En stilidé som er gal nok til å fungere: Office Kimono Top

Hvis du er noe som meg, har du minst én cardigan (hvis ikke tre) gjemt ved skrivebordet ditt for å dekke opp på dager når klimaanlegget går på overdrive eller--uh--morgenkaffepausen blir litt slurvete. I det siste har jeg følt meg litt lei av den vanlige, grå cardi-en som har vært stand-by på kontoret i over tre år, og det er derfor jeg er litt interessert i den nye ideen om å oppgradere ting litt og beholde en kimono topp praktisk, i stedet. Fortsett å lese for å få bevis på at denne stilideen ikke er så gal eller Madame Butterfly-verdig som den høres ut.Vi hadde tilfeldigvis noen morsomme, utsettelsesverdige ting hengende rundt på kontoret i går: et splitter nytt Fuji Instax Mini-kamera (fra Urban Outfitters!) og noen få prøver fra StyleMint (Jeg var deres June Guest Stylist, noe som betydde at jeg fikk leke dress-up med sommerlinjen deres. Moro!) Så jeg tok en liten pause fra #makingsept kaos, tok tak i noen av mine favorittdamer på kontoret, ba dem prøvekjøre StyleMints blomstrede sigøyner kimono-topp, og hadde en mini-fotosession i en av gangene våre. (Sjefdamene kunne ikke bli sinte, for dette er jobb også...ikke sant?)

Bildet kan inneholde klær, reklamekollasje og plakat for mennesker

Nå hjalp det riktignok at alle tilfeldigvis hadde på seg svart, hvitt eller begge deler. Men enten den er stylet med jeans, bukser eller kjoler, den flerfargede kimonotoppen (som er ca $29 dollar, hvis du er interessert) gjorde klarer å kle alt opp umiddelbart, takket være de skreddersydde firkantede ermene og det luftige åpne snittet. Se for deg de samme arbeidsantrekkene med en enkel cardigan. Ser ikke disse antrekkene litt penere ut? Totalt nødvendig kontormateriell, hvis jeg sier det. Slik ser det ut på nært hold (og stylet på en mer date-natt-verdig måte):

Bildet kan inneholde Klær Klær Menneskelig Person Bluseskjørt og Kvinne

Hva synes dere, jenter? Liker du hva du ser? Kunne du tenke deg å bytte ut kontorkoften med en kontorkimono? Eller er cardis din arbeidsplass BFF, alltid og for alltid? Ville du brukt noen av disse antrekkene på jobb?

Åh, og hvis du er nysgjerrig på å se hva t-skjorter og gammeldagse cocktailer har til felles – og for å få en liten titt inn i Glamour-kontorene våre, inkludert det proppfulle moteskapet!-- gå over til StyleMint og se en rask liten video av meg som skravler om mote .

Apropos morsomme videoer...

Se våre redaktører dele 5 flotte arbeidsantrekksideer på 60 sekunder! Eller kanskje Rachel Bilsons lyse bukselook er mer farten din?

Del Med Vennene Dine: