Topp 20 motiverende taler for å øke din ånd

Å bygge en forretningsreise fra grunnen av er ikke en tur i parken. Det krever en kombinasjon av en udødelig ånd av virksomhet, ren motstandskraft og lidenskap for din handel. Det forklarer hvorfor mange nyetableringer tar av på en høy tone, bare for å begynne å skyve inn i økonomisk motvind bare få uker etter etableringen. En av de beste måtene å fortsette å vokse i verden av entreprenørskap er å ha en samling taler fra anerkjente gründere som du alltid kan henvende deg til for å få inspirasjon.

Motiverende taler om entreprenørskap vil være medvirkende til hele veksten av din virksomhet. Ved å bruke disse talene kan du avgjøre om virksomheten din er på rett vei eller ikke. Sitatene vil også hjelpe deg med å forstå de forskjellige utfordringene som gründere over hele verden går gjennom, samt utvikle kapasitet og motstandskraft for å overvinne disse utfordringene.

Vi har utarbeidet en samling av de beste motivasjonstalene om entreprenørskap fra folk som har vært der og gjort det. Talene ble samlet fra industriledere på tvers av forskjellige domener, fra ledere av globale teknologigiganter til detaljhandelmoguler. Som du skal finne, er de fleste av disse inspirerende talene for gründere mer enn et par minutter lange. Derfor har vi tatt med korte utdrag om hver enkelt av dem, ledsaget av YouTube-videoer du ser på.Innholdsfortegnelse

1. Jakten på lykke av Will Smith

Tema for tale: Fremragende til tross for bakgrunnen din

Hvis du allerede har sett 2006s oppsiktsvekkende film med tittelen The Pursuit of Happyness av Will Smith , så er du allerede ganske kjent med den underliggende leksjonen fra denne talen. Talen forsøker å utfordre gründere til å forfølge sitt fulle mål for lykke og suksess, til tross for deres bakgrunn. Det som gjør Pursuit of Happiness til en av de beste motiverende talene for gründere, er at scenene blir utspilt av far og sønn, noe som gir mer råd til deres råd.

2. Enhver gitt søndag av Al Pacino

Tema for tale: Viktigheten av å utnytte konkurransefortrinn, uansett hvor subtil det måtte virke

Denne motiverende talen for gründere handler om å utnytte eventuelle konkurransefortrinn virksomheten din får, uansett hvor ubetydelig det kan virke. Disse tilsynelatende ubetydelige milepælene kan gjøre en verden av forskjell når det gjelder å overgå konkurransen.

3. Hvorfor vi gjør det vi gjør (TedX Speech) av Tony Robbins

Tema for tale: Usynlige krefter som driver våre handlinger

Forstår du hvorfor du gjør det du gjør? Har du noen gang spurt deg selv hvorfor du fortsetter å implementere de samme gamle forretningsstrategiene, til tross for at disse strategiene tidligere har vist seg å være økonomisk lite levedyktige? Alt har å gjøre med visse usynlige krefter i deg. Denne talen av Tony Robins kan hjelpe deg med å forstå disse kreftene.

4. Det er ikke over før du vinner! Din drøm er mulig av Les Brown

Tema for tale: Å overvinne utfordringer

Les Brown gir mer liv til det gode gamle ordtaket at ‘fiasko er ikke et alternativ.’ Men han stopper ikke bare der. I denne nøkterne og tryllebindende talen om entreprenørskap, har motivasjonstrener adresserer hva du bør gjøre for å overvinne utfordringer, slik at du ikke mister drømmene dine.

5. Den mest motiverende samtalen noensinne! av David Goggins

Tema for tale: Suksess og disiplin

Selvdisiplin spiller en avgjørende rolle for å anspore gründeresuksess, og ingen forstår det bedre enn David Goggins. Goggins har en karriere som en dekorert Navy Seal og hærvakter, samt en ultra-maratonløper. Han har også rekorden for flest pull-ups på 24 timer (4.030). Det tar absolutt selvdisiplin for å oppnå disse prestasjonene.

25 feb stjernetegn

6. Tulane University 2009 Innledningstale av Ellen DeGeneres

Tema for tale: Å overvinne motgang mens du er tro mot dine idealer

Ellen Degeneres er stolt homofil. DeGeneres er også en dyktig gründer og mediepersonlighet. I kraft av sin seksuelle orientering og imponerende karriereoppnåelser er hun bedre i stand til å gi gründere råd om behovet for å overvinne motgang uten å gå på kompromiss med deres prinsipper og idealer.

7. Harvard Business School 2012 Class Day Speech av Sheryl Sandberg

Tema for tale: Finn din nisje

I følge denne talen av Sheryl Sandberg, ligger suksess i å finne en karriere der du kan skape maksimal innvirkning. Talen hennes understreker viktigheten av å gå inn i en bransje du føler deg så lidenskapelig om.

8. Hvordan leve før du dør: 2005 Stanford University Starttale av Steve Jobs

Tema for tale: Karriere og svikt

Hvis det er noe å se på millioner av visninger på YouTube og andre plattformer, er det trygt å innrømme at denne talen Steve Jobs slo de rette akkordene. I talen forklarer Jobs hvordan hans reise til toppen som en av verdens mest berømte teknologiske innovatører var lang og slitsom. Han berører også hvordan du kan utnytte svikt i å sprette tilbake.

9. Puzzle of Motivation: 2009 TED Talk av Dan Pink

Tema for tale: Behovet for å oppdage og utforske indre motivasjon

Mange gründere motiveres av insentiver som fortjeneste og bonuser. Selv om det ikke er noe galt med disse, argumenterer Dan Pink for at de største motivatorene for gründeresuksess ligger i oss. Men dette er ikke bare hans egne hypoteser, Dan Pink bakker faktisk påstandene sine ved en rekke sosiologiske studier.

10. University of Houston Begynnelsestale av Matthew McConaughey

Tema for tale: Forfølge suksess på dine egne premisser

Suksess betyr forskjellige ting for forskjellige mennesker. Noen gründere definerer suksess når det gjelder hvor mange globale destinasjoner virksomhetene dekker. Andre definerer suksess etter antall konkurrenter de kan overgå i sine regioner. Matthew McConaughey mener at enhver forretningsmann må ha sin egen ide om suksess og jobbe mot den.

11. Fordelene ved svikt, og viktigheten av fantasi: 2008 Harvard begynnelsestale av J.K Rowling

Tema for tale: Svikt og fantasi

I verden av entreprenørskap er fiasko uunngåelig. Imidlertid bør feil ikke kvele fremgangen din, og heller ikke dempe beslutningen om å lykkes. I stedet bør det vekke fantasien og hjelpe deg med å oppdage hvor dine sanne lidenskaper og talenter er. Dette, og mer, er noen av de viktigste leksjonene om entreprenørskap du vil lære av denne talen.

12. Rocky Balboa “Believe in Yourself” av Sylvester Stallone

Tema for tale: Selvtillit

Verden er et tøft og slemt sted. Det spiller ingen rolle hvor kvalifisert entreprenør du er. Det spiller ikke en gang hvor mye penger du er klar og villig til å investere i en oppstart. Uten å tro at du kan klare det, vil alle dine andre anstrengelser være forgjeves.

13. Gym Motivation av Arnold Schwarzenegger

Tema for tale: Å være lidenskapelig opptatt av karrieren din

Ved første øyekast ser denne motiverende talen til Arnold Schwarzenegger ut til å være ment utelukkende for treningsfreaks. Imidlertid inneholder talen grunnleggende leksjoner som gründere kan låne. Det handler om å starte i det små og bruke lidenskapen din til å sveve til større høyder.

14. This Is Water: 2005 Kenyon College Begynnelsestale av David Foster Wallace

Tema for tale: Farene ved nærhet

David Foster Wallace’s 2005 start tale ved Kenyon College prøver å ta opp farene ved å være tett sinn. Wallace hevder at mange gründere mislykkes på grunn av deres manglende evne til å nærme seg forretningslandskapet med en bred og åpent sinn .

15. 8 Secrets of Success av Richard St. John

Tema for tale: Lidenskap og utholdenhet

8 Secrets of Success av Richard St. John kan være en av de korteste motiverende talene for gründere på denne listen. Men den inneholder noen grunnleggende innflytelsesrike leksjoner som enhver forretningsmann kan praktisere. Talen, som er en fortettet versjon av mange års forskning, fokuserer på å kaste hele vekten bak en forretningside du er lidenskapelig opptatt av.

16. I Can, I Will, I Must av Eric Thomas

Tema for tale: Skarpe din beslutning om å lykkes

Denne motiverende talen av Eric Thomas tar en ganske unik tilnærming til entreprenørskap. Den søker å utfordre oss til å fokusere på de menneskene vi elsker mest som vår viktigste inspirasjonskilde når vi har lyst til å gi opp. Thomas hevder at det å tenke på de spesielle menneskene i livene våre hver dag kan forme våre forretningsbeslutninger positivt.

17. Secret to Self-motivation av Mel Robbins

Tema for tale: Selvmotivasjon


Selvmotivasjon er en kritisk komponent for suksess, spesielt i bedriftens verden. Imidlertid er mange gründere konstant fastlåst av nagende tvil og konstant frykt, som til slutt tømmer deres positive energier og hindrer deres fremgang. Hvis du er en slik forretningsmann, er her din gyldne sjanse til å avdekke de største hemmelighetene til selvmotivasjon.

18. Nytt år, New You av Tony Robbins

Tema for tale: Gjenoppfinne deg selv

Hvert år kommer med en god andel av velsignelser og utfordringer. I denne motiverende talen, Tony Robbins fremhever viktigheten av å gjøre varige endringer i livet og karrieren. Robbins utfordrer gründere til å avstå fra å fokusere på abstrakte mål og oppløsninger, og i stedet fokusere på det som virkelig betyr noe.

19. Fall Forward: 2011 UPenn Begynnelsestale av Denzel Washington

Tema for tale: Feil

Denzel Washington fremhever betydningen av å omfavne fiasko i vår søken etter suksess. For det første hevder han at fiasko ikke er unikt for uutdannede eller uerfarne, ettersom hvem som helst kan mislykkes. Han legger også til at mangelen på svikt er et tegn på at du ikke gjør noen meningsfulle fremskritt. Viktigst, Washington minner oss om at feil vil hjelpe deg med å identifisere strategiene som ikke vil fungere.

20. Live2Lead av Simon Sinek

Tema for tale: Ledelse

Simon Sinek fremmer et veldig interessant aspekt av bedriftsledelse - at sanne ledere ikke gleder seg over å ta kreditt, men å ta ansvar. Sinek mener også at mange virksomheter kollapser på grunn av eiernes besettelse av sine konkurrenter, i stedet for å fokusere på å dyrke sine egne merkevarer.

Konklusjon

Ingen virksomheter kan trylle seg til suksess. Prosessen med å bygge ethvert forretningsimperium er både en kapital- og tidskrevende affære. Som forretningsmann bør du bevæpne deg med alle nødvendige ressurser for å få satsingen fra et punkt til et annet.

Motiverende taler for gründere er noen av disse nødvendige ressursene. Vi håper du kan legge til bokmerke for ovennevnte samling motiverende taler om entreprenørskap og påkalle dem fra tid til annen når du prøver å skalere virksomheten din til nye høyder.

Del Med Vennene Dine: