En avslørende date med Casey: Etterforskningen fortsetter

Hvordan var Labor Day-helgen din? Jeg hadde tre veldig produktive dager. Jeg ryddet i skapet mitt, bakte en kake til meg selv, så USC slakte San Jose State, memorerte tekstene til Miley Cyrus 'Party in the U.S.A.' og leste noen av Informasjonen av Martin Amis. Men et av høydepunktene i helgen min var en date med Casey.Etter en nydelig italiensk middag der jeg polerte av en stor lasagnestein, fulgte Casey meg gjennom East Village. Jeg visste ikke hvor vi skulle...

Bildet kan inneholde menneskelig person og butikk

Mens vi gikk, traff vi denne butikken som heter Vampire Freaks. Jeg var begeistret over hvor rart det var, men Casey ville sørge for at dette ikke reflekterte dårlig, eller reflekterte i det hele tatt, på ham. Så ikke assosier--!

Noen kvartaler nord for Vampire Freaks stoppet han utenfor en bar og spurte meg: 'Hva gjorde vi den kvelden vi møttes?' Jeg sa: 'Spillte spill.' (Vi møttes i en dykkebar, da folkene ved bordet mitt slo seg sammen med gruppen hans for et vennskapsspill Uno. Og jeg jukset. Og så fikk jeg ham til å jukse med meg.) Vel, baren Casey tok meg med har nå hatt spill også.

Vi begynte med Connect Four. Jeg tapte to av tre kamper. Så foreslo han at vi skulle lage et eget spill for å lære mer om hverandres fortid. Jeg likte denne ideen, siden den hørtes ut som noe jeg ikke kunne miste.

Vi laget regler vi måtte følge, omtrent som i drikkeleker, og vekslet på å svare på hverandres spørsmål. Bare at de egentlig ikke var spørsmål som 'Bare bjørner eller kållapper?' De var mer som: 'Hva er det vanskeligste du noen gang har hatt å fortelle en venn?' Og selv når vi trodde vi stilte ufarlige spørsmål, OMG, kom alle demonene ut, på begge sider – jeg mener familietragedier, negative egenskaper, triste historier osv. Men det var veldig opplysende! Jeg lærte også betydningen av mellomnavnet hans og den riktige måten å rive opp en hektar med eføyplanter.

bøker om mangfold for barnehagen

Når deler du dine tristeste historier og familiedramaer? Planlegger du et hjerte-til-hjerte, spiller et spill som ved et uhell avslører, eller føler du deg bare nødt til å forklare deg selv første gang du flipper ut foran ham? Og på hvilket tidspunkt føler du at T.M.I. har nettopp blitt ... informasjon?

P.S. Flott og forferdelig sitat fra Informasjonen *:* «Kunne du tro den kvinnen? ...ugift, antar jeg. Hun luktet spinst.'' Ouch! Jeg håper jeg aldri lukter spinst!

Flere måter å få glamour på

Du kan vinne 000 bare for å registrere deg for eller logge inn på Glamour.com!

Registrer deg for Glamour.coms nyhetsbrev for ukens stiltips og dagens skjønnhetstips!

Legg Glamour til din iGoogle-hjemmesiden .

Følg oss på Twitter !

21. januar dyrekretsen

Del Med Vennene Dine: