Topp 6 små Pico projektorer for filmelskere

Har du tenkt å wow sjefen eller professoren din med prosjektpresentasjonen din? Eller ønsker å ta en filmmaraton med vennene dine i hagen din? I så fall trenger du en pico-projektor.Digitale projektorer brukes hver dag - på jobb, under en begivenhet, i skolen, i kirken. Etter hvert som etterspørselen etter disse projektorene vokser, blir modellene mindre og mindre. Selv lekehus og kinoer bruker nå små digitale projektorer. Ikke overraskende har også etterspørselen etter pico-projektorer økt.

Pico-projektorer er slanke og små, noe som gjør det enkelt å transportere dem. Uansett kompakt størrelse, gir de lysstyrke og oppløsning av grafikken du har tenkt å projisere av høy kvalitet.

Selv om de kraftige pico-projektorene som er tilgjengelige i dag, er beskjedne i størrelse, kan de gjøre underverker når de stiller ut alle aspekter av presentatørens virksomhet, enten disse tingene er portrettert i diagrammer, kart, bilder, videoklipp eller omtrent hvilket som helst medium.

Markedet er fylt med mange kompakte projektorer, og det vanskeligste valget er å finne ut hvilken pico-projektor som vil fungere effektivt for deg.

Innholdsfortegnelse

Pint-størrelse projektorer

Pico projektorer har mottatt en overflod av passende monikere de siste årene, men ingen passer bedre enn “Lommeprojektor”. Siden de fleste av disse pico-projektorene kan gjemmes perfekt som en smarttelefon gjemt i en skjortelomme, blir de ansett som de store alternativene til de større som vanligvis finnes på hjemmekinoanlegg.

Gitt at de kan presentere bilder og videoer for on-the-go aktiviteter med diagrammer og grafer for firma- eller skolepresentasjoner, betraktes pico-projektorer som multimediaskjermsystemer.

De har blitt et mye brukt alternativ blant forbrukere som ønsker å kjøpe en praktisk og kostnadseffektiv enhet som er tilpasningsdyktig nok til å gi en presentasjon av topp kvalitet hvor som helst.

Det er imidlertid viktig å ikke ofre en flott seeropplevelse over størrelsen på enheten. Det som er bra er at de fleste av dagens beste pico-projektorer presenterer en skarp og levende skjerm som fullstendig motvirker den lille rammen og anstendige verdien av disse bærbare enhetene.

I likhet med å kjøpe hvilken som helst forbrukerteknologi, er vurdering av alternativer en viktig del av utvelgelsesprosessen. Når du ser på pico-projektorer, er imidlertid den beregningen som betyr mest lysstyrke.

Selv om den lille størrelsen på disse enhetene ikke organisk oppnår det samme formidable, levende bildet av en typisk projektor, kan pico-projektorer fremdeles gi det beste bildet når dimensjonen er mellom 25 og 50 tommer.

1100 engelnummer

Gunstig nok hjelper den raske miniatyriseringen av imponerende teknikk de siste fem årene til å forbedre bildelysheten betydelig fra pico-projektorer.

Og selv om de fremdeles ikke er perfekte for bruk i store selskapslokaler, er de fortsatt det beste valget for flere scenarier som ikke trenger belysningsnivået til en industriell projektor.

Lysstyrkenivået i projektorer beregnes i Lumens, en måling etablert av American National Standards Institute (ANSI) for å fastslå den vanlige kraften til et projisert bilde. Et større antall indikerer et lysere bilde.

Det er mange gode pico-projektorer å velge mellom i dag, men designene fremhevet nedenfor er blant de beste valgene for deres spesielle skjermkvalitet.

Piqo bærbar HD-projektor i lommestørrelse

Piqo bærbar HD-projektor i lommestørrelse

Her er Piqo bærbar HD-projektor i lommestørrelse . 2 tommer var nok til å lage den smarteste projektoren med en kompakt, slitesterk og veldig intuitiv design, noe som betyr at du kan nyte filmkraften og Hi-Fi-høyttalerne med familie og venner under samlingene dine ved hjelp av en av tilkoblingsmetodene.

Kjøp $ 379

spill vi kan spille hjemme

3M Streaming-projektor

3M Streaming Projector Drevet av Roku

3M Streaming Projector tilbyr en innebygd Roku Streaming Stick i sin strømlinjeformede, bærbare stil. Den har også integrert dual-band WiFi.

Den har i utgangspunktet en komplett stasjon av en frittstående Roku-boks som inkluderer streaming-apper som f.eks Netflix , Hulu og HBO Go. For å gjøre det mer transportabelt følger det også med et innebygd standard oppladbart batteri i settet.

Kjøp $ 299

BenQ Joybee GP2

BenQ Joybee GP2-min

BenQ Joybee GP2 palmtop-projektor er den oppgraderte versjonen av Joybee GP1. Den nye versjonen inneholder en rekke behagelige funksjoner, inkludert et høyere nivå av lysstyrke og oppløsning.

For å få mest mulig bærbarhet har den en iPhone / iPod-dokkingstasjon, en High-Def Multimedia Interface-port og et ekstra SD-kortspor.

Kjøp $ 535,98

Brookstone HDMI Pocket Projector Mobile

Brookstone HDMI Pocket Projector Mobile

Beskrevet som en projektor som rett og slett er strålende uavhengig av hvordan den brukes, tilbyr HDMI Pocket Projector en mega-lys funksjon på opptil 100 lumen i omtrent to timer på en enkelt batterilading.

Den har også et integrert fokushjul som gjør at brukerne kan justere skjermen for den beste oppløsningen. De doble høyttalerne har en volumkontroll som kan utfylle alle video- og lydfiler.

Kjøp $ 249,99

422 betydning

AAXA P4-X Pico-projektor

AAXA P4-X Pico-projektor

Produsert av AAXA Technologies, er P4-X Pico-projektoren ansett som verdens lyseste batteridrevne projektor. Den tilbyr opptil 125 lumen gjennom en optisk motor med høy kontrast. Den har også 15 000 timers lysdioder og kan generere et strålende, levende bilde på hele 80 tommer.

Kjøp $ 278

Celluon PicoPro

Celluon PicoPro

Celluon PicoPro er blant de mest transportable projektorene i markedet i dag. Selv med batterier veier den bare syv gram. Den er kompakt nok til å passe lett i en skjortelomme. Den beste funksjonen er å projisere bilder rett fra en mobiltelefon eller nettbrett.

Kjøp $ 349

Del Med Vennene Dine: