Frottéklær er den uventede trenden som dominerer sommermote

Å kle seg som et badehåndkle passerer vibe-sjekken. Slik bærer du frottétrenden i 2021 Handle Throwback-håndkleklær

Med tillatelse fra merkerDen ene sommerens motetrenden vi er mest begeistret for akkurat nå, er frottéklær, også kjent som håndkleklær. Ja, sa vi håndkle klær. Det myke stoffet vi forbinder med bekymringsløse stranddager og bakgårdsbasseng har en leken, avslappet energi – som er den nøyaktige stemningen vi planlegger å kanalisere hele sommeren. Det ser ut til at den optimistiske stemningen frotté gir ethvert utseende fanger, med A-liste-fans som Hailee Steinfeld , Sophia Richie , og Hailey Bieber hopper med på trenden.

Til tross for at den er tyngre enn sommerberedskapen liker sengetøy og bomullsfrottés luftige, hurtigtørkende tekstur er ideell for å holde deg kjølig på brennhete dager. Det kan selvsagt komme godt med for å tørke seg av etter en dukkert i vannet, men frotté er mer enn bare et praktisk tekstil. Merker reimaginerer det allsidige stoffet på alle mulige måter, og bruker det til å lage søte badedrakter, unisex cabana-skjorter, matchende sett og til og med bøttehatter.

Håndkleklær er utvilsomt klargjort for tropiske utflukter, men mange silhuetter er også helt akseptable å bruke til en sosialt fjern piknik eller en lavmælt brunsjdate. Og siden merker viser ut design i muntre fargetoner som rosa, mandarin og smaragdgrønt, er de ideelle for å gi din gjenoppblomstringgarderobe et livlig humørløft. Enten kalenderen din er stablet med al fresco-middager eller ved bassengkanten, kan du handle frottétrenden nedenfor.

Alle produktene på Glamour er uavhengig valgt av våre redaktører. Men når du kjøper noe gjennom våre forhandlerkoblinger, kan vi tjene en tilknyttet provisjon.

Del Med Vennene Dine: