Får og tiger kompatibilitet: kjærlighet, forhold og egenskaper i kinesisk astrologi

Er sauer og tiger kompatible?

Kompatibilitet med sauer og tiger kinesisk dyrekrets

Får og tiger kinesisk kompatibilitet: år, egenskaper, fordeler og ulemper

InnholdHvorfor konsulterer kinesiske matchmakere den kinesiske dyrekretsen når de vurderer det perfekte Sau og Tiger kompatibilitet par for ekteskap? Det er en eldgammel tradisjon som gir dem innsikt i personen basert på når de ble født. Det handler ikke om alder eller modenhet, men om deres personligheter i henhold til deres tegn.

Hvert dyr i den tolvårige syklusen har sin egen unike personlighet, generelle egenskaper og atferdstrekk. Selv om de kan gi rikelig med innsikt alene, er det også nyttig når man vurderer hvordan disse personlighetene kommer overens i et langvarig forhold mellom sau og tiger. Noen mennesker er enten for like eller for forskjellige, men andre gir den rette balansen som gir lykke og harmoni i deres forhold.

leopardåndsdyr

Får og tiger kompatibilitet: fødselsår

Kinesisk stjernetegn Zodiac Position De siste årene
Sau 8th 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027 ..
Tiger 3rd 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022 ..

Får Zodiac kompatibilitetstrekk

Sau er et av de roligere dyrene av dyrekretsen, men du er full av kjærlighet og romantikk. Du vil ta vare på menneskene i livet ditt slik at de er lykkelige. Selv om du gjør så mye for dem, holder du fortsatt dine egne følelser for deg selv. Det kan være en av få ting, ettersom du har sterke meninger og ikke har problemer med å dele disse tankene. Allikevel er du lett tilgjengelig og lett å snakke med. Du er enda mer intuitiv med hensyn til andres følelser, noe som hjelper deg å forstå mer om hva de går gjennom i kjærlighetsaffære for sau og tiger.

Shopping kan være en av dine interesser når du elsker å kjøpe ting for å gjøre hjemmet ditt vakkert. Dette er viktig for deg; det er der du foretrekker å være i nedetiden din. Med penger og kreativitet har du et vakkert sted som gir deg stabilitet og sikkerhet. Dine sauer og tigerromantiske bevegelser har samme slags kreativitet.

Egenskaper for Tiger Zodiac

Tiger er et av de utgående dyrene av dyrekretsen. Du har energi til å gjøre omtrent hva som helst, og ofte er du villig til å prøve det minst en gang. Folk ser opp til deg fordi du er trygg og en naturlig leder, men noen ganger må du bremse ned og lytte. Du liker å ta risiko, men noen ganger vurderer du ikke fullstendig konsekvensene av din helse, økonomiske sikkerhet eller karriere.

Til tross for din sjarm og karisma, er du også humørsyk og søker oppmuntring. Du jobber godt i grupper til holde deg fokusert og engasjert i prosjektet. Så mye som du liker å møte mennesker, har du ikke nærmeste venner i kretsen din. Ofte går du videre til neste ting når du begynner å kjede deg. Dette kan være sant i forhold mellom sauer og tiger hvis du ikke finner noen som fanger hjertet, tankene og oppmerksomheten din.

Får og tiger kompatibilitet: forhold

Kjemien i paret Sheep-Tiger er ubestridelig. Din romantiske forbindelse gjør tiden du har sammen veldig behagelig. Imidlertid er kjærlighetskompatibilitet mer enn sex og kyss. Det ville hjelpe hvis du lærte å samarbeide for å gjøre forholdet ditt klart for en langsiktig forpliktelse.

Får med Tiger-kompatibilitet: Positive trekk

Siden sau og tiger er det forskjellige i personligheter , du bidrar med forskjellene i forholdet mellom sau og tiger. Sauens lokke og sjenanse er på den andre siden av spekteret fra Tigers utadvendte oppførsel, men du fanger fortsatt oppmerksomheten til hverandre. Tiger er mer sannsynlig å starte samtalen, men du skaper en gnist med din intelligens og sterke meninger. Det er mange felles lidenskaper i livet, for eksempel reise og kultur.

Forhold til stabilitet

Sau støtter og oppmuntrer, noe som kan få Tiger ut av trøbbel flere ganger. Fordi Tiger respekterer Sheeps mening, er det mer sannsynlig at du høster fordelene av deres kjærlighet og oppmerksomhet til deg. Sau liker også å bygge et hjemmeliv som er stabilt og innbydende for Tiger. Selv om du ikke nødvendigvis tror at du trenger et hjemmeliv, kan du nyte den typen trygghet og kjærlighet som følger med det.

Støttende affære

Sau bringer også mange kreative ideer inn og ut av soverommet. Du kan overraske deg selv når du vurderer risikoen du vil ta med din Tiger-partner. Imidlertid vil de få deg til å føle deg trygg når de holder hånden din gjennom den. Tiger er sterk og nærende, noe som støtter Sheeps behov for sikkerhet. Det tar en god leder eller mentor å få Sau ut av komfortsonen.

Får og tiger kompatibilitet: negative egenskaper

Sau elsker vil ha litt mer sikkerhet i livet ditt. Tiger kan gi den slags sikkerhet, men på sine egne vilkår. Det er ikke sannsynlig at du får dem til å slå seg ned med en gang og ta hjemmelivet. Hvis sauer begynner å ane litt nøling fra partneren din, kan det hende at du reagerer på å holde fast i stedet for å tilpasse deg.

Mangel på forståelse

En ubalanse i fåretigerkjærligheten kan skyldes manglende evne til å forstå hverandre . Det kan være lurt å gjøre ting for deg selv, men du er usikker på hvordan du skal inkludere partneren din i ligningen. Sau kan være lurt å tilbringe helgen hjemme, men Tiger vil gå på lek med noen venner. Enten finner du ut hvordan vi kan inkludere hverandre med kjærlighet og nåde eller gjøre mer hver for seg enn sammen. Det er den slags kompromiss og tillit til å komme gjennom noen av disse forskjellene.

Varierende interesser

Hvis du fokuserer mer på deg selv enn du utvikler partnerens forbindelser, vil du ha veldig lite for å holde forholdet ditt på solid grunn. Sau med tigerdating har sine egne interesser som de ikke alltid deler. Selv om de gjør deg lykkelig, må du også dele litt av tiden og energien din med partneren din. For eksempel kan sau kanskje uttrykke dine tanker eller ideer, men Tiger vet ikke hva du prøver å si.

Enten det er kunstverk eller en annen form for kunstnerisk bidrag, kan det hende at Tiger ikke tolker det eller er interessert. Hvis det ikke lenger er gøy, vil de sannsynligvis også gå bort. Når det gjelder fåretiger i sengen, kan det være lurt å prøve noe nytt som er sakte og forførende , men Tiger er klar til å dykke inn med vill, hensynsløs forlatelse.

Sammendrag: Kompatibilitet med sauer og tiger

Forelsket Sheep Tiger har flere positive egenskaper i forholdet. For det første er vennskapet ditt bra fordi du kan oppmuntre hverandre til å komme dit du vil være. Partneren din kan tilby noe for deg som du ikke vet hvordan du skal ta på deg selv. Sau kan gi hjemmelivsstabilitet, mens Tiger kan gi beskyttelse og sikkerhet når de kommer ut av Sheeps komfortsone.

Når det gjelder å forstå dine forskjellige synspunkter og metoder, vil det ta mer tid. Når du lærer å forstå hverandre, må du være tolerant overfor forskjeller eller være åpen for nye ideer. Sau kan være litt mer pessimistisk, så Tiger er en positiv person og kan bruke det til din fordel i kjærlighetslivet ditt . For at et langsiktig forhold mellom sau og tiger skal være i stand, må du finne felles interesser og måter å koble til for å ta forholdet ditt til neste nivå.

Les også: Sauekjærlighetskompatibilitet med 12 stjernetegn

1. Sau- og rottekompatibilitet

to. Får og oksekompatibilitet

3. Får og tiger kompatibilitet

1. november dyrekretsen

Fire. Får og kanin kompatibilitet

5. Får og drage kompatibilitet

6. Får og slangekompatibilitet

7. Fåre- og hestekompatibilitet

8. Får og får kompatibilitet

9. Får og apekompatibilitet

10. Får og hane kompatibilitet

elleve. Får og hundes kompatibilitet

12. Får og gris kompatibilitet

22 april stjernetegn

Del Med Vennene Dine: