En forslagshistorie: Han overrasket meg med en video ... på den gigantiske skjermen på en kino!

Forestill deg dette: Etter mye bønn, godtar du å følge fyren din på kino for å se A-laget (Jeg elsker Paul mye, men jeg ville ikke gå med på det!). Du finner plassene dine, resignerer med å se en cheesy actionfilm, og så ser du denne 'forhåndsvisningen'...#iframes: |||

HWY 9: En historie om kjærlighet fra Manny MarquezVimeo .

Her er historien bak den fra den kommende heldige bruden, Leigh:

«Min nå forlovede er filmskaper. Vi dro til et 6-tiden show av A-laget , men da forhåndsvisningene begynte å rulle, visste jeg at noe var på gang. Han lente seg over og hvisket: 'Jeg glemte å fortelle deg, jeg har laget noe til deg.' Denne filmen [som fanget forskjellige menneskers perspektiver på hva kjærlighet betyr] kom på det store lerretet og fikk meg til å gråte. På slutten av minifilmen gikk kjæresten min ned på ett kne og fridde. Jeg sa ja.

Publikum applauderte, og da jeg så bak meg var hele teaterstaben der og klappet også. Tydeligvis ble vi ikke for showet etter det!

9 feb dyrekretsen

Vi gikk et par kvartaler til en overraskende forlovelsesfest kjæresten min hadde satt opp for meg med venner og familie. Over champagne og søtsaker så jeg filmen igjen, denne gangen sammen med alle andre på festen. Jeg gråt på nytt, og det gjorde alle andre også. '

Fikk den overraskende forlovelsesfesten deg på vakt også? Jeg ville elsket det selv! Vil du bli fridd til i en kinosal? Hva om det betydde at du har laget en spesiell film for deg?

Flere søte gutter som bruker talentene sine __

1 feb dyrekretsen

Det mest kreative forslaget noensinne

Den kuleste gifteringen på jorden

Hvorfor jeg elsket My Best Man's Toast

__Flere måter å få glamour på

Besøk Shopglamour.com for søte ting som starter på bare !

20 januar dyrekretsen

Delta i de siste Glamour-konkurransene!

Følg oss på Twitter

Legg oss til iGoogle-hjemmesiden din

Foto: Stockbyte

Del Med Vennene Dine: