Dette morsomme elementet vil hjelpe deg med å overleve familiesammenkomster

Føler barna dine engstelige i store familiesammenkomster? Eller kanskje du gjør det!Kanskje barna dine ( eller deg! ) er introverte og alle samtalene og spørsmålene om 'hvordan har du det' rasler hjernen og de vil bare gå inn i bakrommet og krølle seg med en god bok.

Hvordan overleve familiesammenkomster

(Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker.)

Sannheten blir fortalt at jeg personlig ikke hater familiesammenkomster, men jeg er en introvert, så jeg vil vanligvis trekke meg tilbake med boken min rundt 30 minutter inn i en hvilken som helst stor gruppe feiring! Det er imidlertid ikke alltid så passende å bare forlate scenen.

Dessuten, uansett hvilken personlighetstype vi har, trenger vi alle hjelp til å vite hvordan vi kan overleve familiesammenkomster.Selv om du personlig ikke gruer deg til å komme sammen med gal onkel Bob eller Perfect Cousin Mary, vet du det barna dine kan føle seg engstelige om all oppmerksomheten de vil få fra slektninger og venner som gjør det til deres oppdrag å erklære,

Se hvor høy du er!

eller,Hva skal du gjøre med resten av livet?

Men igjen, bare å unngå samtale er vanligvis ikke den beste løsningen på småprat, og du vil modellere hvordan du skal være høflig og gi barna de verktøyene de trenger for å komme gjennom arrangementet.

Jeg har den perfekte løsningen.Det er ikke komplisert, og det krever ingen forberedelser. Alle kan gjøre det, og alle kan delta. Det er et spill som ingen vinner, ingen taper og får alle til å le.

Og du har sannsynligvis ikke engang tenkt på det!

Neste gang du er på vei til bestemorens hus, eller neste gang dine 4 fettere kommer over med sine 11 barn, trekk ut en bunke med MAD LIBS .

Ja, det er riktig!

Mad libs på familiens middagstid.

Jeg elsker å bruke Mad Libs som et verktøy for å unngå vanskelige interaksjoner. Jeg har tidligere fortalt hvordan vi bruk Mad Libs ved middagsbordet t o forhindre den fryktede stillheten etter at du spurte barnet ditt: 'Hva gjorde du på skolen i dag, kjære? Du kan ha et Mad Lib-nettbrett i vesken din når du venter i kø i matbutikken, og du kan delta i Mad Lib tomfoolery når du er prøver å holde barna opptatt mens du lager middag .

Hvis du ved en tilfeldighet ikke er kjent med Mad Libs, la meg opplyse deg og bringe deg videre til teamet. Mad Libs er et ordspill som består av historier med ord som mangler. En leser holder historien og spør andre i gruppen som ikke har sett historien om ord. Mad Lib vil spesifisere hva slags ord som trengs - adjektiv, verb osv. - for å fylle ut blankene. Ved målgang leser leseren den nye, galskapshistorien, komplett med ordene de andre spillerne leverte!

719 nummer

Du kan bruke MAD LIBS for å avvise angst, kaos og i stedet engasjere og fange din utvidede familie. I tillegg, hvis du har brukt Mad Libs hjemme, er barna dine allerede eksperter og vil blende bestemor og bestefar med sin imponerende kontroll over ordforråd og grammatikkunnskap! ( Alltid veldig viktig. )

I tillegg, siden det er så mange forskjellige Mad Libs, når du møter opp med Outer Space Mad Lib astronauten din tante Barb vil forestille deg at du tenkte på henne.

Eller hvis du tar med Game Over Mad Libs , Fetter Larry vil legge ned spillerenheten og bli med.

Eller hvis du tar med Spy Mad Libs , Fetter Pat vil tro at du faktisk er interessert i hans private detektivarbeid.

Unicorn, Mermaids og Mad Libs vil fortrylle alle, selvfølgelig.

Eller du kan bare holde deg til Mad Libs på høytidstema.

Mad Libs har så mange fordeler foruten å holde Gramps fra å klype kinnene:

  • De får folk til å le!
  • De får folk til å tenke!
  • De er skjermfrie!
  • De er nøysomme!

Så hva venter du på? Lagre det ultimate verktøyet for å overleve familiesammenkomster!

Hva vil du gjøre når Mad Libs går tom? En av disse ideene:

Del Med Vennene Dine: