Finn Ut Antall Engel

Vårfargesider

Feire slutten av vinteren med noen søte vårfargeleggingssider! Disse gratis, utskrivbare fargeleggingsarkene er praktiske å ha i løpet av de uunngåelige vårdusjene når regnet kommer litt for hardt ned til komme deg ut og leke i gjørma eller plukk blomster!

Vårfargeleggingssider for barn

I tillegg gir disse fargesidene med vårtema en meditativ, beroligende aktivitet for barn som kanskje trenger en litt stille nedetid . Alle valgene er gitt eksklusivt for lesere av Hva gjør vi hele dagen, selv om vi har det Månedlig Coloring Page-samarbeid med barnebokforfatter og illustratør, Melanie Hope Greenberg !

Nyt! Og lykkelig fargelegging.Utendørs og natur

Disse søte bildene som skal fargelegge, vil minne barna om alle de gode grunnene til å komme seg ut og leke så snart som mulig!

Utendørs vårfargestoffer for barn

Let’s Go Fly a Kite fargeblad hefte . Gjør denne firesidige illustrasjonen om til en søt bok. Barn kan prøve seg på å skrive sin egen historie for å følge illustrasjonene med et barn som drager.

Vårblomster fargeleggingsside . Med barn som prøver seg på å få blomstene til å vokse, kommer denne fargelegg til og med med et vårrim som blir enda morsommere når du gjør blomsterpottene til dukker. Flott for førskoleklasserom.

29. oktober stjernetegn

Hvordan vokser hagen din tegninger . Inspirer barna til å drømme om å plante sin egen grønnsakshage! Denne fargeleggingssiden på våren kommer med små planteskilt, slik at små kunstnere og fremtidige gartnere kan merke avlingene sine.


Spring Imagination

Våren er full av løfter, og barn vil glede seg over å la fantasien sveve når de farger inn disse lunefulle illustrasjonene. Barna dine ber om å fortelle historier med disse engasjerende tegningene!

Vårens historietid fargeleggingssider

Butterfly Fairy tegninger . Denne nydelige, detaljerte feillustrasjonen er sikker på å inspirere. Med litt håndverk kan du til og med gjøre det ferdige fargeleggingsarket til et lite teater med sommerfugledukker.

Eventyr fargeleggingsside. Hvilket barn drømmer ikke om å rømme til et langt borte land. Nå kan de, via luftballong!

Regnbue fargeleggingsside. Våren er den perfekte tiden å hoppe over regnbuen i din egen hage!

kjent poesi for ungdomsskolen

Enhjørning og regnbue tegninger. Hva er bedre enn en regnbue? En regnbue og en enhjørning, selvfølgelig!

Vårdyrfingerdukker tegninger. Hvilken bedre måte å strekke fantasien på med den uimotståelige fortellingsprompten til fingerdukker!


Vårferie

Feire vårferien og gi disse arkene til neste familie-, skole- eller biblioteketreff!

Vårferie fargelegging utskrift

Jordens dag fargeleggingsside. Her er en annen jordfargeside, denne gangen komplett med barn som sirkler rundt planeten med en stor fellesklem!

Jord fargeleggingsside. I april kan du lære om jorden og miljøet for å feire jordens dag.

Påske fargeleggingsside. Det regner gelébønner! Det blir ikke bedre enn det, gjør det?

bøker å lese for 3 åringer

Lær om illustratøren, Melanie Hope Greenberg på hennes side !

Del Med Vennene Dine: