer å eie sin egen duftlinje og kjøpe en andel på 3% i Jay Z kjente musikkstrømmetjeneste, Tidal.

Livsleksjoner fra Nicki Minaj

1. Det er ingen grunn til at det ikke kan være deg

Nicki Minaj hadde en ganske tumultuøs oppvekst. Faren hans var en voldelig alkohol- og narkoman som brente huset deres ned i 1987. Et barn født inn i et slikt hjem kunne trolig ha avviklet som en gangster. Men Nicki valgte en annen vei.

2. Du kan ikke klare det alene

Det er nesten umulig å oppnå suksess uten å samarbeide med andre mennesker. Gjennom hele karrieren har Nicki Minaj inngått samarbeid med flere etablerte merkevarer i musikkbransjen, inkludert Drake , Birdman, DJ Khaled , for å nevne noen få.

3. Vet hva som vil fungere (og hva som ikke vil)

grafiske romaner for nybegynnere

Rett etter eksamen hadde Nicki blikket rettet mot skuespill. Men etter å ha prøvd å bryte seg inn i filmindustrien uten hell, mente hun at hun burde vurdere en karriere innen musikk. Minaj var klø nok til å vite hva som ville fungere for henne den gangen. Derfor valgte hun å sette sine skuespillambisjoner på vent og i stedet kaste sin fulle vekt bak musikken.

Følgende er noen av de minneverdige sitatene av Nicki Minaj:

'Hardt arbeid lønner seg.'

- Det er ikke noen ganger kvinner ofte blir stille. Mine damer, vi må lære å være trygg nok til å si fra. '

“Det er greit hvis du ikke kan gjøre alt. Ingen kan. Bare gjør du det, jente. ”

'Elsker kroppen din. Elsker kurvene dine. ”

'Kvinner er satt til urealistiske standarder.'

Konklusjon

Nicki Minaj har forvitret mange stormer for å bli den suksessrike rapperen hun er i dag. I motsetning til noen musikere ble Nicki ikke født i velstand, og heller ikke karrieren hennes tok av så snart hun kunne synge. Det tok mange år med tålmodighet og utholdenhet å bli oppdaget og bevise for verden hvor talentfull hun er.

Del Med Vennene Dine: