Steder

Afghanistan fakta og arbeidsark

Afghanistan, offisielt kjent som Den islamske republikken Afghanistan, er et landlåst land som ligger i Sentral-Asia og Sør-Asia. Det har en befolkning på omtrent 31 millioner mennesker og er det 42. mest befolkede landet i verden. Klikk for å laste ned faktafilen og regnearkpakken.

Les Mer

Agra fakta og arbeidsark

Agra er en by som ligger i delstaten Uttar Pradesh, India, som ligger ved bredden av Yamuna-elven. Klikk for flere barnefakta og last ned regneark.

Les Mer

Amman fakta og arbeidsark

Klikk for enda flere fakta eller last ned arbeidsarkene og les om Amman, hovedstaden i Jordan, som er en moderne by med mange eldgamle ruiner.

Les Mer

Ahmedabad fakta og arbeidsark

Ahmedabad, uttales som Amdavad i Gujarati, er den største byen og tidligere hovedstaden i den indiske delstaten Gujarat. Klikk for flere fakta og arbeidsark.

Les Mer

Albania fakta og arbeidsark

Albania fakta og informasjon. En samling arbeidsark for bruk på skolen og i hjemmeundervisningsmiljø. Tilgjengelig i PDF- og Google Slides-format.

Les Mer

Australia fakta og arbeidsark

Australia, offisielt kjent som Commonwealth of Australia, er et oseanisk land som består av fastlandet på det australske kontinentet, øya Tasmania og en rekke mindre øyer. Klikk for å se vår faktafil eller last ned vår omfattende regnearksamling.

Les Mer

Antarktis fakta og arbeidsark

Antarktis er jordens sørligste kontinent og det er der Sydpolen ligger. Det er i den antarktiske regionen på den sørlige halvkule og er det kaldeste, tørreste og mest vindfulle kontinentet. Klikk for å laste ned vår omfattende regnearksamling og faktafil om Antarktis.

Les Mer

Argentina fakta og arbeidsark

Argentina, offisielt kjent som den argentinske republikken, er en føderal republikk som ligger i det sørøstlige Sør-Amerika. Argentina er det åttende største landet i verden, det nest største i Latin-Amerika, og det største spansktalende landet. Klikk for å se faktafilen eller laste ned regnearksamlingen.

Les Mer

Østerrike fakta og arbeidsark

Østerrike, offisielt kjent som Republikken Østerrike, er en føderal republikk og et landlåst land med omtrent 8,5 millioner mennesker i Sentral-Europa. Klikk for å se faktafilen eller last ned vår omfattende regnearkpakke.

Les Mer