Sand Bronde er den strandaktige sommerhårfargen du har lett etter

Det er det nest beste for en tropisk ferie. Sandaktig brond hår

Instagram / @ chrisweberhårVi kan ikke polstre over en Ibiza strand akkurat nå (hvis du er det, ikke snakk med oss, vi er for sjalu), men vi kan bringe de deilige vacay-stemningene til oss. Saltslikket og solkysset tråder er tidløse av en grunn, men i år føles friskt, lekkert hår enda viktigere.

Som Phoebe Waller-Bridge sier, ' Hår er alt,' og varme, foxy tråder er akkurat den humørøkningen vi trenger etter å ha skrapet håret tilbake til en ananasbolle den beste delen av et år.

Hvis du er på jakt etter en forandring, men fortsatt ønsker å holde fargen lavmælt (det er nei til platina og neonlys , da), er det best å holde seg til noen vakkert påførte høydepunkter og en taktisk blanding av blond og brunette , bedre kjent som ' kilder '.

Instagram-innhold

Se på Instagram

Det beste med 'bronde'? Det er en glidende skala, som betyr at om håret ditt er naturlig lysere eller mørkere, kan du lande på en fargekombinasjon som passer deg til en T.

En gjengivelse vi har sett ta av i det siste, er imidlertid 'sand bronde'. Tenk på din klassiske bronde, bare strandigere. Den introduserer flekker av gylden eller kremaktig sand gjennom håret for å legge til en ekstra dimensjon som er perfekt for sommeren.

Instagram-innhold

Se på Instagram

Vær advart, du må bestille inn i salongen din for denne siden det er en proff teknikk som krever en mester i skanning . Teamet på Los Pastel i Perth skapte denne vakre 'frihåndssanden' ved å male blonde biter på en naturlig base for å lysne opp fargen.

Instagram-innhold

Se på Instagram

Vivid Salon i Toronto introduserte vakre sandtoner til en dypere brunettebase med en nøytral beige 'som gir mye glans og glød.'

Instagram-innhold

Se på Instagram

Hårkunstner Chris Weber skapte havkysset sand-beige høydepunkter gjennom dyp brunette med ekspertblandet balayage.

Instagram-innhold

Se på Instagram

Men for lysere, troverdige bronder, anbefaler han å holde fargen varmere og legge til forskjellige nyanser av blond hele tiden. Og for å holde det mindre vedlikehold, be om en myk rotskygge for å sikre at den vokser ut sømløst.

Instagram-innhold

Se på Instagram

30 august dyrekretsen

Til slutt, for å holde det luksuriøst og glam, be fargeisten din om å innlemme noen glitrende lysere deler for litt skimmer og glans, som Colored By Caitlin som skapte en høykontrast sandbronde ved å blande sandstriper gjennom en mørkere base. Bare vent til den fanger sommersolen.

Instagram-innhold

Se på Instagram

Denne historien dukket opprinnelig opp på Glamour Storbritannia .

Del Med Vennene Dine: