Finn Ut Antall Engel

Taurus and Aquarius Compatibility: Love, Life, Trust and Sex Compatibility

Er en Aquarius og Taurus kompatibel?

Tyren og Vannmannen Kompatibilitet Kjærlighet

Taurus and Aquarius Compatibility: Introduction

Innhold

Det kommer sammen av deg og din Vannmannen elsker vil være den beste i livet når det gjelder et forhold. Det er slik at forholdet ditt kan flytte fjell, spesielt når du har funnet ut av oppførselen din. Du trenger en effektiv og forståelse av din Tyren og Vannmannskompatibilitet forhold. Du vil også finne det veldig enkelt å forholde seg til hverandre. I tillegg til dette har du en kreativ og ut av verden tilnærming til alt. Selv om kjæresten din er veldig progressiv, synes du det er veldig vanskelig å motstå endring.

Taurus and Aquarius: Love and Emotional Compatibility

Er Tyren og Vannmannen en god kjærlighetsmatch? De Tyren og Vannmannen kompatibilitetsaffære med hverandre vil være fylt med følelser. Mesteparten av tiden blir din ånd ofte løftet av kjæresten din. Mesteparten av tiden finner du det veldig vanskelig å koble til med kjæresten din fordi du ikke kjenner ham / henne som en god kjæreste.

337 betydning

Bortsett fra dette, har kjæresten din en tendens til å være avsides for deg og finne den svært vanskelig å forholde seg til vel til deg. Du kunne gjenkjenne at du hører sammen bare hvis du ser Saturn-siden til kjæresten din som er veldig stabil. Imidlertid er denne siden vanskelig å se, da den lett kan endre Uranus-siden. Samlet sett vil forholdet til Tyren og Vannmannen til hverandre mangle følelsesmessig tilknytning fra begge parter.

Tyren og vannmannen: Livskompatibilitet

Gjør Vannmannen og Tyren et godt par? Taurus & Aquarius bond er en kombinasjon av to ekstremt meningsfull kamerater. Begge synes det er veldig lett å engasjere hverandre i krangel snarere enn at dere begge er enige med hverandre. Forholdet ditt med en innfødt av Vannmannen vil bli fylt med mye spenning og press. Det er slik at du pleier å irritere deg lett over kjæresten din.

Du synes ofte det er veldig lett å krysse, spesielt når du blir lurt. En annen ting er at du pleier å være litt reservert fra kjæresten din. Du prøver ofte å sette mellomrom mellom deg og kjæresten din. Mesteparten av tiden bryr du deg på en slik måte at kjæresten din ofte synes det er veldig vanskelig å forholde seg til deg. Du vil finne kjæresten din å være litt frustrerende og spennende. Du er alltid klar til å holde tankene på kjæresten din i fred , spesielt når det er plagsomt.

I datingssaken skal elskere generere mange problemer og problemer i livet. Selv om du alltid har et solid grunnlag for å støtte kjæresten din. På den annen side finner kjæresten din det veldig enkelt å forholde seg til deg og holde deg komfortabel.

Stol på kompatibilitet mellom Tyren og Vannmannen

Å stole på hverandre er like vanskelig som å ha sex. Hvis denne handlingen til kjæresten din ikke stresser deg, kan du være det ærlig og sannferdig til forholdet. Akkurat som du ikke liker karakterene til kjæresten din, liker ikke kjæresten din også. Det er vanskelig å finne tillit til dette forholdet fordi kjæresten din er for fri.

Ofte synes du det er veldig vanskelig å takle kjærestens oppførsel av å flørte med andre mennesker. Det er også utfordrende for deg å takle din elskers meninger. Det er ikke enkelt for deg å vite hvordan kjæresten din har det. Dermed har du en tendens til å finne det litt vanskelig å si sannheten noen ganger. Forholdet kan ende i en affære full av løgner og uærlighet hvis du ikke bryr deg. Du vil ha et forhold mellom Tyren og Vannmannen veldig sikker og stabil , men din elskers frihet tillater ikke det. Din kjæreste er kjent for alltid å ha midlertidige kjærlighetspasninger, noe som gjør det veldig enkelt for kjæresten din å gå inn og ut av forholdet.

Taurus with Aquarius Communication Compatibility

I hvert forhold er kommunikasjon en av de viktigste tingene i livet. Uten Taurus og Aquarius 'berøring ville forholdet falle fra hverandre. Forholdet ditt er ikke noe unntak; forholdet ditt trenger kommunikasjon for at det skal overleve.

Taurus og Aquarius Kompatibilitet

Imidlertid er Tyren og Vannmannen soltegn elementer av jord og luft , henholdsvis. Det er ikke lett for deg å finne et emne kommunikasjon raskt . Selv om du finner det, vil det være vanskelig å finne noe å si om det. Mesteparten av tiden er dere begge i uoverensstemmelse med hverandre når det gjelder å godta avgjørelser. Kjæresten din er fortsatt klar til å presse frem sine krav eller krav. Du hater imidlertid å bli dominert overhodet.

Du synes det er veldig vanskelig å se hvordan ting kan materialisere seg og lykkes i denne verden. Dermed finner du grunner til at kjæresten din tror at han / hun ikke ville lykkes med hans / henne mål i livet . I tillegg til dette må du vise en god forståelse av behovet til kjæresten din for å fly rundt i verden og lykkes. Det ville hjelpe hvis du prøvde å gi kjæresten din den støtten han / hun trenger for å lykkes i livet. Forholdet ditt kan være litt steinete, men med nok fleksibilitet vil du finne sjansen din.

Seksuell kompatibilitet: Tyren og vannmannen

Du er en veldig langsom, mild og øm kjæreste hvis treghet ofte er et irritasjonsmoment for kjæresten din. Så synes det er veldig vanskelig å overholde din dynamiske og alltid skiftende kjæreste. Du har alltid vanskelig for å vite hva han / hun vil ha fra deg. Dere synes dere begge er litt galne og kjeder dere hverandre. Ettersom dere begge ikke på noen måte tiltrekker dere hverandre.

Intimitet Kompatibilitet mellom Taurus og Aquarius

Bortsett fra dette, hvis Taurus & Aquarius in love er åpen for hverandre, begge to har en tendens til å blomstre i et forhold. Du har en måte å åpne opp og gi noen uvanlige seksuelle møter. I tillegg til dette er du veldig uavhengig i forholdet til din kreative og motiverende partner. Som et resultat av dette kan det skape en avstand mellom sjelevennene.

Du forstår kanskje ikke at du er veldig langt fra kjæresten din, men kjæresten din vil føle seg ignorert og avvist. Du vil imidlertid ha et veldig stabilt og sikkert forhold. Men du har en tendens til å løsrive deg fra kjæresten din når du føler mangel på tilknytning mellom deg. Din kjæreste synes det er veldig lett å holde seg utenfor det seksuelle forholdet. Mesteparten av tiden lider sexlivet i dette forholdet.

Planetary Rulers: Taurus and Aquarius

Planetene som styrer Tyren og Vannmannen i kjærlighet er Venus og kombinasjonen av Saturn og Uranus. Dette forholdet er årsaken til en mye varme , kjærlighet og energi du liker. Det er slik at Venus er planetens hersker, og som et resultat av dette har du mange friører.

På samme måte er Taurus og Aquarius personlighet kombinasjonen av Saturn og Uranus, forholdet ditt. Du vil være omsorgsfull og mer kjærlig i forholdet til kjæresten din. Du vil også sørge for at du gir ham / henne alt han / han noen gang ønsket. På den annen side vil kjæresten din være mer disiplinert og hardtarbeidende som et resultat av Saturn. Du vil også være revolusjonerende når du tenker på ting som vil forandre verden hver gang.

Forholdselementer for Tyren og Vannmannen

Elementene for dere begge i dette forholdet er henholdsvis jord og luft. Kombinasjonen av dere begge i en forholdet kan være litt tøft . Et faktum er at du er av jordtegnet, og at du er mer praktisk og sensuell enn kjæresten din. På den annen side er kjæresten din luftskiltet. Dette gjør ham / henne veldig fri og forståelse for naturen.

På den annen side vil kjæresten din frustrere livet ditt med hans / hennes kalde oppførsel. Ekteskapskompatibilitet vil ha store problemer med å forstå hverandre. Dette er fordi du klamrer deg fast, og at du er for besittende mens kjæresten din virker litt reservert med deg. Den gjensidige interessen og kjærligheten dere har sammen, kan bare vokse hvis dere begge forstår hverandre.

1. mars stjernetegn

Taurus and Aquarius Compatibility: Total Rating

Er en vannmann og en tyr kompatibel? Forholdet mellom Tyren og Vannmannen har kun en kompatibilitetsvurdering på 11% . Dette er en altfor langt fra noen form for riktig forhold. Forholdet ditt har en tendens til å være to poler fra hverandre. Taurus og Aquarius zodiac match forhold er en kombinasjon av behov for stabilitet og endring . Det vil være utfordrende for noen av dere å takle det. Dette er fordi du vil ha en stabilt forhold som er veldig forskjellig fra frihet i et forhold som trenger til kjæresten din. Det ville være litt vanskelig for deg å takle dette forholdet.

Taurus og Aquarius Love Compatibility Rating 11%

Sammendrag: Taurus and Aquarius Compatibility

Kompatibilitetsforholdet Tyren og Vannmannen du har sammen med en innfødt av Vannmannen er komplisert å vokse . Dette er fordi dere begge har to forskjellige verdenssyn om forholdet. Den lille likheten som er kjent med forholdet ditt, er veldig utfordrende og vil ende opp i et samlivsbrudd. I tillegg til dette er den stygge delen at dere sjelden forstår hverandre ettersom dere synes hverandre er impulsive og altfor aggressive. Dessuten leter du alltid etter kjærlighet og stabilitet, som ikke er gitt av kjæresten din; du har en tendens til å være utro mot forholdet i det lange løp.

Les også: Taurus Love Compatibility with 12 Star Signs

1. Tyren og Væren

to. Tyren og Tyren

3. Tyren og Tvillingene

Fire. Tyren og kreft

5. Tyren og Leo

6. Tyren og Jomfruen

7. Tyren og Vekten

8. Tyren og skorpionen

fiskenes seksuelle horoskop

9. Tyren og Skytten

10. Tyren og Steinbukken

elleve. Tyren og Vannmannen

12. Tyren og Fiskene

Del Med Vennene Dine: