Finn Ut Antall Engel

Gammeldags spill Moderne barnekjærlighet

La oss alle bli nostalgiske et øyeblikk og huske alle de gammeldagse spillene vi pleide å spille som barn. Disse spillene stod tidstesten lenge før vi spilte dem, og nå er det barnas tur til å glede seg over god gammel retro moro og spill!

Du kan finne mange tradisjonelle, hundre år gamle DIY-spill som Tapatan eller Len Choa her på bloggen. For denne ressursen med skjermfrie spill på gamle skolen fokuserte jeg på spill og aktiviteter som barna kan spille alene ( så vel som med andre ), slik at du ikke trenger å samles til en lekedato, eller ha en stor familie for å nyte dem.

Se også: Stor liste over innendørs aktiviteter for barn

Gammeldags spill for barn

Hver old-school aktivitet på listen er ledsaget av en hvordan-til-video slik at barna kan se spillet / aktiviteten i aksjon. Og hei, hvis barna vil ha mer skjermtid, kan de like godt ha det på en måte som er produktiv: å lære en ny ferdighet!

Merk: dette innlegget inneholder tilknyttede lenker

Innendørs gammeldags spill

De fleste av disse innendørs gammeldagse spillene kan spilles solo, selv om noen få er designet for to eller flere personer. Selvfølgelig er det ikke et krav å være inne, men spillene krever ikke mye fysisk aktivitet eller plass, noe som gjør dem perfekte for de som sitter fast inne.

String and Bead Puzzle

Dette er veldig morsomt hjernetrim og en utmerket tidsfyller. Barn kan også løpe side om side for å se hvem som kan fullføre den gamle skolepuslespillet først! Jeg har også skrevet instruksjoner for streng og perlepuslespill her .

Du trenger:

 • Papp
 • String
 • En perle
 • Kløkt

Se videoen for å se hvordan det gjøres!


Jo-jo

Tweens og tenåringer vil raskt bli avhengige av jojo! Den beste delen om å lære å yo-yo ( er jojo et verb? Det er nå! ) er hvor engasjert hjernen er under prosessen med å mestre triks.

Å se på andre kan være utrolig nyttig når du begynner med en deg-deg. Jeg elsker YoTricks YouTube-kanal.

Du trenger:

engel nummer 200

Korthus

Spillet her er virkelig spiller mot kort. Hvem vil vinne? Vil mennesket forbli i kontroll, eller vil kortene nekte å samarbeide? Å prøve å bygge et korthus er en overgangsritual, for ikke å nevne tålmodighet!

Du trenger:

 • Ett kort kort ( eller mer, hvis du tør )
 • En jevn hånd

Knekt

Jacks er ment å spilles med 2 spillere, men barn kan øve alene hvis de kjeder seg og uten partner.

Du trenger:


Marmor

Du tror kanskje at klinkekuler er et gammeldags utendørsspill, men disse barna demonstrerer hvordan de skal spille innendørs. Det finnes forskjellige versjoner av spillet. Barna dine kan til og med lage sine egne regler! Som knekt, kan barna øve sine ferdigheter i marmorskyting alene.

Du trenger:

 • Sett med 40 kuler
 • Streng ( i versjonen nedenfor )
 • Et godt øye

String Games

Jeg elsket strengespill da jeg var liten! Det er massevis av disse gammeldags fingerstringspillene som Cat’s Cradle. MomsMinivan har en hel spilleliste over hvordan du lager forskjellige .

Du trenger:

 • String
 • Entusiasme!

Her er en video for hvordan du lager Jacobs stige.


Utendørs gammeldags spill

I motsetning til merke spill og andre lekeplass-spill, kan disse gammeldags utendørsspillene alle nytes av en person om nødvendig.

Single Person Jump Rope Tricks

Visste du at det er mange hoppetau-triks som en ensom hopper kan gjøre? Det er riktig! Gammeldags moro med hoppetau er ikke begrenset til dobbelt-nederlandsk!

Du trenger:

Dette er ikke den mest spennende videoen, men hun demonstrerer hoppetau-triksene godt.


Hopp over det

Barn på 1980- og 1990-tallet! Dette er din greie! Husker du Skip-it, ikke sant? Vel, denne videoen viser deg hvordan du lager din egen, eller du kan gå over til Babble Dabble Gjør for de skriftlige instruksjonene .


Tin Can Stylts

Tinnboks-stylter ( aka 'monster stompers' ) er et must. Klart du kan kjøp en plastversjon av boksestiler, men det er så mye morsommere og bedre for miljøet å lage sine egne. I likhet med Skip-it, er denne gammeldags aktiviteten flott for koordinering og grovmotorikk.

Lite kjent faktum: Du kan også lage disse fra solide yoghurtbeholdere i kvart størrelse.

Du trenger:

 • 2 bokser
 • Robust hyssing eller tau
 • Spiker
 • Voksen tilsyn

Hoppe paradis

Sjansen er stor for at barna dine er velbevandret i humle. Men hva med å blande reglene for å tilføre litt variasjon og spenning? Denne videoen har virkelig forferdelig kameraarbeid, men rundt det to minutters merket forklarer barna flere humlevarianter.

engel nummer 501

Du trenger:

Mer:

Del Med Vennene Dine: