Får og oksekompatibilitet: Kjærlighet, forhold og egenskaper i kinesisk astrologi

Er sauer og okser kompatible?

Kompatibilitet med sauer og okser

Kinesisk kompatibilitet med sauer og okser: år, egenskaper, fordeler og ulemper

InnholdNoen ganger vet du at du er kompatibel med noen, og du kan ikke forklare hvorfor. Andre ganger er du ikke sikker på om personen du dater er riktig for deg. Folk lærer mer om sine Sau og Okse personligheter og hvor kompatibel det er med noen andre er i den kinesiske dyrekretsen.

Denne gamle kinesiske tradisjonen følger månekalenderen med tolv forskjellige dyrepersoner for hvert av de tolv årene i syklusen. Ikke bare deler du de generelle egenskapene og egenskapene til dyret i året du blir født, men du er kompatibel med de samme dyrene som de er. Hvis du for eksempel ble født i sauens år, kan du lure på om du har kjærlighetskompatibilitet med noen som er født i året for oksen.

Får og oksekompatibilitet: Fødselsår

Kinesisk stjernetegn Zodiac Position De siste årene
Sau 8th 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027 ..
Okse tond 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021 ..

Egenskaper for sau zodiak

Sau, som også går ved Geit eller Ram i den kinesiske dyrekretsen 's tolkninger, er en snill og følsom person . Selv om du er stille og sjenert, er du kjærlig og gir til dine sauer og oksevenner og familie. Noen ganger er det som om du har gjort det til ditt personlige mål å gjøre alle lykkelige.

Så bra som det høres ut, er det ikke den enkleste tingen å gjøre, og du kan bli pessimistisk eller ned når det ikke skjer. Du kan være veldig privat og vil heller tilbringe fritiden hjemme i stedet for å være ute med fremmede. Det hjemmet er der du har dekorert det etter eget ønske og bekostning. Du kan være meningsfull og humørsyk, men du kan også være veldig romantisk . Mange ideer går gjennom tankene dine om hvordan du vil bringe lykke og glede til partneren din.

9292 nummer

Egenskaper for Ox Zodiac

Ox er den typen person som jobber hardt med stolthet og flid. Du er fast bestemt på å få jobben gjort riktig første gang. Noen ser på deg som en tradisjonalist fordi du holder fast ved rasjonelle midler at du alltid har fullført oppgaven din og oppfylt dine behov. Du er trygg og sta, så det er vanskelig for noen å fortelle deg noe annet. Du har mål i livet ditt, og du vil tilpasse dine behov til dem for å oppnå dem.

Selv om du ikke er et veldig sosialt tegn, er du en god samtalepartner som liker å tilbringe tid med venner og familie. Stabilitet er også viktig for deg. Det er derfor en sikker hjemmelivet og familien verdier er nøkkelen til din lykke utenfor karrieren. Mer enn noe annet, vil du ha et langsiktig sau-okseforhold med noen som deler dine verdier.

Får og oksekompatibilitet: Forhold

Denne kinesiske horoskopkampen er ikke nødvendigvis en ideell kjærlighetsmatch, men det betyr ikke at den ikke vil fungere. Du har noen likheter som du kan sette pris på i en partner. Det er også et godt vennskap som kan vokse til noe mer. Samtidig kan det hende du mangler den følelsesmessige forbindelsen som vil hjelpe forholdet ditt til å vare i en langsiktig forpliktelse. Hvis du er villig til å gjøre en innsats, vil du finne noe for dere begge.

Får med oksekompatibilitet: positive egenskaper

Ekteskapskompatibilitet

En ting som gjør sau og okse forhold attraktivt er sterk følelse av felles verdier som familie og vennskap. Du retter oppmerksomheten mot de menneskene som er viktigst for deg. Det er mer sannsynlig at du vil nyte stillheten sammen, som i hjemmet ditt. Sauer og okse dyrekretsen har sterke meninger og viker ikke unna å dele dem.

Emosjonell kompatibilitet

Hvis det er noe du ikke nødvendigvis deler lett, er det følelsene dine. Følelser er ikke de enkleste tingene du kan snakke om med noen. Men over tid og med etableringen av sauoksetillit, vil du oppdage at du kan åpne opp for partneren din. Du vet at de kan ha ideer til å veilede deg, eller de deler de samme følelsene. Okse kan forsikre sauer om at de vil gi deg den stabiliteten du trenger for å hjelpe deg med å føle deg balansert og trygg.

Får og oksekompatibilitet: negative egenskaper

Kommunikasjonskompatibilitet

Meningene du gir uttrykk for, er kanskje ikke meningene du deler. Sau er full av romantiske forestillinger og er mer sannsynlig å følge hjertet ditt i stedet for hodet ditt. På den annen side er Ox det veldig logisk og vil bruke konvensjonell tenkning for å sikkerhetskopiere alt du sier eller gjør.

I sau-oksekjærligheten ønsker Sheep mer fleksibilitet i livet og tryggheten på dine vilkår. Dette er kanskje ikke i tråd med Oxs tanker og tro. Du kan enten godta å være uenig eller lære å ta hensyn til din meningsforskjell. Hvorfor du er uenig kan gi deg innsikt i temaet og gjøre deg til en mer kunnskapsrik person.

Det er ikke bare i meninger hvor dere to er uenige. Balansen mellom intuitiv og logisk kan lett være skjevt hvis du ikke er villig til å bli enig eller inngå kompromisser. Sau kan være for bevoktet til å forklare Ox hvorfor du er opprørt.

Intimitetskompatibilitet

Hvis du ikke åpner deg litt mer, spesielt for partneren din, vil de ikke kunne gi deg den stabiliteten du måtte trenge på det tidspunktet. Din tilnærming til livet kan også påvirke sauene dine med okseseksliv. Sau er den som vil prøve noe nytt på soverommet fordi det høres ut som morsomt eller behagelig.

10. okt dyrekretsen

Ox liker ikke å bevege seg bort fra din komfortsone , og den slags avvisning kan belaste din følelsesmessige sau-okseforbindelse. Hvis du ikke kommer på et kompromiss, vil det skape mer spenning i forholdet. Sau er følsomt og kan falle i mer depresjon når du tapper følelsene dine i stedet for å dele dine bekymringer med partneren din.

Sammendrag: Kompatibilitet med sauer og okser

Likhetene dine mellom sauer og okser kan gi deg et smil i ansiktet og på partnerens ansikt. Dere setter begge pris på a stabilt hjemmeliv og sett familie og venner før mye annet. Samtidig kan dine meninger og verdier tolkes annerledes. Det vil være utfordrende for deg å koble deg følelsesmessig hvis du ikke er villig til å åpne opp for partneren din.

Diskusjonene dine kan bli til argumenter fordi du vil si din mening, men ikke ta noen råd. Når du ikke tar deg tid til å lytte til hva partneren din har å si eller er klar over hva de ikke sier, så er du to mennesker som prøver å holde sammen i et kjærlighetsløst sau og okseforhold. Hvis du er forelsket i hverandre, må du adoptere mer og lytte til hva partneren din har å si. Selv om de ikke forventer radikale endringer, a lite kompromiss kan komme langt .

Samlet sett må du være åpen for noe annet enn det du er kjent med og kommunisere i stedet for å beholde tankene og følelsene dine om forholdet til deg selv. Når du kan oppnå dette, er sau og okse kompatibilitet forholdet vil være sterkere .

Les også: Sauekjærlighetskompatibilitet med 12 stjernetegn

1. Sau- og rottekompatibilitet

to. Får og oksekompatibilitet

3. Får og tiger kompatibilitet

Fire. Får og kanin kompatibilitet

5. Får og drage kompatibilitet

6. Får og slangekompatibilitet

7. Fåre- og hestekompatibilitet

morsomme ting å leke inne

8. Får og sauer Kompatibilitet

9. Får og apekompatibilitet

10. Får og hane kompatibilitet

elleve. Får og hundes kompatibilitet

12. Får og gris kompatibilitet

Del Med Vennene Dine: