Topp 10 Netflix-alternativer i 2020

Netflix er utvilsomt den mest populære appen for mediestreaming i verden, men den har to ulemper ved den - for det første må den betales for, selv om du får en sjenerøs 30-dagers gratis prøveperiode, og for det andre er innholdet geografisk begrenset, som betyr at ikke alle kommer til å få det samme. Noen streaming-apper krever betaling, men det er noen kule gratis også, så kast blikket over disse Netflix alternativer og finn den som tilbyr det du ønsker.Innholdsfortegnelse

Topp ti Netflix-alternativer:

Alle disse er testet og tilbyr alt de hevder å tilby. Noen er gratis, noen er betalt, og de fleste er helt lovlige å bruke.

Apple TV App - Abonnement - $ 4,99 / måned

Lansert 1.St.November er TV App Apples sentrale knutepunkt for alle streamingbehovene dine. Det tilbyr filmer, TV-serier, barnesaker, dokumentarer og mer. Den finnes allerede på en hvilken som helst iPhone eller iPad med iOS 12.3 eller nyere, og det gjør det enkelt å se på iTunes-innholdet ditt, alle abonnementstjenester du allerede betaler for, og et utvalg av abonnementstjenester som Apple har gjort tilgjengelig.

Selv om det er rikelig med gratis innhold, er det også et stort utvalg av filmer som du kan leie eller kjøpe. Det er en 7-dagers gratis prøveperiode, og abonnementene koster $ 4,99 per måned. AppleTV + er et gratis abonnement i 1 år for nye Mac- og iOS-brukere.

Kodi - Gratis

morsomme ting for småbarn å gjøre innendørs

Opprinnelig utgitt som et medielagringssenter for Xbox, tilbyr Kodi brukere en utmerket one-stop-shop for lagring av bilder, filmer, TV-serier og andre medier du allerede har på enhetene dine. Imidlertid tilbyr den også en annen tjeneste - et utvalg av tillegg som lar deg streame omtrent alt du måtte ønske deg - filmer, show, serier, dokumentarer , nyheter, sport, musikk og så mye mer.

Selv om Kodi er lovlig, er ikke tilleggene det, og du kan oppdage at de forsvinner plutselig. Du kan laste ned Kodi fra AppValley iOS-appinstallasjonsprogrammet https://appvalleyapp.com .

Hulu - Gratis

Hulu er en veldig populær streamingtjeneste og er en av de aller beste kildene til show, filmer og annet populært innhold. Den oppdateres veldig regelmessig med nytt innhold og forbedringer, fungerer på tvers av plattformer, og har full støtte for Chromecast. Det er en nettbasert streamer, noe som betyr at du må ha en internettforbindelse for å bruke den, men du får enkel tilgang med ett klikk til alt innholdet du vil ha.

300 engelnummer

TV-rør - Gratis

En av de nye streaming-appene som ble gitt ut de siste par årene, Tubi TV er ganske liten sammenlignet med andre apper, men det gjør opp for det i det den tilbyr - et omfattende utvalg av TV-serier og filmer i de mest populære sjangrene. Den vokser raskt; jo mer populært det blir, jo mer innhold blir lagt til. Du trenger å registrere deg for en gratis konto for å dampe noe, og det kreves en internettforbindelse siden det ikke er frakoblet modus.

Vudu - Gratis

En annen gratis app, Vudu er fullpakket med tusenvis av show, filmer, dokumentarer , og mye mer. Betraktet som en av de aller beste streamingappene, støttes Vudu ad, men de forstyrrer ikke noe du ser på. Du får muligheten for HDX-streaming, Airplay støttes for streaming til andre enheter, og du kan velge mellom over 10 000 titler. Frakoblet seing støttes

HBO GO - Abonnement

HBO GO tilbyr deg alle HBO-kanalene på ett sted. Du kan se filmer, HBO Originals, dokumentarer , tegneserier og mye mer. Alle originalseriene er inkludert, som The Handmaid’s Tale, Game of Thrones, The Sopranos, The Wire, og mye mer.

Det er noe eksternt distributørinnhold tilgjengelig, for eksempel Mad Men, The Vampire Chronicles, Supergirl og mer, og du får muligheten til full HD-visning. Innholdet er geografisk begrenset, og det kreves abonnement.

Globo Player - Gratis og abonnement

Globo Play er en virkelig internasjonal app som tilbyr TV-serier, serier, filmer og mer fra hele verden. Alle de store sjangrene er dekket og offline-støtte støttes. Det er til og med noen romaner å laste ned. Du kan se Globo Play gratis, men innholdet er begrenset; for mer og for ekstra fordeler, registrer deg for et abonnement.

enkeltspillerspill for barn

Mediaset Play - Gratis

Mediaset Play er ikke en ny app, men har nylig fått en ansiktsløftning. Det tilbyr et stort utvalg av Mediaset Play-nettverksprogrammer, filmer, fremmedspråklige kanaler, dokumentarer og mye mer. En hendig omstartfunksjon betyr at du aldri går glipp av begynnelsen på en film igjen, og det er støtte for casting til større skjermer.

iFlix - Gratis, abonnement tilgjengelig

En annen gratis app, iFlix tilbyr et omfattende utvalg av TV-serier, filmer, lokalt innhold, og det er til og med en anbefaling for en film av dagen. Du kan se og streame på opptil tre enheter samtidig, se på flere språk, se offline og mer. Det er mye på gratisappen, men du kan også få et VIP-abonnement for mer.

Slynge - Abonnement - $ 20 / $ 25

Sling er den siste av anbefalingene våre, og tilbyr to abonnementer. Med Sling kan du se mer enn 100.000 timers visning - dokumentarer , tegneserier, filmer, TV-serier og mye mer i tillegg. Du får også tilgang til flere veldig populære kanaler, inkludert Disney Channel, Nat Geo og Fox, alle tilgjengelige på mer enn 20 språk.

Forhåpentligvis vil det være noe for dere alle å nyte her; det er mange flere forskjellige apper, men disse er noen av de beste Netflix alternativer som vi har funnet.

Del Med Vennene Dine: