Weasel Spirit Animal: Betydning og symbolikk av Weasel Totem

Hva betyr det å se en vassel?

The Weasel Spirit Animal

The Weasel Spirit Animal - En komplett guide

Innholdvannmannen jobb

Hva betyr Weasel spirit animal?

En vasses evne til å komme nær og se uten å bli lett oppdaget gjør det til et symbol på skjult. Et væselånd er antas å være en mystisk dyr av naturen. Den vet og ser ting andre skapninger ikke kan se. Det er villens spion. Til tross for sin lille størrelse sender den meldinger om overhengende fare til andre dyr i naturen.

De væsel åndedyr er viktig siden det utvikler ditt indre vesen og øker din oppfatning av ulike spørsmål. Hvis du er i tvil om noe, lærer dette dyret oss å stole på instinktet vårt. Det viser oss også å lære å skille ekte og onde mennesker i våre liv.

The Weasel Animal beskrivelse

Fysiske egenskaper- En væsel tilhører familien Mustela. Disse aktive rovdyr har et kort ben og en slank kropp. Hannen er relativt viktigere enn hunnen. De spiser hovedsakelig på små pattedyr, spesielt gnagere, og de har haler som varierer fra 34 til 52 mm.

Hva symboliserer en væsel?

Vessel som et symbol på stillhet og grasiøs

Dette åndedyret blir knapt sett eller hørt i naturen. Derfor er det vanskelig å spore deres territorier. Indianerne søkte velsignelse av en vassel før de dro til krig. De trodde at vesen ville hjelpe til med å bli igjen enstemmig under krigen . Også vasselens evne til å slippe fiendene sine er fortsatt interessant.

Weasel Spirit Animal

Vesle som et symbol på en feig

Mange kulturer over hele verden mente at en vesle er en feig. Fakta om dette dyret bestrider imidlertid denne tankegangen. I motsetning til denne troen er dette dyret det dristig og selvsikker . De tar ut større dyr for mat. Noen ganger prøver hauker å jakte på disse dyrene, men havner døde i stedet. Dens utseende forårsaker denne oppfatningen. En første titt på dette dyret skaper et inntrykk av et svakt ledd og et redd dyr.

Vessel som et symbol på rettferdighet

Grekerne mente at guden for omfordeling og rettferdighet hadde form av en vassel. De kristne stoler på at slanger er redskaper til slangen som sendes for å ødelegge verden. En vasses evne til å drepe store slanger til tross for størrelsen er imponerende. Gud sender dem til hevnede dødsfall forårsaket av disse dødelige slangene.

Vessel som et symbol på dedikasjon

Weasel-åndedyret lærer oss å leve livet fullt ut. Vi bør imidlertid ikke brenne deg ut når du prøver å gjøre dette. Den reiser lange avstander og ser på hver tunnel uten frykt for mulig fare. Medlemmer av denne familien setter livet i fare når de jakter på store byttedyr. De lever hele livet prøver ut nye ting .

Vesle som et symbol på observasjon og vilje

Det er sjelden å finne mennesker med veseldyr totem. Vesselens evne til å se lange avstander med klarhet er enorm. De med dette åndedyret savner knapt noe i livet. De kan også nøyaktig forutsi fremtidige resultater.

Vesle som et symbol på uflaks

De Grekerne så på dette dyret som et symbol på uflaks, spesielt for nesten eller nygifte par. Hver gang en væsel krysset en stolthetsbane, er det et tegn på at bruden ikke vil lage en god kone. Nabolandet Makedonere mener imidlertid at det er et tegn på lykke eller lykke for de nye Weds.

Vesle som renser

De kristne ser på slanger som urene dyr sendt av Satan for å ødelegge verden. Til tross for størrelsen er vasslene taktiske i drepe store giftige slanger . De spiser på disse slangene; derav tror kristne at disse slangene er Gud sendt for å rense verden.

Vessel som et åndedyr

Over hele verden er det forskjellige trosretninger om veselåndedyret. Noen er positive, og andre negative. For eksempel tror europeerne at når en vesle går forbi huset ditt, kan du være i fare for å bli utsatt for døden, eller et familiemedlem står overfor det samme.

Israelittene anser dette dyret som urent, mens Egyptere tro at dette dyret betyr renhet. De kinesisk derimot, trodde at vassel kunne lytte til alt. De har et ordtak om at du skal være oppmerksom som en vassel.

Veselåndedyret er en allvitende skapning. Dens evne til å se og legge merke til en fremtiden skjer gjør det unikt i naturen. Denne dyreånden lærer oss å være sannferdige overfor oss selv for å finne de skjulte svarene i livet vårt når du finner deg selv bekymret for noe, søker kraften til en vesle for inngripen.

Gjennom denne dyreånden er det vanskelig å bli fanget av vakt på viktige ting. En vassel hjelper oss med å ta de klokeste valgene viktige spørsmål . Uansett hvilken beslutning du tar verdt veiledning av en vassånd er den beste avgjørelsen. Et veseldyr er tross alt et viktig dyr i livet ditt!

Les også:

Innfødt amerikansk dyrekrets og astrologi

Spirit Animal Meanings

Otter Spirit Animal

Wolf Spirit Animal

Falcon Spirit Animal

Beaver Spirit Animal

Deer Spirit Animal

Woodpecker Spirit Animal

Laks Spirit Spirit

Bear Spirit Animal

Raven Spirit Animal

Snake Spirit Animal

Owl Spirit Animal

Goose Spirit Animal

Del Med Vennene Dine: