Finn Ut Antall Engel

Topp 10 bildeboklister for barn

Forrige uke delte jeg mine mest populære barneboklister for 2013, og i tilfelle du skulle bli skuffet over at ingen barneboklister kom på topp 10 i 2013, er dette innlegget spesielt for deg. Bildebøker fortjener en hyllest også!Beste bildeboklister 2013 for barn.

Dette er innleggene dere alle likte best når det kom til bildebøker. Selv om det kan hevdes at lettlesere, dikt- og fabelsamlinger ikke strengt tatt følger retningslinjene, inkluderer jeg dem her.

Hvis du er nysgjerrig på hvilken som var favoritten min, er det ganske umulig for meg å velge. Jeg har en forkjærlighet for dem alle sammen. Jeg velger tross alt bare temaer jeg er interessert i.

  1. Irske folkeeventyr . Dette var det første i min serie med flerkulturelle folkeeventyr. Det kommer enda flere i år, så gjør deg klar!
  2. Bøker for bøllete jenter (og gutter!)
  3. 15 fantastiske ordløse bøker. Jeg pleide å være forsiktig med å lese ordløse bøker, men lærte å elske dem. Hvis du også er usikker på dem, les foreldretipsene mine for å 'lese' ordløse bøker .
  4. Klassiske lette lesere. For mer moderne mat, kan du ta en titt på valgene mine for lette lesere som ikke får deg til å ville stikke ut øynene.
  5. Favorittbøker for 2013, del 2
  6. 21 bildebøker med forskjellige karakterer ( i hverdagslige situasjoner ). Jeg planlegger å fortsette serien med flerkulturelle/mangfoldige boklister i 2014. Jeg prøver også å sikre at alle listene mine har karakterer fra forskjellige bakgrunner ( riktignok er noen lister mer vellykkede enn andre ).
  7. Bildebokbiografier for kvinnehistoriemåneden. Eller når som helst på året, egentlig.
  8. Haiku-poesibøker
  9. Bøker for å feire Unplugged Kids
  10. Bøker for små ingeniører og oppfinnere. Jeg er så glad for at dette klarte seg ( bare så vidt ) fordi jeg elsket bøkene i denne samlingen!

Ser du favoritten din ovenfor? Er det noen emner du vil at jeg skal dekke i 2014?

MER: Se vår indeks over mer enn 100 boklister for barn!22. desember dyrekretsen

Del Med Vennene Dine: