Sport

Svømmefakta og arbeidsark

Svømming, som definert som en bevegelse eller bevegelse, er evnen eller handlingen til selvfremdrift av en person gjennom vann. Klikk for flere fakta og arbeidsark.

Les Mer

Tennis fakta og arbeidsark

Klikk for mer fakta eller last ned de omfattende arbeidsarkene Tennissamling. Tilgjengelig i PDF- og Google Slides-format. Flott for skole og hjemmebruk.

Les Mer

SCUBA fakta og arbeidsark

SCUBA betyr Self Contained Underwater Breathing Apparatus og Scubadykking er en form for undervannsdykking. Klikk for flere fakta eller arbeidsark.

Les Mer

Fakta og arbeidsark om OL

Olympiske leker er det ledende internasjonale sportsarrangementet med sommer- og vinteridrettskonkurranser. Klikk for flere fakta eller arbeidsark.

Les Mer

Golffakta og arbeidsark

Golf er en presisjonsklubb- og ballsport der konkurrerende spillere, kalt golfere, bruker forskjellige køller for å slå baller inn i en rekke hull på en bane ved å bruke så få slag (eller svinger) som mulig. Klikk for mer barnefakta og informasjon eller last ned regnearksamlingen.

Les Mer

Løpende fakta og arbeidsark

Løpende fakta og arbeidsark. Inkluderer leksjonsplaner og studiemateriell. Tilgjengelig i PDF- og Google Slides-format. Flott for skole og hjemmebruk.

Les Mer

Arbeidsark for gymnastikk

Gymnastikk er en svært kompleks sport som involverer utførelse av øvelser som krever fysisk styrke, fleksibilitet, kraft, smidighet, koordinasjon, nåde, balanse og kontroll. Det krever en...

Les Mer

Gymnastikkfakta og arbeidsark

Gymnastikk er en svært kompleks sport som involverer utførelse av øvelser som krever fysisk styrke, fleksibilitet, kraft, smidighet, koordinasjon, nåde, balanse og kontroll. Klikk for mer barnefakta og informasjon eller last ned regnearksamlingen.

Les Mer

Fotballfakta og arbeidsark

Amerikansk fotball fakta og arbeidsark. Inkluderer leksjonsplaner og studiemateriell. Tilgjengelig i PDF- og Google Slides-format. Flott for skole og hjemmebruk

Les Mer

Fakta og arbeidsark om kunstløp

Kunstløp er en sport og aktivitet der enkeltpersoner, duoer eller grupper opptrer på kunstskøyter på is og var den første vintersporten som ble inkludert i OL, i 1908. Klikk for mer informasjon om kunstløp for barn eller last ned arbeidsarkene .

Les Mer

Basketballfakta og arbeidsark

Basketball er en sport som spilles av to lag på fem spillere på en rektangulær bane. Klikk for flere barnefakta og last ned samling av regneark.

Les Mer

Baseballfakta og arbeidsark

Baseball er et balltre-og-ball-spill som spilles mellom to lag på ni spillere. Klikk for å lese mer baseballfakta eller last ned regnearksamlingen vår.

Les Mer

Friidrettsfakta og arbeidsark

Friidrett er en gruppe sportsbegivenheter som involverer konkurrerende løping, hopping, kasting og gange. Klikk for flere fakta og arbeidsark.

Les Mer