Topp 10 holdningskorrigatorer i 2021

Dårlig holdning er noe vi alle lider på et eller annet tidspunkt i livet. Men hvis du jobber med en jobb som krever at du sitter ved et skrivebord i lengre tid, eller er hjemmehjemmeforelder som tilbringer mesteparten av tiden din på sofaen, vil du nesten helt sikkert utvikle dårlig holdning.Dårlig holdning kommer med et bredt spekter av helsemessige forhold. Det kan enten svekke musklene dine eller stive dem, og forårsake ulidelig smerte på det berørte vevet. Mennesker med dårlig holdning er svært utsatt for bein- og muskelrelaterte skader eller kroniske bein sykdommer, for eksempel slitasjegikt.

Slike mennesker har også en tendens til å oppleve anstrengt pust siden lungene er mer komprimerte. I tillegg til å påvirke din fysiske helse, påvirker dårlig holdning deg også mentalt og psykologisk. Spesielt kommer det med alvorlige tillits- og aktelsesproblemer.

Heldigvis kan du investere i en anstendig holdningskorrigerer og unngå de alvorlige helsemessige konsekvensene forbundet med dårlig holdning.

En holdningskorrigerer nøyaktig hva navnet tilsier - det styrker musklene i ryggen, slik at du kan stå høyere og rettere. Holdningskorrigatorer avlaster også muskelspenning og trykk, noe som forbedrer blodsirkulasjonen og reduserer forekomsten av migrene.

Innholdsfortegnelse

Typer holdningskorrigatorer

1. Elastiske seler på tvers

Dette er de mest grunnleggende typene av holdningskorrigatorer og de enkleste å finne. For å bære elastiske bukseseler på ryggen, skyver du enheten over skuldrene, slik at den brytes rundt øvre del av ryggen.Elastiske bukseseler med tverrrygg er designet for å motvirke kraften som utøves når brystene trekker brystet fremover. Andre viktige salgsfunksjoner ved tverrgående bukseseler inkluderer det faktum at de er lette, komfortable og nesten usynlige.

2. Støpte øvre ryggstøtter

Støpte bukseseler på baksiden bæres på samme måte som elastiske bukseseler. Imidlertid er de designet med et metallstykke eller plast som går loddrett mellom skulderbladene.

Sammenlignet med elastiske bukseseler, gir støpte øvre bakre bukseseler fastere støtte og anses som mer effektive. Imidlertid er de noe større og er synlige gjennom klær, noe som gjør dem bare ideelle for innendørs.

3. Longline ryggstøtte

Denne holdningskorrigereren anbefales for personer med korsryggsmerter. Den løper fra toppen av hoften til nakken, og gir fast støtte gjennom hele ryggen.

For å bære denne holdningskorrigereren, skyver du den over skuldrene og vikler deretter et stykke elastikk rundt magen og korsryggen. Lange bukseseler har en tendens til å stikke gjennom klærne dine, noe som gjør dem unideal for utendørs bruk.

4. Elektroniske påminnelser om holdning

Elektroniske holdningspåminnelser er ikke ekte holdningskorrigeringer. I stedet er det slitesterke eller påklippbare innretninger som varsler deg når du slurver eller på annen måte antar en uønsket holdning. For å fungere effektivt er elektroniske holdningspåminnelser designet for å feste seg til fronten på BH-en gjennom et klips eller på øvre rygg via lim. De vibrerer når kroppen din begynner å slappe av.

De fleste elektroniske påminnelser om holdning er smarte dingser som du kan synkronisere med smarttelefonen for å få høyere holdningsovervåkingseffektivitet. Imidlertid er de generelt dyrere å anskaffe og vedlikeholde sammenlignet med standard holdningskorrektorer.

10 beste holdningskorrigatorer

1. Neo G Dorsolumbar Support Brace

Neo G Dorsolumbar Support Bracegode bøker som percy jackson

Neo G Dorsolumbar Support Brace er en to-i-ett-enhet som, i tillegg til å korrigere holdning, også fungerer som ryggstøtte. Det gjør det utmerket for personer som kommer seg fra ryggskader, ryggsmerter eller muskelspasmer. Produktet er for tiden klassifisert som en klasse 1 medisinsk enhet, som snakker om dens pålitelighet som en ryggstøtteenhet.

Som en holdningskorrigerer fungerer Neo G Dorsolumbar Support Brace på skulderposisjonen din, samtidig som du korrigerer stillingen din på rygg og midje. Produktet er tilgjengelig i fem størrelser, fra små til XX-store, noe som gjør det til en av de mest fleksible holdningskorrigeringene der ute. Fortsatt på fleksibilitet, kommer Neo G Dorsolumbar med to fleksible stag i tillegg til tykk korsryggpolstring for den ultimate ryggstøtten. Den er designet med pustende stoff, noe som gjør den ideell til bruk under alle temperaturforhold.

Kjøp på Amazon

2. Featol Posture Corrector Back Brace

Featol Posture Corrector Back Brace

I likhet med Neo G Dorsolumbar Support Brace, fungerer også Featol Posture Corrector Back Brace som en ryggstøtteenhet. Den er tilgjengelig i to størrelsesalternativer, inkludert liten / middels og stor / x-stor. Den FDA-godkjente holdningskorrigereren leveres med avtakbare metallstøtter for enkel bruk.

For å garantere maksimal komfort for brukeren, har produktet justerbare belter og skulderstropper. Den ergonomiske utformingen er nyttig for å lindre nakke-, skulder- og ryggsmerter som oppleves som et resultat av dårlig holdning. Featol Posture Corrector er også svært pustende, slik at du kan bruke den selv under varme forhold uten at huden din blir svett.

Kjøp på Amazon

3. Truweo justerbar holdningskorrigering for menn og kvinner

Truweo justerbar holdningskorrigerer for menn og kvinner

Som navnet antyder, anbefales Truweo Adjustable Posture Corrector for menn og kvinner i forskjellige aldre. Truweo designet denne holdningskorrigereren med en brystomkrets som varierer fra 28 til 48 tommer, noe som gjør den ideell for brukere av forskjellige kroppsstørrelser.

Foruten å fokusere på å justere kroppsholdningen din på ryggen, skuldrene og nakken, forbedrer denne enheten også fleksibiliteten i brysthulen, noe som sikrer bedre pust. Ikke bare er Truweo Adjustable Posture Corrector lett, men den har også et slankt design som gjør det enkelt å ha på seg under klærne. Stoffet som brukes er mykt og pustende, og dermed lett på huden din. Sist men ikke minst er Truweo Adjustable Posture Corrector vaskbar.

Kjøp på Amazon

4. VIBO Care Posture Corrector

VIBO Care Posture Corrector

Vibo Care Posture Corrector er designet for å holde skuldrene dine mens du tilbyr støtte til øvre del av ryggen. Det er en av de enkleste holdningstagene å ha på seg, siden den føles mer eller mindre som en lett ryggsekk.

Designet til Vibo Care har brede og komfortable skulderstropper som fester seg til en stiv T-form. T løper ned til midten av øvre rygg, og støtter dermed nakken, skuldrene og ryggen. Vibo Care holder ikke bare kroppsholdning og ryggrad i form, men gir også lindring av ryggsmerter. Den er designet med et lett, slitesterkt og pustende materiale. Og det beste er - du kan bruke Vibo Care Posture Corrector på innsiden eller utsiden av klærne dine.

Kjøp på Amazon

5. TOROS-GROUP Komfortposisjonskorrigerende krageben og skulderstøtte

TOROS-GROUP Komfortposisjonskorrigerende krageben og skulderstøtte

En av de viktigste hensynene når du handler etter en holdningskorrigerer, er hvor ergonomisk designet er. Og når vi snakker om ergonomi og slank design, konkurrerer svært få holdningskorrigatorer med Toros Group Comfort Posture Corrector. Enheten er anbefalt for bruk av både menn og kvinner, og har fleksible midjebånd og skulderstropper for maksimal komfort og effektivitet.

Toros Group Posture Corrector er designet i tung bomull og borrelås, som gir en blanding av komfort og holdbarhet. For å oppnå maksimal holdningskorrigering trekker enheten skuldrene tilbake og gir deretter støtte til bløtvevet. Det anbefales spesielt for personer med ubehagelig fremre stilling. Det er opptil seks forskjellige størrelsesalternativer å eksperimentere med.

Kjøp på Amazon

6. Evoke Pro A300 holdningskorrigerer

Evoke Pro A300 holdningskorrigerer

Evoke Pro Back passer perfekt for de som leter etter en holdningskorrigerer som ikke stikker ut under klærne, takket være den ultratynne designen. Enheten har en modifisert figur åtte konstruksjon, der materialets spennvidde som passer rundt skulderbladene er langstrakt for å fordele trykket jevnt rundt ryggen.

Produsenten inkluderte borrelåsstropper i denne avstiveren, som du kan bruke til å justere spenningen og plassere den. Evoke Pro A300 kommer også i standard og ekstra store størrelsesalternativer og er laget av pustende materiale som sitter tett rundt ryggen din.

Kjøp på Amazon

7. Anoopsyche Posture Corrector for kvinner og menn

Anoopsyche Posture Corrector for kvinner og menn

Anoopsyche er en av få holdningskorrigatorer som er designet for både menn og kvinner. Enheten støtter naturlig posisjonen til ryggen og nakken, mens den sømløst forbedrer ryggraden.

Anoopsyche er FDA-godkjent og kan brukes både til å korrigere dårlig holdning, så vel som å tilby støtte for personer som kommer seg fra rygg- eller ryggforhold. Den passer til mennesker i forskjellige kroppsstørrelser, takket være inkluderingen av justerbare stropper. Disse stroppene er også laget av tykt og pustende materiale, noe som gjør at de passer perfekt rundt ryggen din, selv når kroppen din er svett. Anoopsyche er også kjent for sin evne til å forbli skjult under vanlige klær.

Kjøp på Amazon

8. Marakym Posture Corrector

Marakym Posture Corrector

Det er svært få holdningskorrigatorer som har lett, komfort og utmerket design i en pakke, og Marakym Posture Corrector teller blant de få. Designet i pustende neoprenmateriale, kan du bruke Marakym uten følelsen av ekstra bagasje på ryggen.

Holdningskorrigereren kommer med en borrelåsrem som du bruker til å justere den slik at den passer til kroppsstørrelse og type. Marakym er slik designet at når holdningen din er riktig justert, passer enheten tett rundt ryggen din. På den annen side mister den grepet og blir ubehagelig når holdningen din går ut av justeringen. Du kan også bruke den under eller på toppen av klærne.

Kjøp på Amazon

9. Flexguard Support Posture Corrector Brace

Flexguard-støtteposisjonskorrigeringsbøyle

Hvis du har det bra med en tung holdningskorrigerer, kan Flexguard Support Posture Corrector Brace interessere deg. Men ikke la den tunge konstruksjonen dempe humøret ditt, da produktet kommer med mange innløsende egenskaper.

For det første har den myke polstrede stropper som føles komfortable rundt skuldrene, samt linning som gir støtte til øvre og nedre rygg. Dessuten er Flexguard laget av justerbart og pustende stoff som avviser fuktighet og svette, og forbedrer dermed komforten. Og som Marakym Posture Corrector, kan du bruke Flexguard Support Posture Corrector Brace enten under eller på toppen av klærne.

Kjøp på Amazon

10. Upright GO Posture Trainer and Corrector

Oppreist GO Posture Trainer and Corrector

Upright GO Posture Corrector bruker hudsikre lim for å feste seg til den sentrale delen av øvre del av ryggen. Det er ikke en virkelig holdningstrener, men snarere en enhet som minner deg når holdningen glir. Siden det først og fremst fungerer som en påminnelse, er Upright Go den mest komfortable enheten å ha på seg av alle kroppsholdere som vi har gjennomgått her.

Det er ingen store stropper som tynger deg, og du kan sømløst bruke den mellom skulderbladene uten å trekke oppmerksomhet til deg selv. Den oppladbare USB-enheten er som en smart enhet, slik at du kan synkronisere den med smarttelefonen din for enkel sporing av fremgangen din. Det er unødvendig å nevne at det er helt skjult for synet.

Kjøp på Amazon

Konklusjon

Mens du leter etter markedet for den beste holdningskorrigereren, vil du møte tusenvis av enheter, hvor hvert produkt blir hyllet som 'den virkelige avtalen'. Husk imidlertid alltid de tre grunnleggende egenskapene du skal se etter i en holdningstrener - komfort, brukervennlighet og fleksibilitet i størrelse. Vi er glade for å kunngjøre at alle produktene vi har vurdert her scorer høyt på alle de tre frontene.Del Med Vennene Dine: