Topp 10 dyreste biler i 2018

Dagens biler er så mye mer enn transportmåter. Du kan betrakte dem som deler av 'rullende kunst.' Rullende kunst som til de rikeste av de velstående betyr å slippe en betydelig mengde penger på en mest flamboyant (og spektakulær) måte. Hvis du er interessert i dyre biler, en superbilopplevelse fra Leie av superbil ville være perfekt for deg.Her er 10 av de dyreste bilene i verden, i år, så langt.

Innholdsfortegnelse

1. Hennessey Venom GT

hennessey-gift-gt

Foto av el_ave, CC BY 2.0

Venom GT har karosseriet til en Lotus Exige og en 7,0-liters twin turbo V8. Dette skyver det til fenomenale 270,49 mph - en verdensrekord. Denne superbilen kan være din for bare en 'beskjeden' $ 1,4 millioner.

2. Ferrari LaFerrari

ferrari-laferrari

Foto av Eddy Clio, CC BY-ND 2.0

Ferrari er kjent som en av de beste av de beste bilprodusentsselskapene i verden. Den har en 6,3-liters V12-motor som gir 789 hk. En total effekt på 950 spiller inn når den elektriske motoren slås på. Prisen er 1,4 millioner dollar.

3. Zenvo TS1 GT

zenvo-ts1-gt

Foto av The Car Spy, CC BY 2.0

Denne superbilen er utstyrt med en 5,8-liters twin-supercharged V8, som svever ut 1163 hk i tillegg til en syv-trinns girkasse. Fra 0-62 mph på 2,8 sekunder, et interiør som koster mer enn en Porsche 911 R, og en toppfart på 233 mph setter det til en samlet sum på ($ 1,9 millioner.)

4. McLaren Senna

mclaren-senna

Foto av davidgsteadman , Public Domain Mark 1.0

Denne superbilen har en 4.0L tvilling-turboladet V8-motor som styrer en seriøs 789 hk. På grunn av dette kjører den like glatt som smør og holder seg pent tett mot veien. Det er priset til 1 million dollar. Hvis du vil ta McLaren 675LT for en tur, Falcon Leiebil er ditt sted å få en.

5. Koenigsegg Regera

koenigsegg-regera

Foto av Falcon Photography, CC BY-SA 2.0

Har du 2 millioner dollar ligge rundt omkring? Det er bedre hvis du vil kjøre dette monsteret med 1500 hk, en 5-liters twin turbo V8-motor med tre elektriske motorer. Den kan nå hastigheter på 400 km / t på under 20 sekunder flatt. Et blikk på denne guddommelige skjønnheten vil fortelle deg alt du trenger å vite om den høye prisen.

6. Lamborghini Veneno Roadster

lamborghini-veneno-roadster

Foto av DJANDYW.COM AKA NOBODY, CC BY-SA 2.0

Denne bilen er et fremmed romskip som ble designet og produsert av overlegne fremmede vesener fra en annen dimensjon. Dette spektakulære underverket har bare 9 enheter som kjører i verden. Med en 740 hk 6.5L V12-motor feirer den selskapets 50-årsjubileum. Prisen er 4,5 millioner dollar.

7. Pagani Huayra Roadster

pagani-huayra-roadster

Foto av Matthew P.L. Stevens, CC BY-NC 2.0

For $ 2,4 millioner (er det alt?), Denne 6,0-liters twin-turbo V12 babyen med 754 hk og 740 lb.-ft. av dreiemoment kan være din. Med en syv-trinns manuell girkasse vil veien virkelig være din østers. Dette er et prispunkt for en absolutt skjønnhet som ikke kan slå.

8. McLaren P1 GTR

mclaren-p1-gtr

Foto av Eddy Clio, CC BY-ND 2.0

3,6 millioner dollar. (Noen har angivelig blitt kjøpt for 4 millioner dollar.) Dette eneste sporet våpenet (begrenset til 58 enheter i verden) har en twin-turbo V8-motor, en elektrisk drivlinje som gir 986 hestekrefter. Imidlertid er det noen enheter av P1 GTR som er blitt forvandlet til 'offentlige enheter' som kan kjøpes av alle som sover i penger.

9. Bugatti Chiron

bugatt-chiron

Foto av leniners, CC BY-NC 2.0

Bugatti Veyron og Divo forklarer hvorfor Bugatti er en av de mest overlegne innovatørene når det gjelder superbiler. Imidlertid har de tatt det til et helt nytt nivå med sin siste bil. Bugatti Chiron ($ 2,7 millioner) kombinerer to V8-motorer sammen (for å skape en moderne W16), som er ansvarlig for 1479 hk - slik at den når 200 km / t på mindre enn 6 sekunder.

10. Aston Martin Vulcan

aston-martin-vulkan

nummer 9999

Foto av junaidrao, CC BY-NC-ND 2.0

Denne 'valpen' koster 3,4 millioner dollar. Aston Martin har til dags dato bare laget 24 vulkaner, og er et spor-bare kjøretøy. Her er hvorfor: en aspirert 7,0-liters V12-motor, 800 hk og karbonfiberkarosseri. Aston Martin har ikke vært fremmed for å bygge massive dyr på hjul.

Konklusjon

Disse hyperbilene og superbilene ser ut som virkelige ting av skjønnhet, designet fra en annen verden. Selv om de kan virke umulige for oss jordiske mennesker, må du aldri frykte. Jeg er sikker på at vi kan eie hver og en av disse dagen svinene flyr.

Del Med Vennene Dine: