Bryllup

Er du en brudepike som ikke er 'pike' av penger? Ikke bekymre deg: Vi har dekket lommeboken din

La oss innse det: Bryllupsforberedelser er kostbare – selv om du ikke er den som planlegger å gå ned midtgangen. Mellom forlovelsesgaver, overdådige utdrikningslag og brudefestantrekk fra topp til tå (for ikke å nevne endringer!), er ikke bryllup designet for de som trenger å nøle – spesielt hvis du har å gjøre med en brud med mer vedlikehold. . 'Det er en Fritz-Bernaise, damer.' Ny på brudepike-territoriet? Selv om den nye heltidsjobben din kommer med en vaskeri liste over ansvarsområder, bør den ikke ha en forbløffende prislapp. Lys opp på regningen – uten å ofre tanken bak – med disse sparetipsene: 1. Kommuniser økonomiske bekymringer til dine medbrudepiker i god tid. Jada, å snakke om penger kan være en rett og slett ubehagelig opplevelse (for alle involverte parter), men det er viktig at du er på forhånd med å administrere et stramt budsjett fra starten av. Tenk på det som å rive av et plaster: Få ferdig samtalen slik at du kan slappe av. 2. Kartlegg salg, og slå dem hardt. 99,9 prosent av tiden ser brudepikekjoler klebrige ut. Så hvorfor betale for en kjole du aldri kommer til å bruke igjen? Søk på Internett (og Twitter!) for prøvesalg i ditt område – du vil bli overrasket over hvor ofte de beskjærer

Les Mer

6 diamantforlovelsesringer – ALLE mindre enn $2600! Hvilken vil du finne under juletreet?

Julen er bare seks dager unna! Er det noen som venter seg en biteboks under juletreet? Eller kanskje noe bling-y i et glass nyttårsaften champagne? {Jeg ville kvele meg på det. } Den gjennomsnittlige forlovelsesringen koster et sted rundt $5000, så Brides gikk videre og rundet opp SEKSTIFIRE (!!) forlovelsesringer som koster mindre enn $5000. Her er fire av mine favoritter fra lysbildefremvisningen deres – alle koster rundt halvparten av det! – pluss ytterligere to diamantforlovelsesringer som koster mindre enn $2600. Forlovelsesring 1 gult gull og diamant forlovelsesring fra Stuller, $2578. Forlovelsesring 2 Atreyu Diamond Forlovelsesring fra Digby & Iona, $1 180. Forlovelsesring 3 Radiant Start Diamond Forlovelsesring fra Helzberg, $2 299. Forlovelsesring 4 hvitt gull og diamant forlovelsesring fra Stuller, $2.188. Forlovelsesring 5 Vera Wang Love Collection Diamond Frame Forlovelsesring fra Zales, $1 999,99. Forlovelsesring 6 Neil Lane brudediamant forlovelsesring fra Kay, $2 599,99. Klikk her for å se alle 64 forlovelsesringer under $5 000! Hvilken av disse forlovelsesringene er din favoritt? Bilder: Med tillatelse fra designerne.

Les Mer

Hvor involvert bør brudgommen være i planleggingen av et bryllup?

Jeg har en kjæreste hvis forlovede er i praksis på medisinstudiet og har ikke tid til å planlegge mai-bryllupet deres. På den annen side hørte jeg nettopp en historie om en brudgom som planla mesteparten av bryllupet sitt fordi den kommende bruden hans jobbet i normal arbeidstid (hun var skolelærer, så det er ikke slik at hun bare kunne slippe unna). AP og jeg er fanget et sted i mellom.

Les Mer

3 nye skjønnhetsprodukter du MÅ pakke for enhver tropisk bryllupsreise

Overvunnet av stress mens du prøver å koordinere bordtøyet ditt til buene på brudepikebukettene dine? Ja, bryllupsplanlegging kan være slik. Så her er en morsom distraksjon som teknisk sett kvalifiserer som en bryllupsrelatert oppgave (ikke bare utsettelse): Planlegg hvilke fantastiske skjønnhetsprodukter du skal kjøpe til bryllupsreisen! Her er tre nye-til-våren-valg jeg tror ville være perfekt hvis du tilfeldigvis er på vei til et eksotisk og varmt sted.

Les Mer

En kick-ass-gave til alle bruder på din 'fine'-liste

Jeg elsker ideen om gaver som gir tilbake, men jeg kommer ikke til å gi vennene mine i gave, for eksempel kneblete hamparmbånd eller falleferdige drømmefangere bare for veldedighets skyld. Men her er en veldedig gave som er perfekt for brudene jeg ville vært glad for å gi, selv om alt overskuddet gikk til et grådig selskap: Feed Bridal Bag, $60. Det er en supersøt variant av de klassiske Feed-posene, som jeg elsker, OG å kjøpe denne posen gir ett barn mikronæringspulver i ett år. (Derav '1' på baksiden.) Og se på innsiden. #love Så perfekt for å ha med deg til alle dine bryllupsavtaler. Og jeg elsker bare lommene. Det er også en pose som ville vært flott å kaste inni hvis hun har vært veldig fin. (Og å kjøpe det gir 15 skolemåltider, så du må på en måte. Det er CHARITY.) Feed Brudepose, $35. Vil du bære denne vesken? Vil du gi den til en venn?

Les Mer

5 tips for å farge håret før bryllupet

Av alle skjønnhetsforberedelsene du skal gjøre før bryllupet ditt, kan det å prøve en ny hårfarge være det mest spennende – og stressfremkallende. For det siste du vil gjøre er selvfølgelig å tømme det, steke håret og ødelegge bryllupet ditt og kanskje resten av livet ditt (selvfølgelig overdriver jeg, men når du planlegger et bryllup, kan ting føles som dette vei). Så før du går og lysner eller mørkner eller stryker håret i forkant av den store dagen, følg disse kloke tipsene fra en av de mest kjente kjendishårfargene, Rita Hazan. 1. Fortell fargeisten din på forhånd hvordan bryllupsfrisyren din vil se ut (sidedelt, i en updo osv.). Det lar henne plassere fargen på en måte som best smigrer utseendet ditt. 2. Den beste tiden å ta på høydepunkter er uken for bryllupet ditt, så de er ekstra lyse og friske. Hvis du ikke har tid til å gjøre det, bruk en glansbehandling hjemme som en måte å forsterke fargen din (som Hazans Ultimate Shine Color Gloss). 3. Ikke blek håret for første gang før bryllupet. «Jeg vil anbefale å vente med å gjøre store endringer,» Hazan

Les Mer

En skinnende, elegant ny måte å inkorporere ballonger i bryllupet ditt

Vanlige ballonger og superstore globusballonger har definitivt blitt gjort i bryllup, men hvis du vil gjøre noe av det til den store dagen din, sier jeg, gå for det. (Jeg mener, hvite kjoler og blomster har blitt laget også. Vi gjenoppfinner ikke bryllupshjulet med hver brud og brudgom.) Men hvis du vil ha en skinnende ny vri på lateksballonger, sjekk ut disse mylar-pengene som dukket opp { } i Instagram-feeden min: Du kan bestille bokstavene individuelt for å stave hva du vil ('elsker', 'gift', 'bacon'—google 'mylar-ballongbokstaver') eller det finnes sett for å stave spesifikke ord. Her er 'hurra'. Har du tenkt å bruke ballonger i bryllupsbildene dine? Hvilket ord ville du valgt for bryllupet ditt? Jeg synes den er supersøt. Og jeg tror bildet ovenfor har mye mer personlighet enn det ville gjort hvis brudepikene sto stoisk og holdt buketter.

Les Mer

Jeg elsker disse: Prikkede brudepikekjoler

Når det kommer til utskrifter, er det ingenting som slår søtheten til søte polkaprikker. Jeg er en stor fan og jeg elsker ideen om en ukonvensjonell brudepikekjole, spesielt for et uformelt eller utendørs vårbryllup. Sjekk ut noen av stilene jeg har funnet, etter hoppet.

Les Mer