Finn Ut Antall Engel

Enkel magnetlek for barn

Advarsel: Magneter kan være farlige. En ansvarlig voksen MÅ føre tilsyn med denne aktiviteten. Magneter kan være skadelige ved inntak. Hvis et barn får i seg en magnet, søk medisinsk hjelpmed en gang. La aldri barn bruke magneter uten tilsyn av en voksen. Ikke for barn under 3 år.gode bøker som percy jackson

Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker.Her er en god distraksjonsaktivitet med litt naturvitenskapelig læring: Simple Magnets Play! Jeg stjal/lånte den fra en rekke kilder, inkludert Wildwood Cottage-bloggen og boken Gjør-det-selv tidlig læring . Den første ordren var å dra på utflukt til jernvarehandelen, og mens jeg lette etter en magnet som den denne søta spilte hadde i stedet, fant jeg et par supersterke keramiske magneter og en supermorsom teleskopisk magnetstav !

Jeg ga Kiddo et utvalg metallbeslag som han kunne eksperimentere med, og han hadde det fantastisk. Superstyrkemagnetene ga fingrene hans en treningsøkt; de var vanskelige for ham å skille fra hverandre da de endte opp sammen, men han ga seg ikke.

Han oppdaget også at hvis han satte kroken på enden av tryllestaven, kunne han bruke den til å 'fiske' etter en rekke gjenstander!

Vi bruker innsiden av inngangsdøren vår (som er av stål) i stedet for kjøleskapet for magneter og som en tavle (ved hjelp av litt tavlemaling) slik at jeg kan lagre denne aktiviteten i en pose der Kiddo enkelt kan hente den når han ønsker.

Sjekk også ut:  • 9 magnetlekeaktiviteter
  • DIY magnet byggeklosser
  • Innendørs fornuftsparende spill med en magnetstav
  • 10 superenkle (men stygge!) innendørsaktiviteter

Del Med Vennene Dine: