Rooting Around: Enkel hage til hjemmeforbindelse

Hagearbeid er veldig viktig for meg, og jeg vil dele den kjærligheten med sønnen min. Vi hager på et fellestomte vekk fra hjemmet vårt, og den enkle oppgaven med å bringe avlinger hjem fra hagen lærer sønnen min om sammenhengen mellom land og hverdag.engel nummer 27

Enkel måte å dele gleden ved hagearbeid og dyrking av mat med barna.

For omtrent en måned siden dro vi ut til hagen vår for å høste vår første gruppe greener. Dette er alltid litt spennende. Frø satt i bakken har magisk forvandlet seg til mat! Det virker sikkert som magi, ikke bare for barn, men for meg også.

Jeg sår alltid frøene tykt og tynner dem når de er i perfekt størrelse for en babygrønn salat. Å trekke opp små bunker med rucola, grønnkål og spinat ved røttene er en stor oppgave for Kiddo og lærer ham både botanikkvitenskap, og praktiske livsferdigheter .

Han ser hvor og hvordan maten vår vokser, samt får førstehånds erfaring med hele planten - røtter og alt. Etter å ha trukket opp babygrønnsaker, klemte Kiddo de små røttene av hver frøplante og la dem til kompostbunken (lærte ham litt om bærekraftig levebrød langs veien!). Kiddo likte vår høsting, uten tvil delvis fordi oppgaven hadde litt ødeleggende fordeler!

Han ønsket å bære hjem posen med greener selv og elsker absolutt å spinne greenene i salatsnurren.

Nå får han til å faktisk spise arugula…. det er en annen historie helt.

Hvilke enkle måter viser du barna dine hjemmetilgangstilkoblingen?

Del Med Vennene Dine: