En (rykter!) sko fra Kanye Wests Paris Fashion Week Show, pluss mer fra Glamour Accessories Editor Gretchen Gunlocke Fenton på Fashion Week

Først, hva jeg hadde på meg en dag på Fashion Week som tok meg over hele byen:Bildet kan inneholde Menneske Person Klær Klær Tilbehør Tilbehør Solbriller Veske Håndveske Kvinne og kjole

Jeg elsket alle detaljene i Tory Burchs fargerike show, spesielt raffia-smykkene og fabelaktig rotete fiskehalefletter.

Bildet kan inneholde klær, klær, menneske og person

Mestere i miksing hos J.Crew. Ikke å være også dramatisk, men jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten de stripete t-skjortene mine. Heldigvis får Jenna Lyons dem til å se friske ut hver sesong.

Bildet kan inneholde klær, klær, menneske og person

Marc by Marc Jacobs-showet er alltid så godt stylet. MASSE tilbehør, og det er det jeg er der for å se! Hver jente hadde en pose; de fleste av dem var klare med mindre fargerike poser inni. Mange skjerf ble også brukt - på modellenes hoder, rundt halsen og for å fremheve midjen.

Bildet kan inneholde klær og kjole for mennesker

En del av løpingen under moteuken innebærer å gå på kontoret mellom showene. Disse vakre blomstene fra vennene mine på Ferragamo lå på skrivebordet mitt i ettermiddag som en takk. Emma Watson har på seg kjedet deres på oktoberomslaget til Glamour . Jeg er sikker på at dere alle har sett den allerede!

Bildet kan inneholde plantemenneske og person

Jeg hadde en avtale på Guiseppe Zanotti showroom i dag. Det ryktes at denne hvite skoen er stilen som vil bli brukt i Kanye Wests rullebaneshow i Paris. Vi må vente et par uker for å vite sikkert.

Bildet kan inneholde Dragon

Dette er hva vi ser når vi kommer ut av et show - en mengde fotografer som maser etter å få et bilde av en kjendis eller spesielt velkledde gjest. Noen ganger får de i de sprøeste antrekkene mest oppmerksomhet.

Bildet kan inneholde menneskelig person Fottøy Klær Klær Sko Solbriller Tilbehør Tilbehør Crowd and Parade

Ansvarsfraskrivelse: Jeg ELSKER Oscar de la Renta . Showet hans var så feminint, og føltes moderne, men likevel pent. Se hvordan skoene har samme stoffblomst som de på kjolen. Detaljer!

Bildet kan inneholde Klær Klær Menneskelig Person Kjole Mote Aftenkjole Kjole Kjole Fottøy og sko

Det er morsomt å se modellene frese rundt etter show. Her er Karmen Pedaru med den kule strøkne franske vrien etter Oscar-showet. Valentino-vesken hennes er også ganske kul.

217 engelnummer
Bildet kan inneholde Klær Klær Menneske Person Kvinne Kvinne og kjole

Mens du er på et show ser du ikke bare på klærne og tilbehøret, men også hvem som sitter rundt deg. På Narciso Rodriguez i går kveld var jeg overfor Brad Goresk i. Han er alltid godt kledd. Og vanligvis ikke sittende i nærheten av Rachel Zoe!

Bildet kan inneholde Klær Klær Menneske Person Publikum Publikum Sittende Frakk Jakke Blazer og bukser

Dette var mine favorittsko for dagen. Narciso Rodriguez gjorde wedges som var kule og feminin. Jeg ser etter sko til sidene til Glamour når jeg er på utstilling, men også for meg! Jeg håper det ikke er lang venteliste for disse.

Bildet kan inneholde klær, klær, menneskelig person fottøy og sko

Få flere insider Fashion Week-eventyr fra Team Glamour hele uken!

Del Med Vennene Dine: