Topp 5 må-ha Android-apper i 2020

Hvor ofte har du gått til appbutikken til din Android- eller iOS-smarttelefon og lurt på hvilken app som vil være best for ditt formål? Hvor mange ganger har du krevd en app for en bestemt oppgave og blitt forvirret av valgene?21 jan dyrekretsen

Ville det ikke vært lettere for deg å ha en liste som du kan henvise til for bestemte apper og få en forståelse av hva som er fordeler og ulemper med den aktuelle appen?

Her er en liste over 5 apper fra forskjellige kategorier som gir deg en ide om de beste appene som er tilgjengelige i Play Store for din bruk:

Tegneserie HD : Ville det ikke vært fantastisk å ha en app som kan fungere som en one-stop-shop for video on demand, filmer, TV-serier og mange flere? Tegneserie HD har oppfylt dette ved å lage en app som har alle disse, sammen med dokumentarer og musikkvideoer.

Alt dette fantastiske innholdet tilbys i 4K-kvalitet for å sikre sømløs videostreaming i høy kvalitet. Med mange filtre kan du enkelt velge din favoritt type innhold.

9apps : Det er veldig vanlig å laste ned en app fra et ikke-klarert nettsted i disse dager, men det medfører risiko for å laste ned skadelig programvare og feil sammen med. 9apps har fjernet denne risikoen ved å tillate brukere å laste ned forskjellige apper som ikke er tilgjengelige i App Store på enhetene dine. Det gir deg tilgang til forskjellige apper og spill som vil være til fordel for deg når du maksimerer bruken av smarttelefonen.

Duolingo : I dagens verden er det alltid bedre å kunne mer enn ett språk. Men å registrere deg selv i en klasse til lære et nytt språk kan være tidkrevende og kostbart.

Duolingo lar deg lære forskjellige språk på fingertuppene. Du kan lære språk som fransk, tysk, spansk og mange flere.

syvende klasse sommer leseliste

Splittvis : Å administrere utgifter kan være en oppgave, og en enda vanskeligere oppgave er å føre regnskap over pengene du skylder deg og penger du skylder fra og til forskjellige mennesker.

Splitwise vil gjøre det lettere for deg å utføre disse oppgavene enkelt. Du trenger bare å angi beløpet og hvordan du deler det. Den gjør alle beregningene og viser utfallet.

StepSetGo : Hvor fantastisk ville det være om du kunne tjene penger mens du trente? StepSetGo gir deg sjansen til å konvertere trinnene dine til penger. Pengene kan deretter brukes til kjøp i basaren i appen.

liknende bøker som dagbok til en tøff gutt

Jo mer du går, jo mer tjener du. Jo mer du tjener, jo bedre varer kan du løse inn.

For å utnytte smarttelefonen bedre, og også gjøre det verdt tiden din, må du ha disse appene på enheten din. For å ha rettferdiggjort bruken av tiden din sammen med beregninger og betydelig bruk av enheten din, bør du ha disse appene på smarttelefonene dine. Så fortsett, last ned appene og få det beste ut av det.

Del Med Vennene Dine: