Finn Ut Antall Engel

Småbarnstegning fra et nytt perspektiv

Når en småbarn setter en markør på papir for første gang han blir betatt av årsak og virkning. Nå, når han beveger markøren rundt, skjer det enda mer fantastiske ting. Og du, forelderen og omsorgspersonen har et ringesete til barnets første innsats for selvuttrykk gjennom kunst. Du vil sannsynligvis gjøre alt du kan for å oppmuntre denne fantastiske utviklingsstadiet.Sannsynligvis vil du ikke at smårollingen skal lære om kunst ved å tegne på veggene. Så du setter henne i barnestolen, teip et papir ned til bordet og legger en håndfull markører foran henne.30 nov stjernetegn

Utmerket start, mamma! ( Eller dada! )

Jeg elsker å la min barna utforsker å lage kunst helt alene. Min filosofi er jo mindre voksenveiledning jo bedre. Jeg forteller dem ikke hva de skal tegne, og jeg sier heller ikke, ' Godt jobbet ! ' Men jeg la merke til at småbarnsinteressen min for å sette markør på papir begynte å miste spenningen ved oppdagelsen. Så jeg bestemte meg for å prøve noe nytt.

Jeg satte ham på et stort stykke papir på gulvet og ga ham et utvalg markører og fargestifter.Småbarn kunstprosjekt. Vis dem hvordan de tegner fra en ny vinkel.(Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker.)

Det ga ham et nytt perspektiv på tegningen og friheten til å utforske kunst når den ikke var begrenset til et bord og en stol. Det var fascinerende å se hvordan han endret det han gjorde!Jeg elsket da han begynte å tegne sirkler rundt seg selv!Å komme seg ned på gulvet og bruke hele kroppen hans betydde at han nå brukte grovmotorikk og finmotorikk i tandem! Veldig viktig for fremtidig skriveutvikling! Se en annen av vår favoritt brutto + finmotoriske aktiviteter her .

vannmannen sex

Noen ganger trenger det ikke å være komplisert.

TIPS:  • Hvis du er bekymret for å få tusj på gulvet, anbefaler jeg vaskbare tusjer.
  • Prøv å ikke blande deg inn.
  • TIL stor rull med gigantisk størrelse papir er et must i husstanden vår. Vi har aldri vært uten en!

Vil du gå utover å skrive? Her er noen bøker vi liker med gode ideer til smårolling:

Del Med Vennene Dine: