Attester ferdig riktig: 20 inspirerende eksempler

Hvis det er noe som kan hjelpe deg med å vekke interessen blant målgruppen din, må det være bruk av attester. Det triste er at de ikke blir brukt så mye i dag som de burde være. Attester når det er gjort på riktig måte, kan være veldig kraftige verktøy som ikke bare vil skaffe deg nye tilhengere, men som kan gjøre kynikere til troende.Innholdsfortegnelse

801 nummer

Bruke erfaring til god bruk

Ja, folk vet at du har vært i bransjen i 10 år eller mer, og at du har gjort mange kunder veldig fornøyde. Men hva har du å vise for det? Dette er hva attester er for.

De lever, puster bevis på dine påstander, og gir deg sjansen til å bygge et mer solid omdømme og vise folk at det som er skrevet på nettstedet ditt ikke bare er generisk jibber. Det viser at det du hevder er sant, og du har folk å bevitne det.

Tenk på det som trofeer du har mottatt for enestående ytelse. Du beholder ikke bare disse i filene dine; du plasserer dem i hyllene slik at verden kan se.

Tenk på dem som de imponerende sertifikatene på veggene til et legekontor. Hvis det er første gang du kommer, vil disse sertifikatene imponere deg nok til å tro mye på det den gode legen har å si.

Attester er trofeer, de er sertifikatene dine. De viser at det du sier du har gjort, har du faktisk gjort.

Få dem til å tro

Så hvordan bruker du attester til din fordel? Det er ikke uvanlig å finne noen nettsteder hvis testsider du ikke engang vil stole på, selv om livet ditt var avhengig av det. Imidlertid er det også ganske mange som har testesider som er utformet så dyktig, at det overhode ikke er tvil om at det disse menneskene sier er sant.

La andre markedsføre merkevaren din for deg og snakke om underverkene som tjenesten eller produktet ditt har gjort for dem. Samle attester fra noen av dine mest verdsatte kunder og la dem vise målgruppen din gjennom ordene deres hvor stor innvirkning du har hatt på livene deres.

12. desember dyrekretsen

Disse menneskene vil koble seg til publikum på måter du ikke kan forestille deg, slik at publikum kan stole på merkevaren din selv før de kan prøve det.

Her er noen testimonialsider som kan inspirere deg og vise deg nøyaktig hvordan det skal gjøres:

MDVIP

mdvip

Wix

Wix Stories | Attester fra Wix-brukere | WIX (20150318)

Kram

Kram

Kromatisk

KROMATISK

Phocas

Phocas-attester

Pulten

Pulten

Sosialetaten

Sosiale medier markedsføring og PR-attester | Sosialbyrået (20150318)

Resumatoren

Resumatoren

Hilecreative

hilecreative

LånLibre

LånLibre

Elance

Elance

Kissmetrics

KISSmetrics

Everyscape

everyscape

Business Catalyst

Business Catalyst

ElegantThemes

ElegantThemes

Torget

Torget

FreeAgent

FreeAgent

Xero

Xero

Pitch22

Pitch22

Direkte

Direkte

Del Med Vennene Dine: