Finn Ut Antall Engel

Skorpionens stjernetegn: egenskaper, egenskaper, kompatibilitet og horoskop

Hva kjennetegner en skorpion?

Skorpionen Stjernetegn

Scorpio Zodiac Sign: Alt om Scorpio Astrology

Innhold

Mens de fleste tegn bare har ett symbol, Skorpionen dyrekretsen har fire symboler: det giftige skorpion , den tiltalende, men listige slange , den gigantiske svevingen Ørn , og det alt synende Føniks som reiser seg fra asken. Det er dyrekretsens åttende tegn. Skorpionen regnes også som en fast skilt i midten av høst . Det er den andre av tre vannelement tegn. Dette betyr at Skorpionen tar den innsiktsfulle energien til Kreft og kanaliserer det til en kraftigere strøm av åndelig og gjenopprettende kraft. Skorpionens herskende planet er også komplisert. Før 1930 ble det vurdert mars (og det regnes fortsatt som en mindre innflytelse). I dag, Pluto er konge. Pluto styrer underverdenen og det okkulte.

Skorpionen symbol:
Betydning:Skorpionen
Datointervall:23. oktober til 21. november
Element: Vann
Kvalitet: Fikset
Ruling Planet: Mars og Pluto
Beste kompatibilitet: Kreft og fisk
God kompatibilitet: Jomfruen og Steinbukken

Scorpio Zodiac trekk og egenskaper

Skorpionen dyrekretsen er tegnet som signaliserer liv, død og gjenfødelse i en uendelig syklus; det er hvordan de håndterer livet. De oppfinner seg hele tiden på nytt. De er intense, lidenskapelige og beskyttende for deres følelser . Skorpioner kan holde seg for seg selv først, men når de har dechiffrert atmosfæren og menneskene i den, kan de overvelde dem de velger å snakke med. Deres interesser og driv er ekstreme, men de pleier å være karismatiske slik at de kan trekke folk inn. De vil vite hva som får deg til å krysse av. Mens de ønsker kontroll, blir de formidable partnere.

Skorpionen Zodiac Positive trekk

En av kardinal trekk ved Skorpionen dyrekretsen er deres evne til å fokusere. Når de har bestemt seg for å gjøre noe, stiller de inn alt annet. Å ombestemme seg en skorpion er vanskelig! Kjøring og nerve går hånd i hånd for Skorpionen stjernetegn . De vil være de beste og vil aldri la motgang stoppe dem. I stedet vurderer de den beste måten å overvinne disse sperringene på. De viser modenhet utover årene fra en ung alder, og når de slipper deg inn, er de lojale.

Scorpio Zodiac Negative trekk

For alle ambisjonene deres, Skorpionen dyrekretsen er rørende og lett såret av kritiske kommentarer eller sårende handlinger. Det Scorpions frykter mest er en fiasko. Noen eksperter hevder at de lever for hevn, mens andre sier at de internaliserer såret og synes det er vanskelig å gi slipp. Kanskje det er på grunn av deres følsomhet og mistroiske natur, men Skorpioner kan være ganske besittende og mistenksom av andre. Til slutt er de notorisk hemmelighetsfulle, spesielt når det gjelder tanker og følelser som ofte lar dem misforstås av andre.

Skorpionens mannskarakteristikker

En ting er sikkert; en Skorpionen mann (eller kvinne for den saks skyld) tenker alltid, analyserer og løser problemer . Når du gjør dette aktivt, vil de handle tilbaketrukket og kortvarige hvis de blir avbrutt. Det er her deres hemmelighetsfulle og humørfylte trekk kommer fra. EN Skorpion dyrekretsen hann er ingenting om ikke ambisiøst, kraftig og tiltrukket av makt.

De Skorpionen fyr ønsker å være den beste innen sitt felt, og mens han vil trekke i strenger, i motsetning til andre tegn, vil han ikke være i rampelyset. Hvis han velger å ha en partner i forretninger eller romantikk, må den partneren være like vellykket og motivert. Det er ingen hemmelighet at de er intelligente, men de er også veldig emosjonelle også; de viser det bare ikke til folk de ikke stoler på. [ Les hele artikkelen ]

Skorpionen Kvinne Egenskaper

TIL Skorpionen kvinne er ingenting hvis bestemt. Hun vil lykkes, hun vil velge vennene sine, og hva andre sier om henne, vil hun være dominerende i forholdene sine, og hun vil ikke snakke om følelsene sine med mindre hun føler seg trygg på lytterens tillit. De Skorpion dyrekretsen dame er en utmerket lytter, holder på hemmeligheter og holder på nag. Akkurat som hennes mannlige motstykke, vil hun ha makten uten oppmerksomhet i en gitt situasjon.

engel nummer 300

Også som alle andre Skorpion kvinne , hun kan og leser andre mennesker nesten uten å tenke på det. Det er aldri en god ide å lyve for henne. Først og fremst vil hun vite det. For det andre vil hun mislike deg for å lyve. Til slutt kan en skorpion (enten kvinne eller mann) overvelde de som er nær dem med sin lidenskap. Denne lidenskapen kan være seksuell, men det kan også være en hobby, deres nyeste eventyr i karriere, eller deres drømmer for fremtiden. [ Les hele artikkelen ]

Skorpionen Stjernetegn

Scorpio in Love

Forelsket skorpion er beryktet for sine seksuelle lidenskaper og appetitt. I noen grad kan dette være sant, men når Skorpionene modnes, søker deres dyptliggende følelsesmessige natur etter et permanent, oppfyllende forhold. De føler ikke ting i små mål; de elsker og hater i like ekstremer. Hvis en partner er for kavalier, a Skorpion dyrekretsen personen vil kaste bort lite tid med denne personen. Hvis en partner er utro eller usant, er det av.

En gang Forelskede skorpioner finne sin sjelevenn, hjertens ønske, hvert møte vil bli etset i minnet. Noen skorpioner vil til og med vokse poetiske om det. En siste ting å vurdere er det ubestridelige ønsket om makt i Skorpionen. Kjærlighet er ikke begrenset. Både menn og kvinner fra Skorpionen har en tendens til å ønske å ta ledelsen med mindre partneren deres er like kraftig. [ Les hele artikkelen ]

Scorpio Man in Love

Når de opplever ekte kjærlighet, Scorpio menn forelsket kan gå på to måter; de kan være oppstemte og varme eller redde og kontrollerende. Hvis han er førstnevnte, er han mest sannsynlig sikker og har overskredet sin basenatur (husker du de fire symbolene til Skorpionen?). Han vil ikke ha noe mindre enn det beste for seg selv og sin partner. De Scorpio mann forelsket kan vær raus til en feil, enten det betyr god mat eller til og med overdådige gaver.

Faktisk, hvis forholdet er godt nok, vil han til og med begynne å dele sine innerste følelser med partneren sin, og han vil forvente det samme til gjengjeld. Hvis han er sistnevnte, har han problemer med å være usikker. Denne Scorpio-fyren ser hva han vil, og han vil ikke at noen andre skal ha ham eller henne. Han vever et nett om partneren sin og manipulerer partneren sin til å bli hos ham. Hvis dette skjer, er det best for partneren å bryte den så snart som mulig!

Scorpio Woman in Love

Ikke ulikt Scorpio menn, Scorpio kvinner forelsket har en tendens til å gå to stier, avhengig av hvor langt ned i vei til opplysning de har gått. Hvis de er usikre, kan de bruke manipulasjon via emosjonell utpressing, sex eller rettferdig magnetisme for å få og beholde partneren. Hvis de er sikre, er de støttende (noen ganger til en feil), lojale og sjenerøse.

I alle fall er det ikke uvanlig at en Skorpionen forelsket kvinne å ha maktsetet i forhold. En ting hun ikke vil tåle er latterliggjøring eller uærlighet. Det vises kanskje ikke på utsiden av hennes kule ansikt, men inni er hun følsom og har vært det hele livet. Halen har brodd, men hun kan også bli stukket!

Dating a Scorpio: Love Compatibility

Skorpionen dyrekretsen er uten tvil en vann skilt; derfor de to andre vannskiltene ( Kreft og fisk ) dele god dyrekretskompatibilitet. Disse soltegnene deler en intuitiv tilnærming til livet, styrt av dyptliggende følelser. Av de to vannskiltene, mellom de to vannskiltene, passer Fiskene litt bedre, delvis fordi Skorpionen liker å være beskytter, og Fiskene liker å føle seg trygge og beskyttet. Andre mulige kamper som kan være enda bedre er de to nærmeste jord tegn, Jomfruen og Steinbukken .

Jordskilt blir ikke satt av på dypt vann, og de hjelper til og med Skorpionen å få føttene på bakken. En tilsynelatende åpenbar kamp kan være mellom to Scorpios. Det ville være en åpenbar attraksjon i begynnelsen, men så mye som Skorpioner elsker å lese andre, liker de ikke å bli lest selv. Det absolutt verste valget er Leo . Et forhold mellom tostjernetegnene vil sannsynligvis være lidenskapelig, ja, men også stormfullt, sårende og besittende. [ Les hele artikkelen ]

Dating en Scorpio Man

Du vil sannsynligvis ikke finne en Scorpio-mann alene; han er karismatisk og har vanligvis følgende. Det betyr imidlertid ikke at hans tilhengere kjenner den virkelige ham. Selv om du hører på samtaler, vil du ikke heller. Din beste sjanse for få oppmerksomhet er å la ditt intellekt skinne. Skorpionen mann på en date er tiltrukket av sterk, utdannet kvinner, så hold deg ikke tilbake (så lenge du vet hva du snakker om). Hvis han er interessert, vil han etter hvert be deg om det. Det er sannsynlig at han planlegger første date, ikke fordi han er gammeldags, men fordi han kan fortelle hva du vil ha glede av, og du ikke vet nok om ham ennå.

Når det gjelder kjærlighet og kjærlighet, Skorpionen mann på en date har to moduser: på og av. Ikke bli fornærmet hvis han først virker fjern. Han kjenner på forholdet for å se om det passer godt, og han behandler følelsene sine. Når han har bestemt seg, vil han helle ut intens tilbedelse, og han kan komme til å være anmassende. Hvis dette er for mye for deg, da dating en Skorpion er kanskje ikke den rette kampen.

Dating en skorpion kvinne

Som Scorpio menn, a Skorpionen kvinne tiltrekker seg følgende, så det blir ikke lett å få henne alene. Hun ser etter intelligens, selvtillit og ærlighet; derfor når du vil date en Scorpio-kvinne , vær ditt beste selv. Appeller til hennes intellekt, men ikke still spørsmål eller spill tankespill. Vær på forhånd om dine intensjoner. Hun vil sette pris på det. Ikke bli overrasket om hun kommer med den første datoen og hvis hun utøver litt kontroll.

Alt det Skorpionen kvinne på en date gjør er nøye gjennomtenkt med tanke på deg. Bare ikke forvent at hun åpner seg for deg med en gang, da hun er veldig beskyttende mot sitt hjerte før hun er sikker på forholdet. Scorpio-kvinnedater trenger partnerne sine for å bry seg om interessene sine like mye som de gjør, og til gjengjeld vil de helle seg ut i din verden. Igjen, som Skorpionen, dating Skorpionen kvinner kan komme over som besittende og ekstrem. Hvis dette ikke er for deg, kan du bryte det av raskt og ærlig. Hvis hun har investert sitt hjerte i deg og du forakter henne, ligger det i hennes natur å få deg til å angre på det.

Skorpionen Seksualitet

Et skorpions blikk sies å være hypnotisk og trekke andre inn. Det er som om de kan se inn i en annen sjel. De har ekstraordinær intuisjon, og ofte bruker de dette for å øke deres lidenskapelige elskov. Når det er sagt, er sex ikke en rent fysisk og uformell ting for Stjernetegn. De la alt for mye i handlingen. Når du er i et forhold med en dyrekretsen fra Skorpionen seksuelt, må du forberede deg på eventyr på soverommet som til og med kan ta en mørk sving. Den eneste tingen de insisterer på er troskap. Ethvert snev av et vandrende øye og Scorpios vil angripe front-på.

Scorpio Man Seksualitet

Skorpionen er seksuelt nølende til å begynne med å drive sex med sin partner. Dette høres kanskje rart ut, men han er ingenting om ikke forsiktig. Med litt tid og oppmuntring vil han ikke ha problemer med å ta kontrollen. Kjærlighet er noe han vil legge til hele vesenet i kroppen, sinn og følelser. Han forventer intet mindre fra partneren. Det er ikke uvanlig at Scorpio-mannen ser på sex som et maktspill, men dette betyr ikke nødvendigvis fysisk dominans. Han vil vite alt om partneren, til og med hans eller hennes hemmelige fantasier.

Dessuten betyr Skorpionen dyrekretsen mannens seksuelle drivkraft og ambisjon (og frykt for svikt) at hans partners oppfyllelse er like viktig om ikke mer enn hans egen. Når tillit har blitt bygget, ikke bli overrasket om han plutselig feier deg (når dere to er alene) og fører deg til en lidenskapskveld. Selv om de elsker makt, elsker ekte Scorpio dyrekretsen selvsikker partnere! Overrask ham fra tid til annen og snu bordene (bare ikke prøv å lese tankene hans).

Scorpio Woman Sexuality

Skorpionkvinnen er seksuelt fascinert og noen ganger skremt av sin seksualitet fra en veldig tidlig alder; vanligvis yngre enn jevnaldrende. Når hun er det klar for forhold , forventer hun at kjæresten vil følge med på sin seksuelle lyst både fysisk og følelsesmessig. Som Scorpio menn, tenker Scorpio kvinner på sex som en kommunikasjonsinteraksjon. Det er nesten et behov for henne å vite alt om kjærlighetens indre arbeid.

Øyekontakt og lyd er essensielle faktorer for henne, da dyrekretsen fra Skorpionen seksuelt måler partnerens tilfredshet på denne måten. Som partner kan du kanskje gjøre det samme. Vær oppmerksom, da hun ikke vil gi deg verbale signaler. Når hun først er i et etablert forhold, er himmelen grensen! Vær forberedt på å bli overrasket, men vær også klar til å gå med det. Skorpionkvinnen liker seksuelt å være dominerende, men også hun elsker en påståelig partner.

Skorpionen som foreldre: Foreldrekompatibilitet

Skorpionens foreldre 'Intuisjon og følsomhet for andres behov og kan bidra til å skape et sterkt bånd med barna sine. Skorpioner kan ane hva barn trenger selv før de gjør det, men det kan være et problem. Dessverre kan dette føre til en nedlatende foreldrestil. Det er viktig å la barna gi uttrykk for sine bekymringer og ønsker.

Skorpionen som en far

Nyheten om et barn på vei blir akseptert som en vakker mulighet av en Skorpionen far . Det er høye forventninger blandet med emosjonell og intellektuell støtte Skorpionens fedre tilbud til barna sine. Skorpionens pappaer se nøye på barna sine for å finne sine styrker og ambisjoner. Derfra oppfordrer de barna til å være de beste, hovedsakelig med et godt eksempel.

På baksiden kan den samme stasjonen gjøre en Skorpionen far misforstått av barna hans. Hva motiveres av kjærlighet og frykt kommer over som streng og nedlatende? Det beste for en Skorpionen pappa å gjøre er å bekjempe hans hemmelighetsfulle natur og åpne for barna sine slik at de kan forstå ham bedre, og å gi dem mer frihet til å gjøre feil. [ Les hele artikkelen ]

9 feb dyrekretsen

Skorpionen som mor

Skorpionmødre generelt er skremmende nøyaktige når de tyder barna sine, noe som gjør dem flinke til å vite når barna sliter og hvorfor. Det beste a Skorpionen mor kan gjøre er å sette i gang en diskusjon og la barnet føre den videre.

Selv om det uten tvil er ansvarlig, Skorpionmødre elsker å skape trygge hjemmemiljøer og tilbringe tid sammen som en familie. Det er fullt mulig at barn fra en skorpion kan til og med være litt redde for henne og hennes intensitet. Mens hun pleier å være en kontrollfreak, og hun trenger å gi slipp på de stramme tøylene, er det ingen tvil om hennes kjærlighet til barna sine. [ Les hele artikkelen ]

Scorpio as a Child: Boy and Girl Traits

En ting de fleste foreldre til en Skorpionbarn kan fortelle deg at de er dypt følelsesmessige, og de gjør ingenting med halvmåte. Dette kan gjøre dem kompliserte å komme sammen med og enda vanskeligere å behage. Også deres intelligens og evne til å lese mennesker kan være oppsiktsvekkende.

Som forelder er det best å være sannferdig med Skorpionen gutt fordi han eller hun vil finne ut av det uansett. De skjuler ofte intensiteten i følelsene sine, men det betyr ikke at de ikke er trengende. De ønsker fremfor alt å bli tatt på alvor, å bli fortalt direkte hvor bemerkelsesverdige de er. Og fremfor alt må Scorpio-barn få rikelig med fysisk hengivenhet. [ Les hele artikkelen ]

Skorpionen Fitness Horoskop

Skorpionen dyrekretsen gjør ikke ting halvveis. Dette kan være bra, men det kan også være forferdelig. Når det gjelder en trening, er det greit å sette seg mål, men utvise litt tålmodighet. Hvis du ikke ser resultatene du ønsker med en gang, må du ikke intensivere det som trolig allerede er en intens trening. Prøv treningsregimer som lar deg frigjøre stress i kropp og sinn. Ting som yoga , fjellklatring , eller langløp er alle gode valg; delvis fordi du kan gjøre disse tingene alene. Konkurransesport kan bli kontraproduktivt på grunn av vår ambisiøse natur . Kosthold er en del av treningsplanen din. Du er ekstremer, og det inkluderer kjepphest dietter. Ikke gi opp hele grupper av matvarer, for eksempel karbohydrater eller fett; i stedet fokusere på balanse og moderering. [ Les hele artikkelen ]

Skorpionen Karrierehoroskop

Intensitet, fokus og evnen til å blokkere distraksjoner er det Skorpionfolk handler om. På grunn av dette kan du vurdere karrierer som krever den typen laserlignende konsentrasjon, for eksempel en kirurg , advokat , detektiv , forsker , eller til og med en hemmelig agent ! Hvis du bruker et helbredende preg, appellerer du til mer, felt av psykiatri , allmenn medisin , eller tannbehandling .

Til slutt hevder noen eksperter at på grunn av Skorpionens forhold til Pluto og syklusen fødsel-død-gjenfødelse, kan karrierer som har å gjøre med døden (ikke å være sykelig) passe godt til din personlighet. Dette er fordi du også er flink til å lese mennesker og deres behov. EN mortician , rettslege , begravelsesagent osv. kan alle være de rette karrierene for Skorpionen. [ Les hele artikkelen ]

Skorpionen Money Horoscope

Skorpionen dyrekretsen er forbundet med arv og bonuser (de styrer det 8. huset). Det er ikke den eneste grunnen til at de akkumulerer formue. Deres ambisjon og evne til å omgå tilbakeslag gir dem en fordel. De er også kjent for hemmelighold, så det ville ikke være overraskende hvis de har en hemmelig konto eller investeringer (selv fra viktige andre). Selv om ting går galt, vil Scorpios finne måter å trekke gjennom. Når du foretar investeringer, har de en tendens til å gå med tarmen og være aggressive. Det fungerer ikke alltid, men de har vanligvis et anstendig reiregg. Det avhenger imidlertid av personen. [ Les hele artikkelen ]

Skorpionens motetips

De Skorpionen dyrekretsen trenger å blande seg inn hvis du vil være observatør, og det betyr ingen høye farger eller dristige mønstre. Svart og nøytrale er dine fargede farger som et resultat. Ikke en for trender, du vil heller bruke mer på færre varer som vil vare. Det høres kanskje kjedelig ut, men stilen på klærne dine er langt fra klumpete.

Sjansen er stor for at det vil være noen få sexy tall som bare venter på riktig anledning. Bare husk at når du blir eldre, kan Skorpionen fortsatt få en sensuell stemning. Når det gjelder hår, hold deg unna lyse, luftige stiler, og gå for dristige kutt og mørkere farger. Å holde ting enkelt betyr ikke at du ikke kan ha det litt gøy. Fet uttalelser med hår og klær legger til maktvisning.

Skorpionens reisetips

Tilbaketrukkethet og fred er Scorpios mål når det gjelder en ferie. Å være nær vann er også et must. Kombiner disse tingene, og øyer og strender er høye valg. Avhengig av person, en tur til fredelig Prince Edward Island , den Oregon Coast , eller den mindre kjente Hawaii-øyene er akkurat riktig. Å gå langs stranden er en fin måte å løsne på dine mentale (og fysiske) knop.

10. juli stjernetegn

Hvis du føler deg mer eventyrlysten, kanskje et cruise rundt Middelhavet er mer din hastighet. På dagtid kunne du se historiske og kunstneriske underverk, og om natten kunne du nyte solnedgangen og stjernene på reisen din . En ting er sikkert; mens du er på ferie, Skorpionen sol tegn ser frem til en pause fra mennesker, arbeid og teknologi. Hjernen din er opptatt og overstimulert nok normalt. Det er like viktig for hjernen din å reise på ferie som dere andre!

Berømte skorpionpersonligheter

 • Ryan Reynolds
 • Emma Stone
 • Leonardo Dicaprio
 • Lamar Odom
 • Shailene Woodley
 • Emma Stone
 • Julia Roberts
 • Ryan Gosling
 • Kris Jenner
 • Caitlyn Jenner
 • Katy Perry
 • Puff pappa
 • Lord
 • Drake
 • Tyga
 • Pablo picasso
 • Bill Gates
 • Hillary Clinton
 • John Adams
 • James K. Polk
 • James A. Garfield
 • Theodore Roosevelt
 • Warren G. Harding
 • Sylvia Plath
 • Fjodor Dostojevskij
 • Robert Louis Stevenson
 • Voltaire
 • Stefano Gabbana
 • Calvin Klein

Liste over dyrekretsen

Væren

Tyren

Tvillingene

Kreft

Leo

Jomfruen

Vekten

Skorpionen

Skytten

Steinbukken

Vannmannen

fisk

Del Med Vennene Dine: