Rachel McAdams topp 10 røde løper-utseende

Til oss folk her i U.S.S. Glamour, det er ingen bedre måte å lansere inn i 2012 enn med en helt ny utgave med en forsidestjerne som har nok pusleri til å få selv de mest latterlige nyttårsforsettene til å virke oppnåelige. Jepp, vi kan bare ikke få nok av Rachel McAdams' fantastiske smil, heftige talent og rykende varme, røde løper-stylinger. Er du klar for å se litt på kjolen, damer? Kom og sjekk ut hennes 10 beste utseende på den røde løperen etter hoppet.Bildet kan inneholde menneskelig person Klær Klær Bukser Fottøy Sko og mote

Rachel McAdams (Foto av Albert L. Ortega/WireImage)

WireImage

61 engelnummer

Skjermen sireneverdig skjede Rachel hadde på seg til premieren i 2004 på Slemme jenter viste verden at stilen hennes var langt fra 'plastisk'.

Bildet kan inneholde Rachel McAdams Menneskelig person Klær Klær Overfrakk Frakk Dress Hjemmeinnredning Kjole og møbler

Ryan Gosling og Rachel McAdams, programleder (Foto av E. Neitzel/WireImage)

WireImage

I 2006 hadde Rachel på seg en Miu Miu-kjole med gule perler på et Oscar-arrangement med daværende kjæreste, Ryan Gosling. Alt som skjer på dette bildet er med andre ord perfekt.

Bildet kan inneholde Human Person Fashion Premiere Red Carpet og Red Carpet Premiere

NEW YORK – 12. AUGUST: Rachel McAdams deltar på premieren på «The Time Traveller's Wife» på Ziegfeld Theatre 12. august 2009 i New York City. (Foto av Soul Brother/FilmMagic)

FilmMagic

Spol frem til 2009 og premieren på tidsfarerens kone med Rachel iført kjole med dyp hals fra Pucci. Vågmodig, men det fungerte: 75 % av dere kalte utseendet et uten tvil.

Bildet kan inneholde Klær Klær Kjole Aftenkjole Mote Kjole Kjole Rachel McAdams Menneske Kvinne og Person

LONDON, ENGLAND - 14. DESEMBER: (UK TABLOID AVISER UT) Rachel McAdams deltar på verdenspremieren etter festen til Sherlock Holmes som ble holdt på Mayfair nummer 1 den 14. desember 2009 i London, England. (Foto: Fergus McDonald/Getty Images)

Getty bilder

Senere samme år hadde Rachel på seg en kjole av Andrew Gn, og selv med en tvilsom flette i blandingen, sa 60 % av dere at det var perfekt fra topp til tå.

Bildet kan inneholde Rachel McAdams Mote Menneske Klær Klær Premiere aftenkjole og kappe

BERLIN – 12. JANUAR: Skuespillerinnen Rachel McAdams deltar på den tyske premieren 'Sherlock Holmes' på CineStar-kinoen 12. januar 2010 i Berlin, Tyskland. (Foto: Anita Bugge/WireImage)

WireImage

2010 og 2011 var bannerår for Rachel i stilavdelingen, og startet med hennes opptredener for utgivelsen av Sherlock Holmes . Denne Alberta Ferretti-kjolen er rett og slett fantastisk (ditto på håret og sminken).

Bildet kan inneholde Rachel McAdams Human Person Red Carpet Premiere Mote Red Carpet Premiere Klær og kjole

HOLLYWOOD, CA - MARS 07: Skuespillerinnen Rachel McAdams ankommer den 82. årlige Oscar-utdelingen som arrangeres på Kodak Theatre 7. mars 2010 i Hollywood, California. (Foto: Jeff Vespa/WireImage)

WireImage

Stjernens opptreden på Oscar-utdelingen i 2010, iført en stroppeløs kjole av Elie Saab-couture, var også et stilhøydepunkt. Denne kjolen viste virkelig frem hennes nydelige hud og tonede armer. Og hvilken jente vil ikke ha det?

Bildet kan inneholde Rachel McAdams Klær Klær Overfrakk Frakk Dress Menneske Person Kjole Smoking Mote og kvinne

CANNES, FRANKRIKE – 11. MAI: Skuespiller Rachel McAdams og regissør Woody Allen deltar på premieren «Midnight In Paris» på Palais des Festivals under den 64. filmfestivalen i Cannes 11. mai 2011 i Cannes, Frankrike. (Foto av Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

82 engelnummer
Getty bilder

Dette røde blondenummeret fra Marchesa ble kunngjort som en Do i desemberutgaven vår og kåret til en av de mest minneverdige kjolene på den røde løperen i 2011 på Glamour.com. Woody og Owen virker like imponerte.

Bildet kan inneholde en menneskelig person moteklær, klær og premiere

CANNES, FRANKRIKE – 11. MAI: Skuespillerinnen Rachel McAdams deltar på fotosamtalen «Midnight In Paris» på Palais des Festivals under den 64. filmfestivalen i Cannes 11. mai 2011 i Cannes, Frankrike. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Getty bilder

En annen A+-look Rachel hadde på seg på filmfestivalen i Cannes i 2011 var denne lille hvite kjolen av Maxime Simoens. Det var ikke The Red Lace One, men det var minneverdig likevel.

Bildet kan inneholde Human Person Premiere Fashion og Rachel McAdams

Skuespillerinnen Rachel McAdams deltar på The Cinema Society & Thierry Mugler-visningen av 'Midnight in Paris' på Tribeca Grand Screening Room 17. mai 2011 i New York City.

FilmMagic

Ingen har trukket frem Marilyn Monroe-looken på den røde løperen mer elegant og uanstrengt enn Rachel i dette Louis Vuitton-nummeret. Stol på oss, vi gjorde beinarbeidet.

Bildet kan inneholde Rachel McAdams Menneskelig person Klær Ermer Klær Langermet mote bryllup og kappe

WESTWOOD, CA – 6. DESEMBER: Skuespillerinnen Rachel McAdams ankommer premieren på 'Sherlock Holmes: A Game Of Shadows' Los Angeles på Regency Village Theatre 6. desember 2011 i Westwood, California. (Foto: Gregg DeGuire/FilmMagic)

FilmMagic

Bare forrige måned traff Rachel Sherlock Holmes kretsen igjen, iført en metallisk Marchesa-kjole som var både sofistikert og sexy, akkurat som henne.

Så dukker, hvilket av Rachels røde løper-utseende er din favoritt? Hva synes du om starlets signaturstil?

Mer om Rachels februaromslag: __

Handle omslaget: Få Rachel McAdams' morsomme og flørtende utseende...for mindre!

__Mer Red Carpet Hall of Fame:

Demi Moore

Jennifer Aniston

Kardashians

Bilder: Getty Images

Del Med Vennene Dine: