Les disse 10 minimalistiske bloggene for å forenkle livet ditt

InnholdsfortegnelseHvorfor minimalisme?

Når det gjelder nettdesign, er det ofte slik at mindre er mer. Dette er også tilfelle for andre hverdagsbeslutninger. Hvis du ikke trenger å lage noe komplisert, hvorfor gjøre det? Minimalisme kan spare deg for tid, og hvis du er webdesigner, grafisk designer, frilanser eller bedriftseier, kan det gjøre deg mer lønnsom mens du frigjør tid til å gjøre mer av det du liker.

Noen nettsteder som Amazon eller andre detaljhandelnettsteder har ikke råd til å ha et minimalistisk utseende, fordi brukeren må ha tilgang til mye forskjellig informasjon på hver side. Men hvis du har råd til å ha et nettsted som er minimalistisk, bør du ha en.

Hvis nettstedet ditt er en enkel blogg, vil det holde den besøkendes oppmerksomhet å holde den minimalistisk. Folk besøker mange forskjellige nettsteder hver dag. Hvis din har for mye rot, vil de kanskje ikke bruke tiden på å finne ut av det hele.

engel nummer 809

Samlet sett sparer minimalisme deg tid og sparer andre mennesker tid. Hvis du jobber med et prosjekt av noe slag (ikke bare webdesign), bør du gjøre det på en slik måte at det er så enkelt som mulig.

Det er lett å glemme at alt som betyr noe er at et prosjekt tilfredsstiller kravene. Å jobbe på denne måten kan spare deg for tid, og det kan spare andre mennesker tid, ettersom arbeidet ditt blir lettere å tolke.

Hvis du vil bli minimalist, enten som webdesigner eller i andre aspekter av livet ditt, bør du sjekke ut følgende blogger. Disse bloggene er designet på en minimalistisk måte og skrevet av forfattere som er interessert i den minimalistiske livsstilen.

en. Minimalistene

minimalister

Joshua Fields Millburn og Ryan Nicodemus driver denne bloggen. Selve bloggen er et godt eksempel på minimalisme, med enkel svart tekst med hvit bakgrunn. En grå linje mellom hvert innlegg fremhever innleggene. Innleggene er ganske tynne og sentrert på siden. Alle bilder som er innebygd i bloggen, er gråtoner. All kontakt- og bakgrunnsinformasjon er øverst på bloggen, inkludert lenker til sosiale medier. Millburn og Nicodemus har en bok om minimalisme som du kan kjøpe for $ 1. De tilbyr også tjenester og veiledning, for eksempel om hvordan du starter din egen blogg.

to. Verdien av enkel

verdi av enkel

Value of Simple drives av Joel Zaslofsky, en ektemann, far og obsessiv arrangør og forenkler. Zaslofsky har en podcast der han promoterer verktøy som hjelper mennesker med å forenkle sine egne liv. Hans motto øverst på siden er 'frigjør tid, penger og talent.' Zaslofsky selger guider som kan hjelpe leserne hans med å organisere og forenkle.

3. Raam Dev

raamdev

Denne bloggen har et design som ligner på Minimalistene med svart tekst på hvit bakgrunn. Innholdet er også sentrert, med mye hvitt mellomrom på sidene av siden. Grå linjer skiller innlegg. Likevel eksperimenterer Raam Dev, forfatteren av bloggen, også med store skrifttyper for innleggstitler. Dev publiserer innsiktsfullt innhold for leserne som vil oppmuntre dem til å tenke på alvorlige emner. Han gir også lenker til essays, tidsskrifter og andre ressurser øverst på bloggen sin.

Fire. The Everyday Minimalist

hverdagsminimalistisk

Denne bloggen er fokusert på livsstilsminimalisme. Forfatteren er en 20-årig kvinne som bruker minimalisme ved enhver anledning hun får. Hun verdsetter minimalisme fordi det lar deg slippe å bekymre deg for intrikate, unødvendige detaljer. Selve bloggen er minimalistisk i design, med lilla overskrifter og en lilla navigasjonslinje, med innlegg lagt ut i et rutenett.

5. Vær mer med mindre

beklagelig

46 betydning

Denne bloggen fokuserer på hvordan du kan være lykkeligere med mindre ting. Å eie mindre betyr at du betaler mindre. Dette rådet kan potensielt hjelpe deg med å komme ut av gjeld. Forfatteren av bloggen er Courtney Carver. Hun er interessert i skriving, fotografering, yoga, lesing, matlaging, fotturer og ski. Til tross for alle disse hobbyene er hun fokusert på å bruke så lite penger som nødvendig.

6. Unclutterer

rydder

Unclutterer gir leserne tips om hvordan du rengjør og organiserer hjem og kontorer. Det fokuserer på å få mest mulig ut av plassen du har ved å fjerne ting som er unødvendige. Flere vedlikeholder denne bloggen, med Erin Doland som sjefredaktør. Hun var tidligere en pakke rotte, men etter å ha flyttet inn i en liten leilighet på 850 kvm med mannen sin, lærte hun å organisere og forenkle eiendelene sine. Hennes mål er å hjelpe deg med å gjøre det samme.

7. Lite enkelt liv

smallsimplelife

Trudy Slabosz driver denne bloggen. Hun fokuserer på livsstilsminimalisme og legger ut innhold for å motivere og inspirere leserne sine. Som vegetarianer legger hun vekt på å få kontakt med jorden igjen, sammen med deg selv og mennesker som er viktige for deg. Enkelheten hun forfekter er bærekraftig.

8. 365 færre ting

365lessthings

Colleen Madsen er forfatter av 365 Less Things og prøver å inspirere og lære sine lesere hvordan de kan redusere rot i livet. Hun er nøysom i naturen, og denne egenskapen hjelper henne å bli kvitt gjenstander som hun ikke trenger lett. For inspirasjon har hun før og etter skudd av rom som var decluttered. Hun gir også decluttering guider og øko tips, sammen med en rekke annen informasjon som kan brukes til å forenkle hjem eller kontorer.

engel nummer 55 betydning

9. Frøken Minimalist

missminimalistisk

Francine Jay driver denne bloggen. Hun fokuserer mer på livsstilsminimalisme enn visuell minimalisme. Dette inkluderer decluttering fysiske rom for å spare tid og energi i det lange løp. Jay er interessert i å kvitte seg med alle gjenstandene hun ikke bruker. Hun har skrevet to bøker om emnet, som du enkelt finner på bloggen hennes.

10. Zen vaner

zenhabits

Denne bloggen er veldig minimal, og har svart tekst på hvit bakgrunn. Hovedsiden har to lenker øverst, den ene leder brukerne til innlegg på decluttering og den andre leder dem til innlegg om å puste, metaforisk. Forfatteren er Leo Babauta, og bloggen hans ble erklært en av de 25 beste bloggene i 2009 av tidsskriftet TIME. Han fokuserer på livsstilsminimalisme og kroniserer livsbeslutninger han tok for å forenkle og organisere livet sitt, inkludert å betale gjeld og miste vekt.

Ikke la innstrammingen av minimalisme slå deg av.

Selv om det å bli minimalistisk betyr at du får færre fysiske bekvemmeligheter, er denne enkelheten en enda større luksus. Når folk kjøper flere og flere ting, har enkelhet og organisering blitt vanskelig å komme over. Prøv å forenkle og organisere arbeidsområdet ditt først. Du vil sannsynligvis merke en økning i produktiviteten.

Etter det kan du prøve å forenkle livet ditt for å gjøre det morsommere. Husk alltid at materialisme ikke vil gjøre deg lykkelig. Mange går gjennom hele livet og oppfyller et tomt hull med dritt de egentlig ikke trenger. Så før de forlater denne jorden, skjønner de feilen deres. Ikke vær naiv. Skjønner dette nå. Begynn å lese artiklene på disse bloggene, og jeg garanterer at du begynner å se ting annerledes.

Del Med Vennene Dine: