Finn Ut Antall Engel

Takknemlig tradisjon: Takknemlighetsvegg

Det er en tradisjon i vårt hjem hver november for å diskutere tingene i livene våre som vi er takknemlige for. Det hele startet ett år med vår Takknemlig tre , der jeg og min da 3 åring hang papirblader på grener. Ett år laget vi malt takknemlige blader fra resirkulert avispapir og spredte dem over hele veggen . I år gjorde jeg noe litt annerledes: vi laget en takknemlighetsvegg. (Merk: dette innlegget ble opprinnelig sponset av Pirate's Booty snacks.)

 Takknemlig tradisjon for Thanksgiving. Lag en takknemlighetsvegg for familien.

Jeg holdt det veldig enkelt med en bunke kartotekkort og en krukke med våre favorittfargede penner. Du kan bli litt fancy og bruke disse kjære utskrivbare takknemlighetskort . Hver kveld under middagen diskuterer vi hva vi er takknemlige for den dagen. Jeg oppfordrer barna til å tenke på både små og store ting. Det er tross alt greit å være takknemlig for blyanter OG vår gode helse. (Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker.)912 engel nummer betydning

 Å lage takknemlige kort, en familietradisjon.

Å la barna velge ut tilsynelatende små ting lærer dem også å finne glede i vanlige øyeblikk ( selv etter skolen godbiter ) i tillegg til å være takknemlig for det ekstraordinære.

Dere som har vært med på denne bloggen en stund ( og jeg er takknemlig for deg! ) vil vite at jeg er takknemlig for bøker. Denne scenen, av min eldre sønn og hans glupske kjærlighet til å lese, er en scene jeg er utrolig takknemlig for hver eneste dag. ( Selv om jeg kanskje foretrekker at han spiser ved bordet i stedet for sofaen!! )

 Takknemlig tradisjon og snack etter skolen.

Barna mine er så veldig, veldig forskjellige, og jeg er absolutt like takknemlig for min superduper energiske lille fyr som elsker å danse og oppføre seg dumt, selv når han spiser snacks etter skoletid! Du kan ikke se fra dette bildet, men han spratt over hele benken! Huff!

 Takknemlig tradisjon og matbit med barna

I begynnelsen av måneden mislikte min yngre sønn å måtte skrive kortene. Han sliter med finmotorikken og føler seg selvbevisst om håndskriften sin. Jeg presset ham ikke, men skrev ned ordene hans for ham. Jeg er takknemlig for at han nå deltar, selv om han noen ganger fortsatt sliter.

 Start en takknemlig tradisjon med en takknemlighetsmur for familien.

engel nummer 600

Etter middag setter vi dem opp på veggen og det er så fint å ha en visuell påminnelse om alt det gode i livet, til og med bacon.

 Lag en familie takknemlig vegg for å praktisere takknemlighet.

Jeg vil bare si at jeg er takknemlig for alle følgere av denne bloggen! Å dele favorittaktivitetene våre gjennom blogging har vært en ekte glede for meg, og det er fantastisk å ha din støtte.

En annen idé for å utvide denne tradisjonelle hele året er å starte en takknemlighetsdagbok. jeg elsker denne gratis utskrivbare versjonen fra Dirt and Boogers . Tiden brukt på å fylle den sammen vil skape et familiebånd. Å vise barna dine at du setter pris på å uttrykke og registrere alt du er takknemlig for, setter et positivt eksempel som vil holde seg til dem for livet.

 Takknemlighetsdagbok

Mer:

romaner for 13 åringer
 • Kreative familietakknemlighetsaktiviteter barn og foreldre vil elske
 • Takknemlige fargeleggingssider for å starte en samtale
 • Kreative familieminner i en boks

 Takknemlig vegg familietradisjon.

Avsløring: Dette ble opprinnelig (2014) skrevet som et sponset innlegg. Det betyr at jeg fikk kompensasjon for skrivingen min. Alle ideer, aktiviteter, meninger og bilder er mine egne. Jeg avslører dette i samsvar med Federal Trade Commissions 16 CFR, del 255 : 'Veiledninger angående bruk av anbefalinger og attester i annonsering.'

Del Med Vennene Dine: