Topp 5 trådløse datamus

Når du leter etter en mus leter du ikke etter den 'beste', du leter etter den som passer dine behov og passer til din livsstil.Enten det er ekstra knapper, mer nøyaktighet, mer jevn tilkobling, bærbarhet, ergonomi eller en balanse mellom dem alle, velger du funksjonene du trenger. Ved å fokusere mer på noen aspekter og mindre på andre, er hver av disse musene egnet for forskjellige mennesker og for forskjellige formål.

Innholdsfortegnelse

Logitech Wireless Performance Mouse MX

Logitech trådløs mus MX

En flott allsidig mus som passer for en rekke bruksområder, Logitech Wireless Performance Mouse MX er fylt med funksjoner mens den er praktisk og enkel å bruke.

Den skulpturelle formen er behagelig å bruke, slik at du kan jobbe eller leke i lange timer uten å presse håndleddet. Når du har lite batterinivå, kan musen kobles til via USB for å lade den, selv når den er i bruk.

Denne musen er også godt egnet for de som trenger å reise mye - Darkfield Laser Tracking-systemet trenger ikke en musematte og kan fungere på et utall overflater, selv på glass. Den trådløse mottakeren er et lite stykke som kan kobles til den bærbare datamaskinen og deretter glemmes. den støtter til og med opptil 6 andre Logitech trådløse enheter.

I tillegg har musen 4 programmerbare tommelknapper, spesielt nyttige for spillere, og en hyperrask rullefunksjon - for å gå gjennom lange dokumenter og sider.

En jack-of-all-trades, det er perfekt hvis du trenger en mus for alle dine behov - med funksjoner for spill så vel som for arbeid, bærbarhet og allsidighet for reisende og en ergonomisk form for helse og komfort.

Kjøp 71,99 dollar

Mad Catz R.A.T.9 spillmus

Mad Catz Gaming Mouse

Denne musen har så mange alternativer og justeringer, den kan gi deg full kontroll, og du vil fortsatt ha en mus som føles som om den ikke engang er der - den ultimate spillmusen. Til å begynne med er det utrolig nøyaktig med tvillingøyesensorer som gir 6400 dpi. Følsomheten er helt tilpassbar med muligheten til å også bytte dpi.

Presisjonssiktknappen senker markørbevegelsen når du trenger det - perfekt for nøyaktighet i førstepersonsskyttere. Med dette har musen også 6 andre programmerbare knapper og en tommelrull, samt muligheten til å lagre 3 forskjellige konfigurasjoner du kan endre når som helst.

Alt om denne musen kan tilpasses for å passe din stil - tommelfingeren kan flyttes fremover eller bakover og vinkles inn eller ut, 6 gram vekter kan legges til i rammen er for lett, håndleddstøtten kan flyttes inn og ut, og er utskiftbar hvis du trenger bedre grep eller mer støtte. Det inkluderer også utskiftbare pinkie-grep.

Den trådløse mottakeren har en responstid på 1 ms, og fungerer også som en ladestasjon. Musen leveres med 2 litiumionbatterier slik at den ene kan lades mens den andre er i bruk.

Pakket med funksjoner og fullt tilpassbar, vil Mad Catz R.A.T Gaming mus passe til hvilken som helst hånd, og om du bruker håndflate eller klo-hold, kan du justere denne musen slik at den passer.

Kjøp $ 133,99

Logitech Anywhere MX

Logitech Anywhere Mouse MX

Logitech Anywhere MX har kanskje ikke så mange funksjoner som R.A.T.9, og er kanskje ikke så ergonomisk som Performance MX-motstykket, men det er fordi det gir mer bærbarhet enn noen av dem.

I stedet for å ha en sterkt skulpturell form, er Anywhere MX tonet ned for å gjøre den kompakt, men likevel holde et godt nivå av komfort. Den samlende mottakeren som følger med, er så liten at den kan kobles til den bærbare datamaskinen din på ubestemt tid, slik at musen er klar til bruk når du trenger det.

I tillegg kan mottakeren også støtte opptil 6 andre Logitech-enheter. Sensoren krever ikke musematte og kan romme et stort utvalg av overflater, inkludert glass - så du er ikke begrenset til hvor du kan jobbe.

Den har også et hyperrask rullealternativ og 2 tommelknapper for å bevege seg bakover eller fremover, for eksempel i nettlesere, eller fotoalbum osv. Det er den perfekte musen for de som ikke jobber bare ett sted, og den kommer med en reiseveske også - ideell for reisende.

Kjøp 39,99 dollar

Razer Mamba

Razer Mamba

Med sin slanke form og futuristiske lys ser Razer Mamba absolutt kult ut, men det er mye mer enn bare utseende med denne musen. Den har både kablede og trådløse alternativer, og fungerer godt i begge modusene. Den kan plugges inn via USB mens den er i bruk, eller den kan lades på mottakeren som også er ladestasjonen.

4G-sensorsystemet har 6400 dpi for mer nøyaktighet og tillater også en justerbar avskjæring til løfteavstand.

Den er spesielt egnet for spill, med 4 programmerbare knapper - 2 for tommelen og 2 ved siden av venstre knapp, nøyaktig, men rask rulling, en behagelig form for lange spilletimer, og hyper-respons-knapper med økt følsomhet.

Kjøp $ 119,99

HippusHandShoe Mouse

HippusHandShoe Mouse

9090 nummer

Av alle musene der ute, er dette den som er mest komfortabel. Hvis du har armskader, trenger å jobbe lange timer eller rett og slett ikke vil få karpaltunnelsyndrom, er dette en mus det er verdt å vurdere.

Med grundig medisinsk forskning er denne musen designet for å støtte hånden din uten belastning. Knappene er strategisk plassert slik at de lett kan trykkes, men likevel ikke trykkes ved et uhell når du bare hviler hånden.

Ved å løfte håndleddet hindrer det også at armen din gnir seg mot benkeplaten hele tiden, og det holder fingrene og tommelen i en fin, avslappet stilling. Tre størrelser er tilgjengelige for forskjellige håndstørrelser, så det er et godt valg for alle som trenger en ergonomisk og komfortabel mus.

Kjøp $ 109

Del Med Vennene Dine: