Finn Ut Antall Engel

Shell-aktiviteter for barn

Liker barna å se etter skjell på stranden? Jeg har alltid funnet noe så tilfredsstillende ved å lete etter skjell, finne dem i sanden, snu dem om og om igjen, sammenligne dem med de andre jeg allerede har plassert i bøtta.

Ideer for enkle skallaktiviteter å gjøre med barn og bringe stranden gøy hjem!

Shell-aktiviteter for barn

Selv om barna ikke nødvendigvis trenger andre skjellforlengelsesaktiviteter enn bare å nyte og utforske skjellens naturlige skjønnhet, er det fortsatt morsomt å ta med skjellene hjem og bruke dem i vårt daglige spill og legge dem til i blandingen av våre andre innendørs aktiviteter .Vaskeskall aktivitet

Vasker du skjellene etter at du har hentet dem hjem? Jeg insisterer på det helt siden vi hadde en liten strandfly-hendelse. ( Heldigvis skjedde den hendelsen med skjell som var lukket inne i en krukke. Whew! ) Gi barna en bøtte med såpevann og en skrubbebørste slik at de kan late som å være forskere, rengjøre og polere prøvene sine. Jeg tror Kiddo likte å klemme den såpende svampen like mye som han likte å grave rundt i den nye skallsamlingen sin!

Skjell og forstørrelsesglass barneaktivitet

Legg i en forstørrelsesglass for å fullføre studien ...

Barn kan fortsatt ikke få nok skjellglede? Prøv en av disse ideene:

  • Skjell er morsomme å sorter i muffinsformer . Bruk tang eller spisepinner til finmotorisk arbeid.

Se videoen av hav i en flaske for å se hvor morsomt å legge til skjell kan være ...

Hvis det ikke er nok for deg, har noen gode bloggere enda mer kreative ideer om skallaktivitet som er verdt å sjekke ut:

Mer sommergøy:

Sommerleir hjemme: Budsjettvennlige planer

16 innendørs vannspillideer for barn

engel nummer 208

Ocean Coloring Page med fiskedukker

Del Med Vennene Dine: