Solar Oven S’mores {Summer Science Camp}

Velkommen til uke 2 med DIY sommer vitenskapsleir .Akkurat som i forrige uke er det en lite element av svikt , men det hele er en del av prosessen, ikke sant? Det er det jeg sier til meg uansett.Hver gang vi drar på ferie og har tilgang til en slags hage, lager vi s’mores. Jeg vet at du kan lage dem i en vanlig ovn og alt det der, men egentlig? Det virker bare ikke riktig for meg. I fjor vi laget s’mores over bålet , men da vi besøkte i løpet av brannsesongen i år, ble vi tvunget til å utforske alternative metoder. Hva kan være mindre sannsynlig å starte et løpild enn en solovn? Vi bestemte oss for å prøve å lage solovnsmores og oppdaget underveis en annen måte å lage s'mores også!

Solovn s

følelser fargeleggingssider utskrivbare gratis

Min far hadde den strålende ideen om å bruke en tom verktøykasse som ovn. Vi dekket et stekebrett med folie og la det inne i esken. I lokket la vi et pappark, også dekket med folie. Vi støttet verktøykasseovnen på verandarekkverket, men hvis du trenger det, kan du bruke en pinne eller linjal for å holde toppen åpen i riktig vinkel slik at solen spretter av folien mot s’mores.

For å hjelpe marshmallows å bli klissete raskere, rev vi dem opp i små biter. Jeg brøt også opp sjokoladen i små biter.

Det var ikke en veldig varm dag, men solen var ganske sterk. Våre solovnsmotorer fikk en treg start. Sjokoladen ble myk med en gang ( som sjokolade gjør ), men marshmallows var vanskeligere å selge. De ble definitivt mykere, men var langt fra klissete . Jeg spekulerte overfor guttene at de rett og slett hadde for mange kjemikalier og konserveringsmidler i seg til å smelte. 'Moooooooom!' svarte de. Selv om jeg tror de i det skjulte var enige med meg.

Lag solar s

Så hadde vi den strålende ideen om å få ut forstørrelsesglasset for å konsentrere solenergi på s’mores!

regnværsdagsaktiviteter for tweens

Det fungerte faktisk bra og vi fikk raskt solovnens røyke! Husk at de nå så ut som de hadde koppene, hva vil alle de små svarte flekkene solen brente inn i dem?

Forstørrelsesglasset virket også fantastisk på sjokoladen og smeltet raskt til et tøffete rot. Det brente til og med små flekker i kjeksene.

Hvordan lage solar s

Så selv om solovnen ikke fungerte perfekt, var den vellykket nok til at guttene fikk litt erfaring med solkraften. I tillegg, hvilken bedre måte å feire vitenskapslæring som avsluttes med en velsmakende godbit?

Bli med Hva gjør vi hele dagen? og Kaffekopper og fargestifter i alle 8 uker med enkle læringsideer med Summer Science Camp!

Uke 1: Hvordan svikt lærer barn å tenke som forskere og Mento Geyser

20 juni dyrekretsen

Uke 2: Solar Oven S’mores og Dancing Raisings

Følg science Pinterest-tavlen for flere ideer:
Følg Erica • Hva gjør vi hele dagen? S tavle Vitenskapelige aktiviteter for barn på Pinterest.

Enkle sommervitenskapelige prosjekter for barn

I tilfelle du vil gå ut og konstruere en solovn fra en pizzaboks, sjekk ut denne videoen hvordan du:

Del Med Vennene Dine: