Stater

Georgia fakta og arbeidsark

Georgia er en delstat som ligger i det sørøstlige USA. Det ble etablert i 1732, den siste av de opprinnelige tretten koloniene og ble oppkalt etter kong George II av Storbritannia. Klikk for mer barnefakta og informasjon eller last ned regnearksamlingen.

Les Mer

Arizona fakta og arbeidsark

Arizona er en delstat i den sørvestlige regionen av USA. Det er også en del av det vestlige USA og Mountain West-statene. Klikk for å se faktafilen eller last ned vår omfattende regnearksamling for bruk i hjemmet eller på skolen.

Les Mer

Arkansas fakta og arbeidsark

Arkansas er en stat som ligger i den sørlige regionen av USA. Navnet er av Siouan-avledning, og betegner Quapaw-indianerne. Se faktafilen for mer informasjon eller last ned den omfattende arbeidsarksamlingen.

Les Mer

Illinois fakta og arbeidsark

llinois er en stat som ligger i Midtvest-regionen i USA. Dens grensestater er Indiana, Kentucky, Missouri, Iowa og Wisconsin. Klikk for mer barnefakta og informasjon eller last ned regnearksamlingen.

Les Mer

Colorado fakta og arbeidsark

Colorado er en amerikansk stat som omfatter det meste av de sørlige Rocky Mountains samt den nordøstlige delen av Colorado-platået og den vestlige kanten av Great Plains. Det er den 8. mest folkerike og 22. største staten. Klikk for å se faktafilen eller laste ned regnearksamlingen.

Les Mer

Connecticut fakta og arbeidsark

Connecticut fakta og arbeidsark. Inkluderer leksjonsplaner og læremateriell. Tilgjengelig i PDF- og Google Slides-format. Flott for skole og hjemmebruk.

Les Mer

Florida fakta og arbeidsark

Florida er en delstat i den sørøstlige regionen av USA, avgrenset i vest av Mexicogulfen, i nord av Alabama og Georgia, i øst av Atlanterhavet og i sør av Floridastredet. Klikk for mer barnefakta og informasjon eller last ned regnearksamlingen.

Les Mer

Hawaii fakta og arbeidsark

Hawaii er den 50. og siste amerikanske staten som slutter seg til USA, etter å ha sluttet seg til unionen 21. august 1959. Det er den eneste amerikanske staten som ligger i Oseania og den eneste som består utelukkende av øyer. Klikk for mer barnefakta og informasjon eller last ned regnearksamlingen.

Les Mer

Idaho fakta og arbeidsark

Idaho er en delstat i den nordvestlige regionen av USA. Idaho er den 14. største, den 39. mest befolkede og den 7. minst tettest befolkede av de 50 USA. Klikk for mer barnefakta og informasjon eller last ned regnearksamlingen.

Les Mer

Iowa fakta og arbeidsark

IOWA Oppgi fakta og arbeidsark. Inkluderer leksjonsplaner og studiemateriell. Tilgjengelig i PDF- og Google Slides-format. Flott for skole og hjemmebruk.

Les Mer

Indiana fakta og arbeidsark

Indiana er en amerikansk stat som ligger i Midtvest- og Great Lakes-regionene i Nord-Amerika. Indiana er den 38. største etter område og den 16. mest befolkede av de 50 USA. Klikk for mer barnefakta og informasjon eller last ned regnearksamlingen.

Les Mer

Kentucky fakta og arbeidsark

Kentucky, offisielt Commonwealth of Kentucky, er en stat som ligger i den østlige sør-sentral-regionen av USA. Kentucky er en av fire amerikanske stater som danner et samvelde. Se faktafilen eller for eller mer informasjon om Kentucky eller last ned den omfattende regnearksamlingen.

Les Mer

Kansas fakta og arbeidsark

Kansas er en amerikansk stat som ligger i det midtvestlige USA. Den er oppkalt etter Kansa indianerstammen som bebodde området. Klikk for mer.

Les Mer

Minnesota fakta og arbeidsark

Minnesota fakta og arbeidsark. Inkluderer leksjonsplaner og studiemateriell. Tilgjengelig i PDF- og Google Slides-format. Flott for skole og hjemmebruk.

Les Mer