Topp 10 budsjettpenner for profesjonelle

Noen ganger, når vi trenger å finne en penn raskt, kan vi ta tak i den nærmeste. Når dette skjer, vil vi sannsynligvis finne oss i å bruke en av de logo-merkede, billige freebies som lett tilbys i dag, med kort holdbarhet og dårlig pålitelighet. Disse pennene er absolutt ikke eksempler på et kvalitetsskrivverktøy.Men når det gjelder å kjøpe en penn til eget bruk, står vi overfor dilemmaet med å bestemme hvilken som vil være best for oss. Kvalitet kan være en faktor i avgjørelsen vår, spesielt hvis skriving er en vanlig og gjentatt del av vår daglige rutine eller jobb.

Vi kan undersøke utvalgte produkter nøye før vi kjøper. Personlige preferanser og omstendighetene som pennen skal brukes under, vil diktere hvilken som er best egnet.

Billigere penner er ofte upålitelige. De tørker opp veldig raskt eller lekker, blobrer og bløder inn i papiret, som alle kan være mest upraktiske og irriterende. Det er ingen garanti for at kvaliteten på utfallet vil være tilfredsstillende.

Når du foretar et personlig kjøp, er det langt bedre å være forberedt på å øke budsjettet litt og bla nøye gjennom de forskjellige produktene, typene og stilene som er tilgjengelige, for å finne riktig penn for jobben.

Ulike typer penner inkluderer kulepenn, rullkule, blekkstråle og fyllepenn. Selv om alle oppfyller de generelle kravene som skriveverktøy, er noen mer passende enn andre, i henhold til bestemte funksjoner.

I utdanningsverdenen, a lærer eller foreleser trenger en pålitelig penn for å markere og skrive kommentarer, og studentene deres må være best rustet for oppgavene de er pålagt å utføre.

En kunstner eller arkitekt kan kreve et nålepunkt for en fin og presis strek når man tegner, og en advokat trenger en penn med kvalitetsblekk for å være vitne til testamenter og andre juridiske dokumenter.

Noen mennesker er venstrehendte og trenger å vite at en penn vil fungere bra i alle retninger. Andre må finne en penn som kan stole på for å fungere i en rekke spesielle omstendigheter som under hytte trykk ombord på et fly eller ved forskjellige temperaturer, for eksempel i frysende eller tropiske forhold og alt imellom.

Under visse omstendigheter er det nødvendig å vurdere kvaliteten på blekk for å sikre at den ikke falmer, er langvarig, vanntett eller til og med svindel. De forskjellige typene penner som tilbys, gir de beste valgene som tilbys i henhold til kravet.

Personlig valg vil være diktert av en rekke faktorer. I tillegg til å bestemme hvilken bestemt type penn som passer best for vår bruk, fra kulepenn til fyllepenn eller rullkule til blekkskriver, er det også andre ting du bør vurdere, for eksempel dimensjoner på pennen, inkludert vekt, punktstørrelse, uttrekkbar spiss eller avtakbar hette , lommeklips, komfort på grepet og fremstillingsmateriale.

Selv om personlige preferanser er en avgjørende faktor når du kjøper en penn, vil funksjonalitet og ergonomisk design sannsynligvis være av betydning. Tilgjengeligheten av en rekke farger, enten det gjelder pennehus eller blekkfarge, kan påvirke hvilken type penn som velges, men brukervennlighet og kvalitetsnivå vil sannsynligvis være avgjørende når du bestemmer hvilken penn du skal kjøpe.

Innholdsfortegnelse

Jetstream Premier

Jetstream Premier

Den smarte, no-nonsense Jetstream Premier rullkulen tilbyr en litt tyngre penn med et mykt, behagelig grep og lommeklips. Med uttrekkbar spiss og et dristig punkt for en tykkere linje, har denne pennen et anti-svindel, ikke-smøre, hybrid blekk som er rasktørrende, blekner og vannavstøtende blekk.

Denne pennen er også egnet for venstrehåndere og er det perfekte valget for profesjonelle som trenger en penn av kvalitet de kan stole på for utmerket ytelse.

Kjøpe

Pilot G2

Pilot G2

Pilot G2 uttrekkbar rullekule er en lettere penn som gir allsidighet i bruk. Med en konisk, fin spiss og et synlig blekkvindu gir den en tydelig kontinuerlig linje som kan passe til mer teknisk arbeid.

Tilbyr et gummigrep for et komfortabelt hold og en gelblekk som varer dobbelt så lenge som en hvilken som helst rival, denne pennen er det perfekte valget for de som trenger en penn de kan stole på for å fortsette. Uten lekkasjer eller problemer med blekkstrøm å bekymre deg for, er Pilot G2 en brukervennlig penn som sørger for jevn blekkstrømning helt til spissen.

Kjøpe

uni-ball AlphaGel Jetstream

Uni Alpha-gel Jetstream Ink kulepenn

Uni-ball AlphaGel Jetstream er et behagelig allsidig valg, og er den mest populære av penner, med et grep som er lett å holde og solid følelse. Denne pennen er egnet for en rekke forskjellige formål, og er en oljebasert, kulepenn med blekkstråle av høy kvalitet med kontinuerlig blekkstrøm. Uten behov for å bekymre deg for blødninger eller flekker uansett papirtype, gjør dens allsidighet dette til det foretrukne skriveverktøyet for mange mennesker.

Kjøpe

uni-ball Vision Elite

uni-ball Vision Elite

Spesielt populær blant hyppige flygeblad, forblir uni-ball Vision Elite rullkulepenn upåvirket av endringer i hytte press. Med et uni-flow-system som sørger for en regulert strømning til spissen, har denne pennen med lettere vekt svindel mot svindel og garanterer en ren, blødningsfri linje hver gang. Det er spesielt godt egnet for profesjonell bruk, enten det er på kontoret eller på farten.

Kjøpe

Lamy Safari fyllepenn

Lamy Safari fyllepenn

12. juni dyrekretsen

For de som foretrekker en fyllepenn, er Lamy Safari smart penn et rimelig, funksjonelt skriveverktøy med et rykte for kvalitet. Denne upretensiøse, men stilige pennen, har en kullsvart, solid og solid kropp, et behagelig grep og et fint punkt, og anbefales for bruk gjennom skole, høyskole og videre.

En fast favoritt som du kan stole på under alle omstendigheter, dette er et skriveverktøy med godt omdømme. Tilgjengelig for kjøp separat, det er også muligheten for en patronomformer.

Kjøpe

Uni-ball Jetstream

Uni-ball Jetstream

Uni-ball Jetstream er en smørebestandig, uttrekkbar rullepenn med elegant design, komplett med stilig lommeklips. Denne pennen er det perfekte valget for de som foretrekker en litt tyngre skrivemaskin med en fin spiss og hurtigtørkende blekk, slik som det kan være nødvendig i et mer teknisk arbeidsmiljø. Anbefalt av mange for glatt blekkstrøm og grep, er denne pennen både pålitelig og smart i utseende.

Kjøpe

Zebra F-701 rustfritt stål

Zebra F-701 rustfritt stål

Zebra F-701 kulepenn er produsert av rustfritt stål og er en favoritt blant de som søker et korrosjonsfritt, solid og solid skriveverktøy som er bygget for å holde, slik som det kan være gunstig i et industrielt miljø som et laboratorium.

Med et lett å holde grep og klikkfritt uttrekkbart punkt, har denne stilige pennen, med kontinuerlig flyt og god vektfordeling, vist seg å være populær blant brukere som foretrekker en kulepenn som leverer en linje uten å hoppe over eller blobbing.

Kjøpe

Pilot Precise V5 Stick rullende kulepenn

Pilot Precise V5 Stick rullende kulepenn

Pilot Precise V5 Stick rullende kulepenn kombinerer et komfortabelt gummigrep og ekstra fint nålepunkt, spesielt egnet for de som trenger presisjon og pålitelighet, slik som kanskje kreves av kunstnere, arkitekter og de som er ansatt i andre tekniske roller.

Med flyvennlig, konstant blekkstrømningsteknologi tilbyr denne pennen garantert funksjonalitet uansett hvor du går og hva du gjør, noe som gir trygghet for brukere som trenger å jobbe i en rekke forskjellige situasjoner og forhold.

Kjøpe

Fisher Space Bullet Space Pen

Fisher Space Bullet Space Pen

Fisher Space Bullet er en kvalitetspenn som leveres i gaveeske og med livstidsgaranti. Tilbyr allsidighet på alle måter, dette er vanskelig å slå når det gjelder verdi. Stilfullt formet i matt sort, med en tungspiss av wolframkarbidkule.

Denne pennen skriver i alle vinkler og under alle omstendigheter, selv ved tyngdekraften, i hvilken som helst temperatursone fra tropiske klimaer til under frysepunktet.

Kjøpe

JinHao 250 fyllepenn i rustfritt stål

JinHao Gold Trim fontene

JinHao 250 rustfritt stål, trimmet fontene er stilig imponerende. Denne pennen er laget av kvalitetsmaterialer, med en middels spiss og en solid konstruert kropp.

Dette er konkurransedyktig med andre penner som er tilgjengelig til en høyere pris, dette er ikke noe vanlig skriveverktøy og vil sikkert tiltrekke seg beundrende blikk og komplimenter. Det er en penn med panache som personifiserer smarthet for brukeren både når det gjelder intelligens og design.

Kjøpe

Del Med Vennene Dine: