Mennesker, Samfunnsfag

Adolf Hitler fakta og arbeidsark

Adolf Hitler var lederen for nazistpartiet som startet andre verdenskrig i 1939 da han invaderte Polen. Finn ut mer om Adolf hitler ved å laste ned faktafilen vår for regnearket.

Les Mer

James K. Polk fakta og arbeidsark

James K. Polk var USAs 11. president (1845-1849). Han var kjent for den territorielle utvidelsen av Amerika etter den meksikansk-amerikanske krigen, som førte til opprettelsen av innenriksdepartementet. Klikk for mer barnefakta og informasjon eller last ned regnearksamlingen.

Les Mer

Michelangelo fakta og arbeidsark

Michelangelo er allment ansett som den mest kjente kunstneren i den italienske renessansen. Han var arketypen renessansekunstneren; oppnådd som skulptør, maler, arkitekt og poet. Klikk for flere fantastiske fakta om Michelangelo eller last ned den omfattende regnearksamlingen.

Les Mer

Robert H. Goddard fakta og arbeidsark

Robert H. Goddard var en amerikansk ingeniør og oppfinner som er kjent som Father of Modern Rocketry fordi han bygde verdens første flytende rakett. Se faktafilen for mer informasjon om Robert H. Goddard eller alternativt kan du laste ned vår 23-siders arbeidsarkpakke.

Les Mer

Ruby Bridges fakta og arbeidsark

Ruby Bridges er en amerikansk borgerrettighetsaktivist kjent for å være den første afroamerikaneren som gikk på en helt hvit skole i New Orleans i 1960.

Les Mer