Finn Ut Antall Engel

Topp 10 tilpassede klistremerker

Tilpasset klistremerker er stor virksomhet. Og hvis nyere anslag er noe å gå etter, er den globale klistremerkeindustrien klar til å vokse i store sprang, og overstiger 47 milliarder dollar innen 2026. Det betyr at hvis du vurderer å våge deg inn i klistremerkeutskrift, er det nå på tide å ta det spranget av tro.

Men som du skal oppdage, å finne en pålitelig tjeneste som hjelper deg med å designe din egen klistremerker er ikke en tur i parken. Mange tjenester for å lage klistremerker der ute er mer rettet mot masseproduksjon av klistremerker, noe som burde komme som gode nyheter. Imidlertid er de fleste av disse tjenestene litt ufleksible når det gjelder å designe en etikett som treffende fanger kundenes personlige og bedriftsmerkehistorie.

Tenk deg bestilling klistremerker for et kommende arrangement ment å popularisere selskapet ditt, bare for å motta klistremerker som ser ut som de som ble brukt av konkurrentene dine for noen måneder siden! En ting er sikkert - kampanjen om merkevarebevissthet vil ende med episk svikt.

En pålitelig klistremerkeopprettingstjeneste skal ikke bare tillate deg å generere klistremerker i bulk. Tjenesten skal også kunne innlemme egendefinert grafikk, tekstelementer og andre personaliseringsfunksjoner. Fremfor alt må klistremerket være trykt på et høykvalitetsmateriale.

Følgende 10 tjenester for opprettelse av klistremerker leverer alle disse aspektene.

Innholdsfortegnelse

en. Printify

Printify Custom Stickers

Printify lar deg lage dine egne klistremerker uten investeringer, og tjenesten har heller ikke en minimumsordre. Klistremerker av Printify kommer i to forskjellige design, nemlig Kiss-out og Square-cut design.

hvordan spille swish kortspill

Firkantet kutt klistremerker av Printify er ideelle for folk som leter etter klistremerker som har rene linjer og uniformerte former. På den annen side Kiss-out klistremerker er perfekte for folk som leter etter virkelig personlig klistremerker . Kiss-out klistremerker kommer i alle slags former, avhengig av kundens spesifikke behov.

Imidlertid er både Square-cut og Kiss-out design fra Printify tilgjengelig i fire størrelsesalternativer og kan brukes både innendørs og utendørs.

to. Stickeroo

Stickeroo

Stickeroo setter ingen minimumsbestillinger, noe som betyr at du kan bestille så få klistremerker som mulig, og avgjør om de passer til din stil før du bestiller bulk. Tjenesten tilbyr også ubegrensede revisjoner på din klistremerker , for å sikre at sluttproduktet er nøyaktig slik du visualiserte det.

En annen flott ting å elske med Stickeroo er at deres klistremerker kommer i alle fasonger og størrelser, fra firkantede og rektangulære til sirkulære, ovale og kysse ut klistremerker .

Å lage klistremerke med Stickeroo er en enkel 3-trinns prosess. Du velger klistremerktype, laster opp dine tilpassede design, og deretter tar selskapet det opp derfra.

3. Egendefinerte klistremerker

Egendefinerte klistremerker

En av de tingene som skiller Custom Sticker Makers fra mange klistremerkeopprettingstjenester, er fleksibiliteten som selskapet tilbyr når det gjelder snuoperasjon. Tjenesten tilbyr tre alternativer for behandlingstid, inkludert 3-dagers, 6-dagers eller 9-dagers behandlingstid.

Med egendefinerte klistremerker kan du lage et klistremerke som passer til din personlige stil, så vel som merkets behov. Fra profesjonell virksomhet klistremerker og bryllup klistremerker til produktetiketter, gjør selskapet alt.

Custom Sticker Makers jobber med fagpersoner fra forskjellige bransjer, inkludert kunstnere, markedsførere og grafiske designere, for å sikre deg klistremerker slå ut akkurat slik du ville ha dem. Eksempler på klistremerke design fra selskapet inkluderer Kiss-out, Cut-out, Double cut og Text klistremerker .

Fire. StickerPrintingCO.co.uk

14. oktober dyrekretsen

Her er en annen tjeneste som lar deg bestille et hvilket som helst antall personaliserte klistremerker , dekaler eller produktetiketter. StickerPrintingCO.co.uk mener at når det gjelder klistremerkeproduksjon, er tiden viktig. For det formål tilbyr selskapet ekspress behandlingstid, hvor du kan motta dine bestillinger så raskt som innen 24 timer.

For å skrive ut din klistremerker med StickerPrintingCO.co.uk velger du ganske enkelt ønsket klistremerkeform, størrelse, materiale, kvalitet, utskrift og finish. Deretter kan du bestemme deg for å enten laste opp det ferdige kunstverket ditt eller utnytte selskapets gratis designtjeneste og få klistremerket skrevet ut etter dine spesifikasjoner.

Hvis du er fornøyd med utdataene, kan du sjekke ut og fullføre bestillingen ved hjelp av tjenestens ett-trinns utsjekkingsutvidelse.

5. Lag klistremerker

Lag klistremerker

Gjøre Klistremerker lar kundene lage alle slags klistremerker , alt fra pakke- og produktetiketter til bil klistremerker , utendørs klistremerker , klar klistremerker , og multifunksjonelt klistremerker . Som de fleste pålitelige tjenester for opprettelse av klistremerker, Make Klistremerker tilbyr klistremerkeutskriftstjenester på forespørsel. Det betyr at de kan ta og behandle et hvilket som helst antall, og likevel levere innen gjennomsnittlig leveringstid.

Bestiller med Make Klistremerker er også en enkel prosess som krever nesten ingen oppsett. Selskapet tilbyr brukervennlige maler som du kan bruke til å designe et klistremerke som virkelig snakker til ditt personlige og firmaets merke.

Gjøre Klistremerker lar deg også gjøre justeringer av klistremerket ditt gjennom hele designprosessen, slik at den endelige produksjonen blir akkurat slik du ønsket det.

6. Klistremerkebutikk

stickershop-co-uk

Sticker Shop gir en 48-timers behandling uavhengig av antall bestillinger. Selskapet tilbyr gratis levering over hele Storbritannia, og tjenestene deres har ingen skjulte kostnader.

Sticker Shop er en av de få klistremerkeproduksjonstjenestene som handler miljøvennlig klistremerker . Etter bruk kan du trygt kaste dem klistremerker og reduserer dermed mengden søppel som havner på søppelfyllingene våre. Deres klistremerker er også vanntette, noe som gjør dem ideelle for både innendørs og utendørs bruk.

Andre funksjoner som definerer Sticker Shop inkluderer rimelig pris og en gratis prøvepakke som lar deg sjekke kvaliteten på materialet før du bestiller.

7. Printing

UPrinting skaper din personlige klistremerker på to måter. Du kan enten laste opp filen din og la selskapet skrive den ut etter ønsket spesifikasjon, eller bare lage ditt eget design online.

Du kan bestille din klistremerker kutt i størrelse slik at du enkelt kan dele dem ut på et lokalt arrangement eller bruke dem i huset ditt. Utskrift klistremerker kan også komme på rull, som er perfekt for bruk på de fleste etikettdispensere, der de lett kan distribueres på containere, emballasje og esker.

spill hjemme for barn

Tilpasset klistremerker av UPprinting er tilgjengelig i fire forskjellige utstansede former, inkludert firkantede, rektangulære, ovale og sirkulære.

8. Klistremerke deg

stickeryou

Sticker You er et annet favorittfirma hvis du leter etter en pålitelig tjeneste for opprettelse av klistremerker. Klistremerker av Sticker Du er trykt på høykvalitets materiale og har slitesterkt lim, noe som gjør dem utmerkede for bruk både innendørs og utendørs.

Selskapet lar deg velge hvilken som helst størrelse, form og mengde klistremerker du vil skrive ut. Enten du leter etter produktetiketter, tatoveringer, utstanset vinyl klistremerker , eller magneter, Sticker You er stedet å gå.

Hva mer - selskapet har en enorm samling med klistremerkeeksempler som du kan be om å få en forhåndsvisning av hvordan deres endelige kunstverk ser ut.

9. Vistaprint

vistaprint tilpasset klistremerkeutskrift

Vistaprint klistremerker kommer i tre pakkealternativer for å imøtekomme hvert budsjett. Først er det ark Klistremerker som er perfekte for små til mellomstore mengder. Med denne pakken kan du bestille mellom 4 og 4800 klistremerker . Du får også fire fargevalg, nemlig hvitt, gull, klart og sølv.

Den andre pakken er rulletiketter som er ideelle for bulkbestillinger (mellom 100 og 25 000 klistremerker ). Rulletiketter fra Vistaprint er tilgjengelige i tre forskjellige materialer - papir, plast og vinyl.

Den siste pakken er Sticker Singles som anbefales for gaver og arrangementer. Vistaprint’s Sticker Singles er trykt på plast, er vannavstøtende, og du kan bestille hvor som helst mellom 50 og 5000.

10. Klistremerke-app

stickerapp

Det er bare en håndfull klistremerkeopprettingstjenester der ute som gir ripe- og værbestandighet klistremerker til rimelige priser. Og Sticker App er fremtredende blant de få.

Tjenesten implementerer en brukervennlig redaktør som lar deg lage produktetiketter, dekaler og tilpassede klistremerker til dine unike spesifikasjoner. En annen ting som skiller Sticker App fra hverandre er materialspekteret selskapet bruker. Eksempler inkluderer vinyl klistremerker , klar klistremerker , speil klistremerker , matt klistremerker , for å nevne noen få.

Sticker App støtter også filopplastinger i forskjellige formater, alt fra .PNG til .PDF, .TIF, .BMP, .JPG, .SVG, .AI og .PSD.

Konklusjon

Når du leter etter en klistremerkeopprettingstjeneste, vil du ha et selskap som vil skrive ut klistremerker som samsvarer med din personlige stil, så vel som selskapets behov. Og det er hva du får når du jobber med noen av de 10 tjenestene vi har gjennomgått her.

Unødvendig å nevne, krever de fleste av disse tjenestene også konkurransedyktige priser i bransjen og gir rimelig rask behandling.

Del Med Vennene Dine: